Nokia N8-C7-C6-01 İle İlgili Soru(n)larınızı Bu Konuda Sorun

Sponsorlu Bağlantılar

Anil-D

Anil-D

Üye
benim telefonda kendiliginden konusuyo abi tel c6 01 ingilizce ama konusuyo

ehweniser

Üye
merhabalar ben telefona yeni hafıza kartı aldım. e haliyle yeniden hack gerekti. ama hackliyemiyorum. nortonla hacklemiştim önceden ama şimdi olmuyor, telefn kabul etmiyor. ne yapmam gerekiyor acaba? telefon c6-01 belle.

snakekral2

snakekral2

Üye
merhabalar ben telefona yeni hafıza kartı aldım. e haliyle yeniden hack gerekti. ama hackliyemiyorum. nortonla hacklemiştim önceden ama şimdi olmuyor, telefn kabul etmiyor. ne yapmam gerekiyor acaba? telefon c6-01 belle.

yeni hafıza kartı almışsan hack gerekmez ancak hardformat ya da flash attıktan sonra gerekir böyle bişey yapmamışsan telefonun hala hackli demektir

ehweniser

Üye
yeni hafıza kartı almışsan hack gerekmez ancak hardformat ya da flash attıktan sonra gerekir böyle bişey yapmamışsan telefonun hala hackli demektir

sertifikasız programları yüklemiyordu ama

ozmen1903

Üye
N8 Cihazımı Kurtuluş Beyin Son cfwsi ile flasladım fakat mobil veri kullanarak youtubedan video yada herhangi bir siteden video izleyemiyorum yardımcı olursanız sevinirim..

pasurli

Üye
mrb ben nokia c6-01 hard format atım yeniden belle yükledim son sürüm foto galerisine fotolar gelmedi (yazılımla gelen fotolar)
duvar kağıdı felan?

AHMED...

AHMED...

Üye
N8 galeriye girmiyor basıyorum açılır gibi oluyor kapanıyor uzun zamandır böyle sorun nedir acaba galiba hack yaptıktan sonra oldu 111.030.0609 yazılım sürümüm

mecay_54

Üye
slm arkadaşlar c6-01 ilk aldığım zamanki işletim sistemine dönmek istiyorum navifirmden indiricem fakat sürümün versiyonunu bilmiyorum bilen var mı?

AHMED...

AHMED...

Üye
üst konu olmuş ama destek yok dostum konuda

ensar tag

Üye
n8 telefonum telefonumu actktan snra sistem hatası yazısı çıkıyor ne yapmalıyım

levent.benli

levent.benli

Üye
aynı sorun bende de var hem ovi mağaza hemde ovi haritalar, ovi müzik açılmıyor...
geçen sefer olmuştu servise gönderdim ve yazılım güncellemesi ile hallettiler fakat hack yapmayı denedim hem olmadı hemde oviden mahrum kaldım.
Bilgisayardan ovi mağazaya girip bir şey indirmeye çalışıyorum az yüklüyor sonra bilgisayar sistem hatası uyarısı veriyor.

Yardımcı olursanız sevinirim eyyy forum ahalisi :oke:
N8 galeriye girmiyor basıyorum açılır gibi oluyor kapanıyor uzun zamandır böyle sorun nedir acaba galiba hack yaptıktan sonra oldu 111.030.0609 yazılım sürümüm

shark_bf_2

shark_bf_2

Üye
n8 telefonum telefonumu actktan snra sistem hatası yazısı çıkıyor ne yapmalıyım

Ara sıra bende de çıkıyor, kapatıp aç. Kapanmıyorsa, kapatma tuşuna uzunca bas. Düzeliyor bende.

guneyd3030

Üye
c6-01 telefonumun sarj isigi bugun pc den sarj ederken artik sönük yanıyor, telefonu kapatıp şarja takınca ilk başta parlak yanan ışık 5-10 saniye içinde soluk yanıyor.Nasıl düzeltebilirim bilen varmi?
Maxicep.com - c6-01 sarj isigi
- - - Eklendi - - -

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
Nokia belle refresh'e geçmedinmi henüz sen?

- - - Eklendi - - -

aynı sorun bende de var hem ovi mağaza hemde ovi haritalar, ovi müzik açılmıyor...
geçen sefer olmuştu servise gönderdim ve yazılım güncellemesi ile hallettiler fakat hack yapmayı denedim hem olmadı hemde oviden mahrum kaldım.
Bilgisayardan ovi mağazaya girip bir şey indirmeye

çalışıyorum az yüklüyor sonra bilgisayar sistem hatası uyarısı veriyor.

Yardımcı olursanız sevinirim eyyy forum ahalisi :oke:
güncellemeyi tekrar yapmayı denedin mi?

AHMED...

AHMED...

Üye
nasıl geçecem güncelleme Ovi de gözükmüyor birde navi den indirip flash atsam olurmu bilmiyorum ki engin en son uzun zaman önce 5800 a cfw yüklemiştim bilgisayar başına geçince seninle bi yardımlaşalım olmazmı veya izlemem gereken yolları konu linklerini buraya kısaca yazar misin

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
nasıl geçecem güncelleme Ovi de gözükmüyor birde navi den indirip flash atsam olurmu bilmiyorum ki engin en son uzun zaman önce 5800 a cfw yüklemiştim bilgisayar başına geçince seninle bi yardımlaşalım olmazmı veya izlemem gereken yolları konu linklerini buraya kısaca yazar misin
Cihazın nedir?

- - - Eklendi - - -

evet naviden indirip phoenix'le flash atarsan belle refresh'e geçebilirsin.

mecay_54

Üye
slm arkadaşlar spb shell 3d programını crackli kullanabilen var mı telefonum c6-01 sitesinde 15 dolara satıyolar

Üst Alt