Nokia N8-C7-C6-01 İle İlgili Soru(n)larınızı Bu Konuda Sorun

Sponsorlu Bağlantılar

muslera88

Üye
slm arkadaşlar. Benim nokia c6-01 telefonum var. 2gün önce telefona format attım ve şuan telefonum çok donuyor. Ancak batarya çıkarırsam geçiyor. Acaba ne yapmam lazım yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler.

minnder

minnder

Üye
olmadı malesef :vur

gazi0

gazi0

Üye
bana Nokia mağazayı .sis olarak atabilir misiniz. telefona hard format attım fakat Nokia mağazayı geri yükleyemiyorum. {sıkıntıyı çözdüm. Nokia suiteyi güncelledim. suiteden deil siteden denedim. işe yaradı}

erdem4182

Üye
ben 6 ay önce c6-01 aldım telefon aldığımdan beri web de gezerken donuyor ve ben bundan çok şikayetçiyim. Telefonu garantiye göndermeyi düşünüyorum ama arkadaşlarım göndermiş ama hata bulunamadı demişler. Tüketici haklarına başvurup para iadesi gibi bir şansımız olabilir mi ?

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
ben 6 ay önce c6-01 aldım telefon aldığımdan beri web de gezerken donuyor ve ben bundan çok şikayetçiyim. Telefonu garantiye göndermeyi düşünüyorum ama arkadaşlarım göndermiş ama hata bulunamadı demişler. Tüketici haklarına başvurup para iadesi gibi bir şansımız olabilir mi ?
Bu anlattığın olay telefonun değişimi için geçerli bir sebep değil, servise versen bile en fazla yazılımı tekrar yükleyip sana geri verirler. C6 01 için opera mobile tarayıcı kullanmanı öneririm.

Emirhan5898

Emirhan5898

Üye
telefonumu pc ye ovi suite olarak bağladığımda arkada güzel bir windows 8 duvar kağıdı oluyor usb yi çıkarınca kayboluyor bulamıyorum,yardım edeceklere teşekkürler

m.aksoy.cw

Üye
selamün aleyküm. arkadaşlar bende nokia c6.01 var telefomun son güncellemesinden sonra rehbere her girdiğimde telefon donuyo sebebini bilen varsa yardımcı olursanız sevinirim :)

Kayahan14

Kayahan14

Üye
selamün aleyküm. arkadaşlar bende nokia c6.01 var telefomun son güncellemesinden sonra rehbere her girdiğimde telefon donuyo sebebini bilen varsa yardımcı olursanız sevinirim :)

format at bi

brk8995

Üye
Arkadaslar telefonum n8. Kamerası bulanık gösteriyor, ne olmus olabilir? toz falan kaçmıştır demeyin çünkü baktım :D

by.frozen

by.frozen

Üye
meraba arkadaşlar youtube programı arıyorum. ancak foruma bak demeyin. bi ara sinirlenip 27 ayrı konudan indirip tek tek denedim. ama hepsi ya hata verdi ya hiç açmadı yadaaradığım şeyi bulmadı, ayrıca bulduğunu da açmadı. video yu indirmek falan da istemiyorum sadece 720p gibi kaliteli video izlemek istiyorum. programdan atmayan. yazdığın şeyi bulan bi youtube yöneticisi biliyorsanız çok dua ederim size :nono: telefon c601 refresh hackli ofw bu arada.

Abstract_Loco

Üye
Merhabalar konu olarakta açtım ama flash tavsiyesi aldım sadece onuda çok uğraştım ama yapamıyorum :( n8 ime hard ve soft format attım telefona dahil olan resim ve video düzenleyici özellikleri, galerideki fotoğrafları açıp duvar kağıdı olarak atama seceneği kaybolmuş. Bunu nasıl halledebilirim ?

karakorsanenes

Üye
arkadaslar yasak siteye nasıl girecez

Abstract_Loco

Üye
forumda belleyi pc suite ile yeniden yükleyebilirsiniz gibi birşeyler denk geldi arkadaşlar yukarıda yazdığım sorunu halledebilir böyle bir seçenek var mi varsa tam olarak nereden nasıl yapılıyor arkadaşlar bir bilgisi olan var mi ?

silivriserdar

silivriserdar

Üye
Merhabalar konu olarakta açtım ama flash tavsiyesi aldım sadece onuda çok uğraştım ama yapamıyorum :( n8 ime hard ve soft format attım telefona dahil olan resim ve video düzenleyici özellikleri, galerideki fotoğrafları açıp duvar kağıdı olarak atama seceneği kaybolmuş. Bunu nasıl halledebilirim ?

Forumda vardı benimde gitti bu özellikler sonra flash attım düzeldi. Yada tamirciye git 5 tl ver hemen halleder.

Abstract_Loco

Üye
Forumda vardı benimde gitti bu özellikler sonra flash attım düzeldi. Yada tamirciye git 5 tl ver hemen halleder.

hocam attığın flash forumda anlatım olarak var mi peki hangisinden yaptın tam olarak bir kaç farklı anlatım var ?

natanyan

natanyan

Üye
Slm ark.lar ,C7 telefonum var,sistem en son sürüm belle,çok sık görüşme yaparım,arama da çok gelir.bazen arayan kişilere geri dönemiyorum.kayıtlı olmayanı numarasını bulamıyorum.sizden ricam bu arama kaydını sınırsız yapabilecek program varmı
yani liste sınırsız
olucak .tşk.ler

samibaskaya

Üye
slm kardeşim bir tanıdığımdan lcd ve dokunmatik ekranı kırıldı diye nokia c6 01 banada verdi. fakat telefonun içini açtığımda küçük saat pili sökülmüş ve yanındaki büyük kasada şişlikler var.telefonun durumu pc suite ile görebiliyorum. ve şarj cihazını bağladığımda küçük ışık yanıp ses veriyor.ekrana gelince açılıyor ve ilk küçük noktalar yanıp yanıp söyüyorya 2 kere geçiyor ve 3'de donuyor.acaba pildenmi kaynaklı bilgilendirirseniz sevinirim......

Üst Alt