Nokia N8-C7-C6-01 İle İlgili Soru(n)larınızı Bu Konuda Sorun

Sponsorlu Bağlantılar

zanax27

Üye
arkadaşlar c6-01 telefona phoenix ile yazılım ataken aşağıdaki hatayı alıyorum yardım ederseniz sevinirim herşeyi harfiyen uyguluyorum ama olmuyor nedense cvplarınızı bekliyorum arkadaşlar...

The flashing failed. Do you want to retry the flashing?

HRESULT 0x8401f141 (-2080247487)

Flash: Boot rom was not detected after phone boot up. Unable to start flashing.

fatihinanç

fatihinanç

Üye
benim telefonum nokia c601 . Hack yapmak istiyorum . Lütfen yardımcı olun . Bana lazım olan linkleri indirırmisiniz . Ve nasıl yapıcam . Şimdiden çok teşekkür ederim .

magaki

Üye
iyi akşamllar "nokia c301" telefonum virüs girdi sanırım telefona ve temizleyemiyorum, çok yerde aradım format nasıl atılır diye ama bulamadım birtürlü :( bilgisi olan bi arakadaş yardım edebilirmi acaba fabrika ayarlarına döndürdüm bi kod vardı onuda yazdım oda olmadı kökten format varmış lütfen bilen biri yardım etsin.

guneyd3030

Üye
*#7370# yap oda olmaz ise "hard format" diye googlede arat

fatihinanç

fatihinanç

Üye
benim telefonum nokia c601 . Hack yapmak istiyorum . Bana lazım olan linkleri indirırmisiniz . Ve nasıl yapıcam . Başka siteye yönlendirmeyin. lütfen nokia c601 e uyumlu linkler gönderin . Teşekkürler :)

magaki

Üye
*#7370# yap oda olmaz ise "hard format" diye googlede arat

onu denedim kardeşim aynı sorun yine devam etti. Hard format diyorlar tuşları deniyorum olmuyor ? bilgisayardan format atılabiliyormu ?

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
onu denedim kardeşim aynı sorun yine devam etti. Hard format diyorlar tuşları deniyorum olmuyor ? bilgisayardan format atılabiliyormu ?
bilgisayardan atilmaz.
*+3+arama+ kapatma tusu basili tut nokia gelince kapatma tusunu birak acilinca digerlerini birak hard format atar.

magaki

Üye

bilgisayardan atilmaz.
*+3+arama+ kapatma tusu basili tut nokia gelince kapatma tusunu birak acilinca digerlerini birak hard format atar.

olmuyor kardeşim formating yazmadı birtürlü normal açılıyor tel :( acaba bu telin özelliğindemi yok ?

yozefff

Üye
ben nokia n8 kullanıyorum... fakat sis dosyalarını indiriyorum ama yükleme yapmıyor sertifika sağlayıcınızla görüşün diyor... sorun nedir? yardımcı olurmusunuz.... progam indiremiyorum

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
ben nokia n8 kullanıyorum... fakat sis dosyalarını indiriyorum ama yükleme yapmıyor sertifika sağlayıcınızla görüşün diyor... sorun nedir? yardımcı olurmusunuz.... progam indiremiyorum

Symbian^3 Sistem Modifikasyon

verdiğim linkte hack ile ilgili üst konular var hack yapman gerekir adının hack olduğuna bakma.

sorunvar

Üye
merhaba ben NOKIA C6-01 kullanıcısıyım telefon daha önce kapandı hiç açılmadı telefoncuya verdım yazılım çökmüş cart curt dedı telefonu açtı şimdi ise telefon kapandı hiç açılmıyor kvk servısıne verdım yapamadı power entegresı ölmüs dedı antalya da hiç bir telefoncu yapamadı ne yapmamı önerırsınız

ANIL

ANIL

Admin
merhaba ben NOKIA C6-01 kullanıcısıyım telefon daha önce kapandı hiç açılmadı telefoncuya verdım yazılım çökmüş cart curt dedı telefonu açtı şimdi ise telefon kapandı hiç açılmıyor kvk servısıne verdım yapamadı power entegresı ölmüs dedı antalya da hiç bir telefoncu yapamadı ne yapmamı önerırsınız

