Nokia N8 Fiyat ile İLgili ??

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
axpe

axpe

Üye
n9 1400-1500 tl arasıymış

distakjo

distakjo

Üye
Ben teli yurt dışından almıştım. İlk çıktığında 900 dolardı. Ben 521 dolara aldım. Şimdi 400 dolar. :bilmm Yani fiyatı düşer ama ,N9 la pek alakası yok. Hatırlarsanız iphone 3gs nin fiyatı iphone4 çıktıktan sonra artmıştı. Sebebi ise iphone4 ün satışlarını artırmak. Bu da öyle olabilir. Karmaşık bi durum :D Düşsede fiyat bu aralar düşmez. Biraz beklemek lazım.

dreambutreal

Üye
Bu indirim bir türkiyede yok galiba ocak ayının sonunda 1099 tl ye aldım n8 imi şuanda neredeyse tüm teknomarketlerde aynı fiyat hatta dün darty de 1199 tl etiket gördüm. Ben de n9 geldiginde düşeceğini sanmıyorum.

dostum dolar ve euro çok yükseldi fiyatinin artması normal :) 950 ye kadar düştüğünü görmüştüm dolar döviz fırlamadan önce

melodicminor

Üye
telefoncuların bana dediği yorumu söyliyim izmir için konuşuyorum tabi.
n8 geldiği gibi satılıyor hatta gelecek telefon satılmasın die önceden 100-200lira kapora werenler warmş. ben telefonu aldgımda 1.050 tl idi we şans eseri grisini buldum istedğim rengide bulamadım. adamlar keşke n8 gelsede hep satsak diyorlar.
ayrıca arkadaşın dediği yorumda dogru euro dolar pahalıyken düşceğini pek sanmıyorum olsa olsa 100 lira anca oynar oda uzun bi süre sonra belki. n9la n8 pek fark etmicekdir

karakartal_omar

Üye
5800 ın fiyatı 1 kr düşmediyse bu telefonunda düşmez boşuna bekleme derim

jeki01

jeki01

Üye
ben yurt dışında aldım 480$ a N8(gri) telefonu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt