Nokia N8-C7-C6-01 İle İlgili Soru(n)larınızı Bu Konuda Sorun

Sponsorlu Bağlantılar

mert41994

mert41994

Üye
C7yi guncellerken turkce klavye ve dil secenegi gitti en azindan klavyeyi nasil hallederim anlatir misiniz yarrrrdim !!!

türkçe sürüm ile flashlamaniz lazım. Onu da symbian 3 sistem modifikasyon -> Orjinal fw'den bulabilirsiniz. Yada modifiyeli olanı cfw'yi kullanabilirsiniz.

PYTHONs

Üye

sezgin199128

Üye
arkadaşlar nokia c601 telefonum kendiliğinden tuş kilidine almaya ve kendiliğinden yine el feneri açmaya başladı ne yapmalıyım ?

DarkwaLe

Üye
arkadaslar Ben Online film izleyemiyorum önce oluyordu telefona Hard Format attıktan sora olmuyor ne yapmam lazım ?

hamzalion

Üye
n8 imi belleye cevirdim dil ingilizce nasil turkce yaparim

agurcan

agurcan

Üye
phoenix'in eski sürümünü denedim sorunsuz kuruldu arkadaşlar, konuyu açanın da ellerine sağlık, çok teşekkürler

ferhhhat

ferhhhat

Üye
c6 yı haclemıştım 1 yıl kullandıktan sonra sıstem hatası verdı tekrar fabrıka ayarlarına döndum ve garantıye gönderdım ve anna dan belle refreshe gecış yaptılar tek sorunum karsı ıle konusunca sesımın derınden gıtmesı acıkcası sesımı net algılamıyor olmasından kaynaklanıyor bunu aldırıs etmedım refresh heck yaptım gecer sandım ama olmadı ıkı aydır ses sorunu yasıyorum ( telefon microfon sorunu ) yasıyorum bı önerınız varmı acaba tesekkurler

fatihkilicc

Üye
Arkadaşlar C6-01 telefon kilitini unutmustum ve telefoncuya götürdüm telefoncu sanırsam format attı fakat telefonumdakı orjinal duvar kagıtları fotoğraf düzenleyici vs. hepsi gitti lütfen yardım edın.. bunları geriye nasıl yükleye bilirm pc suiteden yazılımı tekrar guncelledım fakat olmadı :(

nıcolahı

Üye
C7 icin ekran resmini alabileceğim bir program arıyorum varmı bilgisi olan

- - - Eklendi - - -

c6 yı haclemıştım 1 yıl kullandıktan sonra sıstem hatası verdı tekrar fabrıka ayarlarına döndum ve garantıye gönderdım ve anna dan belle refreshe gecış yaptılar tek sorunum karsı ıle konusunca sesımın derınden gıtmesı acıkcası sesımı net algılamıyor olmasından kaynaklanıyor bunu aldırıs etmedım refresh heck yaptım gecer sandım ama olmadı ıkı aydır ses sorunu yasıyorum ( telefon microfon sorunu ) yasıyorum bı önerınız varmı acaba tesekkurler
ben de hem ses gitmiyordu hem ses derinden geliyordu çalıştırdım 2400 wattlık elektrik süpürgersini mikrofon kulaklık şimdi sorun yok :)

vengeance20

Üye
Arkadaslar Nokia-n8 dokunmatık işlemiyor yazılımı güncellemek etkilermi acil yardım!

srbt

Üye
nokia c6 00 telefonumun ınternette dolaşırken veya fotoğraflar bölümünü açacağım zaman telefon hafızası dolu bazı uygulamaları kapatın veya silin diyor ama hafıza da sadece mesajlar var, lütfen bu konuda yardımcı oluşmuşunuz:(

bilooijhdonk

Üye
arkadaşlar benim bir sorunum var C7 telefonumu bilgisayara bağladım çıkardığımda tüm dosyalar kayboldu. Fakat hafıza kartı da dolu gözüküyor. Ne yapabilirim bilen var mi

emree79

Üye
arkadaşlar c6 01 telefonum için flash programına ihtiyacım var yardımcı olmak isteyen arkadaşlar için [email protected] adresine mail yolu ile ulaşmalarını rica ediyorum.YARDIM EDIN LÜTFEN

mferdi

mferdi

Üye
arkadaşlar benim bir sorunum var C7 telefonumu bilgisayara bağladım çıkardığımda tüm dosyalar kayboldu. Fakat hafıza kartı da dolu gözüküyor. Ne yapabilirim bilen var mi

file browser programını yükle sonra f hafıza kartına gel edit selech al hepsini işaretler sonra file en altta set var oradan skin yazanyerlere off yap ve tamam de teli aç kapa işlem tamam

- - - Eklendi - - -

nokia c6 00 telefonumun ınternette dolaşırken veya fotoğraflar bölümünü açacağım zaman telefon hafızası dolu bazı uygulamaları kapatın veya silin diyor ama hafıza da sadece mesajlar var, lütfen bu konuda yardımcı oluşmuşunuz:(

önce ses kaydediçi hafıza kartı seç sonra kamera ve video aynı şekilde mesajlara oto kaydete hayır de tamamdır

BaykusReyız

Üye
Arkadaşlr benim tel c6-01 sorun video oyntmasında. Video yu açıyorum ses geliyo fakat video oynamıyo kırık resim gösteriyo nasıl düzeltebilirim ?

furkan920

Üye
sa nokia c6 01-belle telefonuna kilit kodu koydum bu kilit kodunuda unuttum bi bilgisi olan varmı ?

disaster91

Üye
arkadaşlar ben c6 01e ana ekrandaki tarih ve tercih ismini nerden yazdırıldığını unuttum bilen varsa yardımcı olabilirmi

primeur

Üye
konuyla ilgisi yok ama , merhaba.çin ıphone 4s im var.menü tamamen türkçeleştirilebiliyormu?bilen varsa yardım ederseniz memnun olurum

78şehzade

Üye
bende c601 var formdaki hacklemeyi yaptım eksiksiz hepsi oldu ama telefon hacklenmedi. hala oyun falan yüklerken servis sağlayıcınızla görüşün dyor.

Üst Alt