Nokia N8 Fiyat ile İLgili ??

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Murat Alper

Murat Alper

Üye
    Konu Sahibi
Nokia N8 Fiyat ile İLgili ??
iyi günler arkadaslar simdi bu yakınlarda nokia n9 çıkacak bu nokia n8 in fiyatını düsürürmü birazda olsun n8 almayı düsünüyorumda simdiden iyi günler

dreambutreal

Üye
ben sanmiyorum düşürüceğini ,n9 n8 in üst modeli değil farklı özelliklere sahip bi rakibidir bence Iphone 5 in Iphone 4 ü ezmeyeceği gibi oda fazla değer kaybetmeyecektir diye düşünüyorum , yanılıyorda olabilirim tabi.

mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye
zaten avrupada %15 e yakın indirime gitti NOKIA daha fazla indirim beklemeyin bence ;)

wratH!

wratH!

Üye
zaten avrupada  e yakın indirime gitti NOKIA daha fazla indirim beklemeyin bence ;)
Bu indirim bir türkiyede yok galiba ocak ayının sonunda 1099 tl ye aldım n8 imi şuanda neredeyse tüm teknomarketlerde aynı fiyat hatta dün darty de 1199 tl etiket gördüm. Ben de n9 geldiginde düşeceğini sanmıyorum.

cgrylmz7

cgrylmz7

Üye
bende sanmıyorum arkadaşım neden dersen bu cihazlar ithal mal ve hepsi euro dolar kurundan falan geliyor ülkesine göre.ben nokia c7 mi 20 ocak tarihinde 939tl ye almıştım.suan bazı yerlerde 1099 tlye (ki bu mağaza türkyenin sayılı tekno marketlerinden) ve bazı sitelerde 999 tlye falan gördüm çok düşeceğini sanmıyorum ve sana tavsiyem n8 gibi güzel ve kalite bi cihazı gdip mahalle arasından falan alma sakın 50 60 tl uygun alırsın belki ama aldığına pişman ederler seni,telefon almak kadar SATIŞ SONRASI HİZMET'te önemli bir o kadar? bunlarıda gözönünde bulundur arkadaşım bence

ahoscl

Üye
ilk alanlardanım nokia shoptan 999tl Ye almstm dusmus olması lazım ıyi arastrn

engin_erg

engin_erg

Üye
ne düşmesi fiyatları artmış 980 tl ye turkcell'den aldım ve yine turkcell'de baktım 1280 tl teknosa da 1,3küsür olmuş bazı yerlerde ise 1,200-1,100-1,160 tl şeklinde değişiyor

polluxea♪

polluxea♪

Üye
kardes düşmez hc sanmyorum..bn aldıgımda 1.100'dü smdi 1.250 civarı N9 N8'i etkilemez

burakkuz

Üye
bence hiç n8 almaya kalkışma sonradan pişman olursun bu arada eminim ki fiyatı daha çok düşecektir raflardaki yüksek fiyatlar geçici n9 gelmeden bile 800-900 tlye düşer :) geçenlerde sıfır garantili n8 880 tl görmüştüm :D

Dampierre

Dampierre

Üye
n8 şarap gibi gittikçe değeri artıyor yada euro ve dolar arttıığı için artıyor :D

• Beğen
Tepkiler: -omer- ve 4PuNiSHeR
slant1111

slant1111

Üye
dolar yükseldi telefon almayın daha beyler.

mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye
Bu indirim bir türkiyede yok galiba ocak ayının sonunda 1099 tl ye aldım n8 imi şuanda neredeyse tüm teknomarketlerde aynı fiyat hatta dün darty de 1199 tl etiket gördüm. Ben de n9 geldiginde düşeceğini sanmıyorum.

bilemiyorum belki indirim bi anda değil zamanla veya ülke ülke geliyodur ;) telefon satıldığı için benim gözlemlediğim taş çatlasa 100 tl indirim oluyo hatta benim telefonu aldığım yerde telefon şuan 50 tl zamlanmış şekilde satılıyo ben ocakta almıştım bunların nedeni telefonun çok satması nazar deymesin ne diyim ;)

axpe

axpe

Üye
haziranda aldım 934 tl ye vatan pcden hatda bi ara vatanda 1günlüğüne 884 tl ye düştü ama artık düşmez sanıyorum

mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye
bende sanmıyorum arkadaşım neden dersen bu cihazlar ithal mal ve hepsi euro dolar kurundan falan geliyor ülkesine göre.ben nokia c7 mi 20 ocak tarihinde 939tl ye almıştım.suan bazı yerlerde 1099 tlye (ki bu mağaza türkyenin sayılı tekno marketlerinden) ve bazı sitelerde 999 tlye falan gördüm çok düşeceğini sanmıyorum ve sana tavsiyem n8 gibi güzel ve kalite bi cihazı gdip mahalle arasından falan alma sakın 50 60 tl uygun alırsın belki ama aldığına pişman ederler seni,telefon almak kadar SATIŞ SONRASI HİZMET'te önemli bir o kadar? bunlarıda gözönünde bulundur arkadaşım bence

höh teknosa felan mı nere ora :D anca teknosa böyle kazık satar orda N8 1400 küsur felandır heralde :D

adanalı1

adanalı1

Üye
düşeceğini sanmam ama...Grey dediğimiz yurt dısından gelme telefonlar piyasayı baya bi öldürüyor. 1 2 aya düşüş yasayacak gibi görunuyor fiyatlarda...

WebStyle

WebStyle

Üye
Şu anda fiyatı 1100 ile 1200 TL arası değişiyor. Yani pek değişen birşey yok..

kerim5534

kerim5534

Üye
dun turkcel bayısınde n8 1050 tl c7 780 tl gordum

mfb2

mfb2

Üye
bu sene başında almayı düşünüyordum 999 tl idi bekledim düşer diye 1 ay önce 1050 ye aldım hala aynı düşsede fazla düşmez gibi

cihatyılmaz

Üye

ben 22 ocak ta turkcell bayisinden 1000tl ye aldım n8 i ama şuan da piyasada yani darty-bimeks-teknosa vb. yerlerde 1150tl altında yok hatta evkurda 1350tl fiyat sölendi saçmalıktan başka bişey değil normal telefoncularda 850-950tl arası

erollcelik

erollcelik

Üye
Ben geçtiğimiz aralık ayında 1050 liraya aldım.N8 şimdi 1250 lira olmuş.N9 nekadar olur kimbilir.Almayı düşünüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt