Bu indirim bir türkiyede yok galiba ocak ayının sonunda 1099 tl ye aldım n8 imi şuanda neredeyse tüm teknomarketlerde aynı fiyat hatta dün darty de 1199 tl etiket gördüm. Ben de n9 geldiginde düşeceğini sanmıyorum.zaten avrupada e yakın indirime gitti NOKIA daha fazla indirim beklemeyin bence![]()
Bu indirim bir türkiyede yok galiba ocak ayının sonunda 1099 tl ye aldım n8 imi şuanda neredeyse tüm teknomarketlerde aynı fiyat hatta dün darty de 1199 tl etiket gördüm. Ben de n9 geldiginde düşeceğini sanmıyorum.
bende sanmıyorum arkadaşım neden dersen bu cihazlar ithal mal ve hepsi euro dolar kurundan falan geliyor ülkesine göre.ben nokia c7 mi 20 ocak tarihinde 939tl ye almıştım.suan bazı yerlerde 1099 tlye (ki bu mağaza türkyenin sayılı tekno marketlerinden) ve bazı sitelerde 999 tlye falan gördüm çok düşeceğini sanmıyorum ve sana tavsiyem n8 gibi güzel ve kalite bi cihazı gdip mahalle arasından falan alma sakın 50 60 tl uygun alırsın belki ama aldığına pişman ederler seni,telefon almak kadar SATIŞ SONRASI HİZMET'te önemli bir o kadar? bunlarıda gözönünde bulundur arkadaşım bence
anca teknosa böyle kazık satar orda N8 1400 küsur felandır heralde 
Bu indirim bir türkiyede yok galiba ocak ayının sonunda 1099 tl ye aldım n8 imi şuanda neredeyse tüm teknomarketlerde aynı fiyat hatta dün darty de 1199 tl etiket gördüm. Ben de n9 geldiginde düşeceğini sanmıyorum.