htc hd2 android değildir htc hd2 Windows Mobile® 6.5 Professional işletim sistemine saiptir.anroid al bence windows alma..
samsung evet baya güzele benziyor kafam atarsa doubanktan alıcam htc incrdbl s bakıyım...
HTC 2 ANDROİT DİİLSE HAYATTA ALMAM OZMN ÇOK TEŞEKKÜREDERİM KARDEŞİM WERDİĞİN BU BİLGİ ÇOK İYİ OLDU SAOLASIN

Sağol kardesim guzel anlatmissin._є_®_¢_α_N_™;3367809' Alıntı:HTC HD2' nin orijinal iþletim sistemi Windows Mobile 6.5' tir. Ancak sonradan Android, Windows Phone 7 gibi iþletim sistemlerini telefonunuza kurabiliyorsunuz.
Hatta çift iþletim sistemi yükleyenler bile varmýþ.Doðruluk payýný bilemiyorum
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ek olarak: Bu telefonun iþlemcisini 1.5 Ghz' ye çýkarabiliyorsunuz.
Evet kardesim windows phone 6.5 yüklü ercan kardesim anlatmis durumu .samsung evet baya güzele benziyor kafam atarsa doubanktan alýcam htc incrdbl s bakýyým...
HTC 2 ANDROÝT DÝÝLSE HAYATTA ALMAM OZMN ÇOK TEÞEKKÜREDERÝM KARDEÞÝM WERDÝÐÝN BU BÝLGÝ ÇOK ÝYÝ OLDU SAOLASIN
_є_®_¢_α_N_™;3367809' Alıntı:HTC HD2' nin orijinal işletim sistemi Windows Mobile 6.5' tir. Ancak sonradan Android, Windows Phone 7 gibi işletim sistemlerini telefonunuza kurabiliyorsunuz.
Hatta çift işletim sistemi yükleyenler bile varmış.Doğruluk payını bilemiyorum
Ek olarak: Bu telefonun işlemcisini 1.5 Ghz' ye çıkarabiliyorsunuz.
vay be ben bu durumu bilmiyordum bildiğin bilgisayar gibi olmuş bu telefon yükle dur işletim sistemlerini
android oluyorsa alınabilir bu telefon..
sağolun bu arada..

Kalite telefon ya hastasıyım![]()
)_є_®_¢_α_N_™;3368485' Alıntı:
Necmi şarj süresi ne kadar gidiyor bu telefonun?
Bir de cepte taşınması zor oluyor mu? (Malum 4.3inç'lik ekranı var)
Hacı şarjı sürekli kullanımda yani cok kullanildiginda 10 saat gider yoksa normalde 1 gûn gidiyor .
Valla ben zorlanmıyom ilk zamanlar sana buyuk geliyo ama alisiyosun .

desire hd daha iyi tercih olurBende vazgeçtim N8 den Symbian'dan..
Android kullanmak istiyorum
HTC Desire HD yimi önerirsiniz?
HTC HD2 yimi?
Bu iki telefon hakkında detaylı bilgiyi nerden edinebilirim?

Desire HD al kardesim .
Haklisin Ercan![]()
desire hd daha iyi tercih olur![]()

Peki Neden Desire HD? Sendeki HD2 ve Desire HD yi öneriyorsun neden?Desire HD al kardesim .
Teşekkürler. Benimde görüşüm aynı yönde.desire hd daha iyi tercih olur![]()
gerisini profilden sorun cevaplıyım ..Peki Neden Desire HD? Sendeki HD2 ve Desire HD yi öneriyorsun neden?
Teşekkürler. Benimde görüşüm aynı yönde.
herkes vazgeçio...