Nokia N8-C7-C6-01 İle İlgili Soru(n)larınızı Bu Konuda Sorun

Sponsorlu Bağlantılar

petrobaretta

Üye
arkadaşlar c6 01 telefonum var hack lemek istiyorum garanti dışı olur diye korkuyorum bana bir yöntem söyleyim hack yapsam bile garantiye gönderirken eski haline getirme bi Iki tuşla olsun

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
arkadaşlar c6 01 telefonum var hack lemek istiyorum garanti dışı olur diye korkuyorum bana bir yöntem söyleyim hack yapsam bile garantiye gönderirken eski haline getirme bi Iki tuşla olsun

instalserver dosyasını silersin tekrar tamamdır

petrobaretta

Üye
link atabilir misin ben bunları ilk defa duyuyorum da bide telefonum sistem hatası veriyor bunu Nasıl düzelte Bilirim
kaç tane x plorer yüklemeye çalıştım yüklemiyor bu sistem hatasından kaynaklanıyo galiba

artist0064

artist0064

Üye
bende sosyal ağlarda başlatılamıyor sorunu var
tel: n8

EliteHunting

EliteHunting

Üye
Nokia N8 kullanıcısıyım.
Mobil Veriyi kapatıyorum fakat zaman geçtikten sonra baktığımda aktif duruma geldiği görmekteyim.

ibattt

Üye
c7 güvenlik kodunu unuttum nasıl degıstırebılırım yardımcı olursanız sevınırım

EliteHunting

EliteHunting

Üye
Nokia N8 kullanıcısıyım.
Mobil Veriyi kapatıyorum fakat zaman geçtikten sonra baktığımda aktif duruma geldiği görmekteyim.

latf

Üye
arkadaşlar C7 belle telefonum günde 6-7 kez kendini yeniden başlatıyor. Telefonumdaki gereksiz programları, oyunları sildim tekrar başlatma sayısı 2-3 oldu ama telefonuma 2 tane HD film indirdim onları izlerkem 30 dk ya bir yeniden başlatıyor. Bide 8gb'lık hafızamın 4.5gb'ı dolu sizce bu yüzden midir bu sorun yoksa başka bir nedenden midir yardımcı olursanız sevinirim.

rpg7

Üye
arkadaşlar c6 01 telefnum var ve buradan bi türlü program indiremiyorum bilen arkadaşlar yardmcı olabilırmi msj atblirmi.

uaykutgs

Üye
C7 de dokunmatik çalışmıyor ne yapabilirim arkadaşlar lütfen yardım

minnder

minnder

Üye
s.aleyküm arkadaşlar telefonum c7-00 versiyonu 111.040.1511

telefona ne yaptıysam türkiye haritasını yüklemiyor. Kablo ile bağlanıp denedim sunucuya çok zor bağlanıyor bağlandığı zamanda yükler gibi yapıp dakikalarca boşboş bekletiyor. Wi-fi üzerinden indireyim diyorum onuda yapmıyor kitlendim kaldım. Telefonun internetinden indireyim diyorum malum o da mümkün değil. Eski sürümde nerde wifi bulsam tek tıkta indiriyordu. Nedir sorun üsdatlar bir bilen varsa yol göstersin lütfen...

fatih802

Üye
c6-01 garmin navigasynu nasl ındrırm yardmcı olablırmsnz

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
s.aleyküm arkadaşlar telefonum c7-00 versiyonu 111.040.1511

telefona ne yaptıysam türkiye haritasını yüklemiyor. Kablo ile bağlanıp denedim sunucuya çok zor bağlanıyor bağlandığı zamanda yükler gibi yapıp dakikalarca boşboş bekletiyor. Wi-fi üzerinden indireyim diyorum onuda yapmıyor kitlendim kaldım. Telefonun internetinden indireyim diyorum malum o da mümkün değil. Eski sürümde nerde wifi bulsam tek tıkta indiriyordu. Nedir sorun üsdatlar bir bilen varsa yol göstersin lütfen...
Link verdiğim konudaki haritayı indirip klasörü olduğu gibi hafıza ana dizinine kopyala sorun kalmaz.
http://www.maxicep.com/symbian-3-harita-gps-navigasyon/nokia-maps-cities-istek-uzerine-665518.html

aLoNE aSSasSiN

aLoNE aSSasSiN

Üye
arkadaşlar helloox2 v1.03 yüklüyorum installing root certde tıkanıo. Bide hangi pythonu yüklersem yükleyim güvenilmeyen kaynaktan gelen korumalı nesne yüklenemez diyo. Yalnız yarıya kadar yüklenio. Yardım ederseniz bi

rdmbkmzc

Üye
teşekkürler

Kayahan14

Kayahan14

Üye
arkadaşlar helloox2 v1.03 yüklüyorum installing root certde tıkanıo. Bide hangi pythonu yüklersem yükleyim güvenilmeyen kaynaktan gelen korumalı nesne yüklenemez diyo. Yalnız yarıya kadar yüklenio. Yardım ederseniz bi

artık helloox kalmadı normal olarak hackle

ibsa

ibsa

Üye
Selamun aleykum öncelikle böyle bir profil açtığınız için teşekkür ederim.geçen gün böyle bir kaç yere mesaj attım birde baktım ki paket aşımı yapmışım bayağı bir fazla sms atmışım nasıl yapayım bilmiyorum acaba konuşma ve sms sayacı gibi bir program varmı paket aşımında konuşmayı yada sms atmayı durdursun.ha bu arada telefon nokia n8...

Üst Alt