Nokia N8-C7-C6-01 İle İlgili Soru(n)larınızı Bu Konuda Sorun

Sponsorlu Bağlantılar

Abstract_Loco

Üye
Formattan sonra otomatik gelmez tekrar güncelleme yapman gerekir

yok o şekilde değil yani güncelleme seçeneği olarak yeniden gözükür mü tekrar bir format durumunda. Yeniden güncelleyip mağazayı kullanma şansım olur mu yoksa bir kere güncelledim diye formattan sonra tekrar güncellemeye gelir mi gelmez mi demek istiyorum :)

ibattt

Üye
arkadaslar merhaba c7 telıfonumun guvenlık kodunu unttum nasıl kırabılırım hard format atmak ıcın gerek lı oluyormu ??? yardımcı olursanız sewınırım

yldrmatakan

Üye
kardeş bende nokia n8 var ve internetten dizi falan izleyemiyorum html ayarı varmıs nasıl oluyor onuda bilmiyorum yardımcı olurmusun

porsukfiko

Üye
ben nokia c6-01 kullanıyorum vede tema silmek isiyorum yardımcı olabilir misiniz

- - - Eklendi - - -

bana da yardım eder misiniz
c6-01 kullanıyorum tema silmek istiyorum nasıl yapabilirim

catdog136

catdog136

Üye
Beyler n8 kullanıyorum, telefondaki herşeyi silmek istiyorum. Bi format yada belle'yi tekrar kurmak gibi. Ama mesajlarımın silinmesini istemiyorum. Sorum şu: Belle'yi tekrar kursam mesajlarım silinir mi? Mesajlarımı saklamanın bir yolu var mı?

Kayahan14

Kayahan14

Üye
Nokia suite den yedekleme yap

hamzalion

Üye
arkadaslar n8 de genellikle araba oyunlarinda sertifika hatasi veriyo nasil duzelte bilirim

mehfam

Üye
Flash atarken sorun oldu . lütfen yardım edin ? :(

kalelioguntr

kalelioguntr

Üye
telim c6-01 belle problemim dat uzantılı video ları oynata bilen oynatmasını sağlayacak bir bilgi verebilir misiniz

BaykusReyız

Üye
Ben C6-01 kullanıorum. Bu formdan aldığım bilgilerle teli hackledim. Ama şimdi teli ilk aldığım gün ki haline döndermek istiorum. Ne yapabilirim. Acaba Nokia ya götürsem desem teli hackledim. Sorun yaşar mıyım ?
Elden nasıl çevirebilirim ? Kurduğum programlar da gitsin istiyorum. :(

aLoNE aSSasSiN

aLoNE aSSasSiN

Üye
Beyler n8 kullanıyorum, telefondaki herşeyi silmek istiyorum. Bi format yada belle'yi tekrar kurmak gibi. Ama mesajlarımın silinmesini istemiyorum. Sorum şu: Belle'yi tekrar kursam mesajlarım silinir mi? Mesajlarımı saklamanın bir yolu var mı?

nokia suite mesajları senkronize eder

- - - Eklendi - - -

Ben C6-01 kullanıorum. Bu formdan aldığım bilgilerle teli hackledim. Ama şimdi teli ilk aldığım gün ki haline döndermek istiorum. Ne yapabilirim. Acaba Nokia ya götürsem desem teli hackledim. Sorun yaşar mıyım ?
Elden nasıl çevirebilirim ? Kurduğum programlar da gitsin istiyorum. :(

hard format at. tel kapalıyken tüm tuşlara bas 5 tane zaten açılana kadar basılı tut sonra hafıza kartı varsa onuda biçimlendirirsin olur biter.

BaykusReyız

Üye
nokia suite mesajları senkronize eder

- - - Eklendi - - -

hard format at. tel kapalıyken tüm tuşlara bas 5 tane zaten açılana kadar basılı tut sonra hafıza kartı varsa onuda biçimlendirirsin olur biter.

Telin hacklenmesi de gider mi yoksa rompatchere girip ok işaretlerini değiştireym de öyle mi atayım hard formatı ?

kekele12

Üye
benim telefonum nokia c7 telefonumda işlem kaydına giremiyorum acil yardımmm

aLoNE aSSasSiN

aLoNE aSSasSiN

Üye
Telin hacklenmesi de gider mi yoksa rompatchere girip ok işaretlerini değiştireym de öyle mi atayım hard formatı ?

hard format her şey gider ama teli geri hacklemek fln iki üç gününü alır bende bi hata yapmıştım haftada iki üç kere format attım ve geri yükledim tüm şeyleri

beyzanurali

Üye
ben c7 00 flaş atarken c5 03 atım yanlışlıkla hata verdi dahasonra c700 flaşladım simkart red edildi diye yazıyor imeil numarasına baktım imeil silinmiş neyapmam gerekir yardımcı olursanız sevinirım teşekkürler

- - - Eklendi - - -

ben c7 00 flaş atarken c5 03 atım yanlışlıkla hata verdi dahasonra c700 flaşladım simkart red edildi diye yazıyor imeil numarasına baktım imeil silinmiş neyapmam gerekir yardımcı olursanız sevinirım teşekkürler​

- - - Eklendi - - -

ovi sueteyle güncelle orjinale dönecekokey

- - - Eklendi - - -

ben c7 00 flaş atarken c5 03 atım yanlışlıkla hata verdi dahasonra c700 flaşladım simkart red edildi diye yazıyor imeil numarasına baktım imeil silinmiş neyapmam gerekir yardımcı olursanız sevinirım teşekkürler

karacehennem200

Üye
:off:arkadaşlar ben n8 kullanıyorum ilginç bi konuda size danışacam bu n8 in kamera flaşı bir türlü anlayamadım neye göre flaş çalışıyor kafana estiği zaman çalışıyor lazım olduğu zaman hiç flaş patlamıyor yardımcı olursanız sevinirim bir türlü çözemedim her zaman çalışmasını isterim öyle bi imkan varsa tabi..

kalelioguntr

kalelioguntr

Üye
hard formatla sıfırla geç yöntem : tel kapalı iken (ses kısma + kamera tuşu + menü tuşu + kırmızı tuş(açma-kapama)) benim tel kilitlenmişti hiç açılmıyordu bu şekilde düzelte bildim....

Anil-D

Anil-D

Üye
ben c6 01 var kameranın ustu ve arka kapak kacparaya degisir

basar_0311

Üye
merhaba nokia e7 kullanıyorum ama google de ziyaret edilen sayfa geçmişini nasıl sileblirim onu öğrenmek isitiyorum google arama kısmında bişey yazmaya çalıştığımda daha önceden giridiğim ne kadar arama varsa hepsi çıkıyo onları silmek istiyorum geçmişi falan sildim ama genede çıkıyo yardımcı olabilirmisiniz?

07oguz07

07oguz07

Üye
C7yi guncellerken turkce klavye ve dil secenegi gitti en azindan klavyeyi nasil hallederim anlatir misiniz yarrrrdim !!!

Üst Alt