Burada anlatılan şekilde flash atmayı deneyin :oke:
http://www.maxicep.com/symbian-3-ya...im-rm-718-uzerinden-anlatilmistir-703180.html

magaki

Üye
beyler nokia c301"*+3+arama+ kapatma tusu" beyler denedim olmuyor varsa yapan açıklayabilirmi frimware olsa atarım ama nokia olduğu için kısıtlı yapıcağım şeyler varsa bir yolu açıklayın lütfen. Kombinasyonu deniyorum ama olmuyor varsa yapan bi zahmet sevaba girer.

cates94

cates94

Üye
bu yazı stilini nasıl değiştiriyoruz acaba? .ttf dosyasını hangi klasöre atıyoruz?

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye

omergdk666

Üye
Nokia C6-01de internetten video nasıl izleyebilirim?

cates94

cates94

Üye

font zoomer programını yükle önce c'de font klasörü olacak x plore ile at.

sağ olasın kardeş.Bir sorum daha olacak.Programı yükledim yazı tipini değiştirdim ayarladım ve telefona restart attım.Daha sonra telefondaki unsigned uygulama olan opera mobile ımı açtığımda 'yazı tipi verilerinin aktarılması' diye bir pencere geldi.Yükleme %16 da takılıp telefonu tekrardan başlatıyor.Opera mini de böyle bir sorun yok ama mobile da niye var ve nasıl çözebilirim?(şuan ki yazıtipi chococooky.ttf forumdan font ararken buldum.)İlginiz için şimdiden teşekkürler :)

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
sağ olasın kardeş.Bir sorum daha olacak.Programı yükledim yazı tipini değiştirdim ayarladım ve telefona restart attım.Daha sonra telefondaki unsigned uygulama olan opera mobile ımı açtığımda 'yazı tipi verilerinin aktarılması' diye bir pencere geldi.Yükleme %16 da takılıp telefonu tekrardan başlatıyor.Opera mini de böyle bir sorun yok ama mobile da niye var ve nasıl çözebilirim?(şuan ki yazıtipi chococooky.ttf forumdan font ararken buldum.)İlginiz için şimdiden teşekkürler :)

dostum operayı aç arkada açık kalsın sonra yazı tipini değiştir sorunun çözülecek.

guneyd3030

Üye
sırayla aşağıdan yukarı doğru bas, bu çokta önemli degil ama sırayla bir parmağınla yıldız, ötekiyle 3 tuşuna, bir başka parmağınlada YES yani arama tuşuna basarken en son olarak başka bir parmağında en son olarak açma kapama tuşuna bassın, tüm bunları basılı tutup sen beklerken bir süre sonra ekranda formatting yazısı belirmeli, o yazıyı görünce bırakmalısın. Fakat şu kadırını söyleyim, ilk denememde bende hic başaramadım, en az 3 kez üst üste denemede formatı başlatabildim.

- - - Eklendi - - -

beyler nokia c301"*+3+arama+ kapatma tusu" beyler denedim olmuyor varsa yapan açıklayabilirmi frimware olsa atarım ama nokia olduğu için kısıtlı yapıcağım şeyler varsa bir yolu açıklayın lütfen. Kombinasyonu deniyorum ama olmuyor varsa yapan bi zahmet sevaba girer.

sırayla aşağıdan yukarı doğru bas, bu çokta önemli degil ama sırayla bir parmağınla yıldız, ötekiyle 3 tuşuna, bir başka parmağınlada YES yani arama tuşuna basarken en son olarak başka bir parmağında en son olarak açma kapama tuşuna bassın, tüm bunları basılı tutup sen beklerken bir süre sonra ekranda formatting yazısı belirmeli, o yazıyı görünce bırakmalısın. Fakat şu kadırını söyleyim, ilk denememde bende hic başaramadım, en az 3 kez üst üste denemede formatı başlatabildim.

wanted1998

Üye
Flash Player nasıl yüklernir C6-01'e ?

Üst Alt