Nokia N8-C7-C6-01 İle İlgili Soru(n)larınızı Bu Konuda Sorun

Sponsorlu Bağlantılar

holyxozi

Üye
beyler bende de şarş sorunu var net de 3g kapalı 5 dk duruom qoobattery uygulamasına göre yuzde 5 gidio 40 dk den az oyun oynyorum yuzde 16 falan gidiyor . Format atsam düzelirmi bir de formatta herşey silinirmi . Tel kvk servisnden yeni geldi 140 tl odedim batarya deismismidr yardım. :( tel c7 belle

aLoNE aSSasSiN

aLoNE aSSasSiN

Üye
arkadaşlar hacki x-plore yerine y-browserla yapsam olur mu

- - - Eklendi - - -

oluyo denedim

Matador1003

Üye
telefonum c6-01 belleye güncelledikten sonra dat ve flv dosyalarını açmadı bende nıkia bayisine gittim .çözemediler. uygun BİR yazılım veya program varsa cevaplarsanız sevinirim.

eyubefe

eyubefe

Üye
ben eyubefe abi n8 telefonum yeni servisten geldi ve enson sürüm yüklendi.ancak 2 gün sonra galeride ne fotoğrefler nede videolarım çıkıyor.herhangi bir hata vermedi ama şimdi hepsini dosyalardan açarak tek tek izliyorum.video ve foto galeriniçin böyle bir hata verdi acaba yardımcı olursan sevinirim.

yavuz sel

Üye
telefona dizi indirmek istiyorum ama site bulamadım yardım edermisiniz telefonum nokia c5-03

aligulcan7

Üye
c6-01 belle refreshden dolayı olan donma sorununa çözüm bulan oldumu?

pasha1661

Üye
n8 telefonumun sağ üst tarafnda batarya simgesinin altında mavi sürekli değişen dijital saate benzer bişey çıktı kendi kendne hemde ne bu anlamadm :(

swiss47

Üye
holyxozi aradaşım bendede aynı sorun vardı. geçen hafıza kartını çıkarıp kullanayım dedim. sonuç olumlu oldu. hafıza kartı ne alakaysa batarya yı etkiliyor demekki. bir de öyle dene

pasha1661

Üye
hafıza kartı kullanmyorm ki

fatihadak06

Üye
c6- 1 telefonumu hackledikten sonra nokia mağazadan program yükleyemiyorum tam yükleneceği zaman yüklenmedi diyor nasıl çözebilirim yardımcı olurmusunuz

shhtpshht

Üye
Kolay gelsin ben de sizden şifa bekleyeceğim daha önce soruldumu bilmiyorum da 230 sayfayı tek tek okuyamadım kusura bakmayın :D neyse. N8 kullanıyorum ve mesaj gönderememe gibi bi sorunum var. başlarda nadir oluyodu, telefon gayet iyi çekiyo mesajlaşıyorum fakat arada bazı mesajlar gönderilmiyo ve gidenler kutusuna taşınıyo tekrar göndermem gerekiyo veya bi süre sonra kendiliğinden gönderiyo. son zamanlarda bu çok olmaya başladı mesajları sildim mesaj merkez noktası ayarını falan kurcaladım nafile. Yok mudur bunun bi çözümü. Hararetli bi konuşma içindeyken beni cart curt tekrar göndermek için uğraştırması can sıkıcı olmaya başladı

bilgin6134

Üye
Arkadaşlar benim telefonun 701. Twitter'a http olarak nasıl bağlanabilirim. Çok acil yardımcı olabilir misiniz?

yesilyol22

yesilyol22

Üye
Selamun Aleyküm arkadaşlar benim küçük bir sıkıntım var telefonumun modeli c6-01 ve X-Plore Yüklü tamamen bütün gizli sistem dosyaları romlar dahil olmak üzere hepsini gösteriyor fakar z sürücüsünün içerisinde wakeup tone.acc uzantısını değiştirmeye çalışıyorum olmuyor arkadaşlar yardım istiyorum.

Kayahan14

Kayahan14

Üye
Selamun Aleyküm arkadaşlar benim küçük bir sıkıntım var telefonumun modeli c6-01 ve X-Plore Yüklü tamamen bütün gizli sistem dosyaları romlar dahil olmak üzere hepsini gösteriyor fakar z sürücüsünün içerisinde wakeup tone.acc uzantısını değiştirmeye çalışıyorum olmuyor arkadaşlar yardım istiyorum.

z: sürücüsü içinde değişiklik yapamazsın

shhtpshht

Üye
Selam arkadaşlar benim sorunum mobyexplorer ile ilgili. Bir kaç resime şifre koymuştum sonra şifreyi unuttum. Resimlerin uzantıları .mcrp olarak değişti ve hiç birini açamıyorum. Araştırdım çözüm falan da bulamadım çıldırcam :vur

celikce

Üye
3 gün önce nokia suite ile n8 cihazıma
belle güncellemesi yaptım bellede hersey
güzel ama mesaj yazarken yada dikey
kullanırken qwerty klavye cıkması canımı
sıkıyor anna daki gibi numerik klavye
cıkmasını saglamanın bir yolu yok mu proğram kullanmayı pek istemiyorum
istediğim şöyle teli dikey kullanınca
numerik klavye kullanmak

TRAYBERGS

Üye
slm aleykum nokia E7 belle telefonumda magazadan ne oturum acabılıyorum nede bır program indiremiyorum saat ve zaman kontrolu yapın dıyor.ilginize arz ederım

Kayahan14

Kayahan14

Üye
Saatin doğru mu :)

Abstract_Loco

Üye
Merhabalar , n8 telefonumu formatladım ve güncellemelerde mağaza güncellemesi gözüküyor. Hard format sonrasında mağaza bozulduğu için güncelleme yapmaya çekiniyorum. Güncelleme yaptıktan sonra tekrar bir hard format sonrasında Güncelleme olarak geri gelir mi yine yani oradan yükleme şansım olur mu tekrar yoksa şimdi Güncellersem bir dahaki formatta güncelleme olarak tekrar gelmez mi ?

Kayahan14

Kayahan14

Üye
Formattan sonra otomatik gelmez tekrar güncelleme yapman gerekir

Üst Alt