Nokia N8-C7-C6-01 İle İlgili Soru(n)larınızı Bu Konuda Sorun

Sponsorlu Bağlantılar

kuduruklaz

kuduruklaz

Üye
dün akşamdan beridir N8 Tlfna belle refresh yüklemeye çalışıyorum ama nokia suite 3. aşamada bağlantı kesildi hatası veriyor hava kodu 12052 ekrana gelen yönlendirmeler ile hata çözümü sunuluyor ama hata tekrarlanıyor, her yerde araştırdım ama tam olarak açıklayıcı bir cevap bulamadım, suite yeniden yükledim tlfn hard format attım nokia connetivity driver tamir ettim hatta en son pcye format attım gene yok ne yapmam gerektiğini bilen bir vatandaş yok mu bu forum içinde :)

ensar tag

Üye
mrb ben tlfn chlym n8 in kendı hafzası dolu msj yok resm muzk vdıo vs. yok hafzayı nasl bosaltblrm yardm edblrmsnz

Dumbledore

Dumbledore

Üye
dün akşamdan beridir N8 Tlfna belle refresh yüklemeye çalışıyorum ama nokia suite 3. aşamada bağlantı kesildi hatası veriyor hava kodu 12052 ekrana gelen yönlendirmeler ile hata çözümü sunuluyor ama hata tekrarlanıyor, her yerde araştırdım ama tam olarak açıklayıcı bir cevap bulamadım, suite yeniden yükledim tlfn hard format attım nokia connetivity driver tamir ettim hatta en son pcye format attım gene yok ne yapmam gerektiğini bilen bir vatandaş yok mu bu forum içinde :)

http://www.maxicep.com/symbian-3-ya...im-rm-718-uzerinden-anlatilmistir-703180.html Şu konudan phoenix ile yeni yazılımı flashla istersen.

mrb ben tlfn chlym n8 in kendı hafzası dolu msj yok resm muzk vdıo vs. yok hafzayı nasl bosaltblrm yardm edblrmsnz

Telefon hackli ise http://www.maxicep.com/symbian-3-si...eaner-mobile-v5-0-turkce-unsigned-685426.html Hack yoksa http://www.maxicep.com/symbian-3-si...-junk-files-signed-s-3-anna-belle-673747.html şu programları kur bir temizlet bakalım.

ensar tag

Üye
tlfnun hacklı oldugunu nasl anlrm cahllK cddn en buyuk bela:)

ensar tag

Üye
karrdsm unsgnet uygulama ne gerckten anlamk ıstrdm ben hersein en bsndym yonlendrırsen ne yapcgmı hangı uygulama yuklycgmı ve hclmem gerekrse hclemeyı

• Beğen
Tepkiler: Mad EagLe
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
karrdsm unsgnet uygulama ne gerckten anlamk ıstrdm ben hersein en bsndym yonlendrırsen ne yapcgmı hangı uygulama yuklycgmı ve hclmem gerekrse hclemeyı

http://www.maxicep.com/symbian-3-re...3-symbian-3-unsigned-resmi-turkce-676863.html

bak bunu yüklemeyi dene programın ismine baktığında unsigned yazıyor sonunda unsigned imzasız demek signed imzalı signed uygulamaları yüklersin sorun olmaz ama unsigned uygulamaları yüklemek için telefonunu hacklemen gerekir eğer hacklediysen bu ve bunun gibi diğer unsigned uygulamaları yükleyebilirsin eğer hack yapmadıysan sertifika hatası verir unsigned yani imzasız uygulamalar yüklenmez.

ensar tag

Üye
bunu yukldm VE CLSYO smdi ddgm gbi hc bse yok hafza dolu dosyala gryrm hepsı bos

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
öncelikle yazınızın forum kurallarına aykırı olduğunu belirteyim yeni üye olduğunuzdan bilmemeniz normal ne demek istediğinizi de tam olarak anlamadım fakat sanırım yüklemişsiniz yani çalışıyor demekki hacklemişsiniz başka bir sorunmu var ?

ensar tag

Üye
öncelikle yazınızın forum kurallarına aykırı olduğunu belirteyim yeni üye olduğunuzdan bilmemeniz normal ne demek istediğinizi de tam olarak anlamadım fakat sanırım yüklemişsiniz yani çalışıyor demekki hacklemişsiniz başka bir sorunmu var ?
evet yeni uyeyim forum kurallarını okumadım tesekkur ederim

- - - Eklendi - - -

ensar tag http://www.maxicep.com/symbian-3-si...-junk-files-signed-s-3-anna-belle-673747.html ​bunu kur ardından bir tarat gelen şeyleri sil bakalım bi.

kurdum ve sildim tesekkur ederım yanlız hala 10 mb yer var butun programlarmı d ye kurdugum halde

- - - Eklendi - - -

evet yeni uyeyim forum kurallarını okumadım tesekkur ederim

- - - Eklendi - - -

kurdum ve sildim tesekkur ederım yanlız hala 10 mb yer var butun programlarmı d ye kurdugum halde
bir sorum daha var vidget yukluyorum formdan ama uygulayamyorum nasıl yapabilrim

ytghan21

Üye
nokia bubbles yuklenmiyor suresi gecms settfika hatasi verior telefon hackszsuan gecerli sertifikasi olan var mi

cglr_izmir

Üye
Arkadaşlar telefonda ajandaya bakarken birden şebeke gidiverdi ve telefon sim kart kaydı yapılamadı diye bir hata vermeye başladı. çözüm için şu yolları denedim

Sim kartı başka bir telefona taktım denedim kartta hiçbir sorun yok.

Başka bir sim kartı telefonuma taktım denedim telefonda hiçbir sorun yok.

yani telefonum ilginç bir şekilde yalnızca benim sim kartımı okumuyor ve sim kart kaydı yapılamadı hatası veriyor. diğer sim kartlarda sorun yok.

Orjinal telefon ayarlarına döndüm sorun çözülmedi.

Hard format attım sorun yine çözülmedi.

saatlerdir uğraşıyorum hiç bir çözüm bulamadım. interneti tarumar ettim çözüm yok.

neden olmuş olabilir sorun. var mıdır bir yolu. cvp verenlere şimdiden tşkler.

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
sim kartını ıslak mendille hafif şekilde islatıp tekrar takıp denermisin

berkde

Üye
arkadaşlar beim telefonumun modeli nokia c7 sürümü nokia belle refresh . mesela mesajı yazıyorum gönderiyorum mesaj gitmiyor giden kutusunda kalıyor sonra ben elle tekrar tıklayıp gönderiyorum . bazen de gitmemiş gibi giden kutusunda kalıyor ama mesaj iletilmiş oluyo sorun nedir ? çözümü nedir?

snakekral2

snakekral2

Üye
arkadaşlat n8 telefonumda altyazılı film izliyorum fakat altyazılar siyah herkes kendi telefonunda beyaz olduğunu söylüyor bu bir sisten hatası mı yoksa üretim hatası mıdır ve çözümü varsa nedir? Lütfen acil yardım şimdiden teşekkürler.

harunkoch

harunkoch

Üye
Phoenix"neither dp1.0 nor dp2.0 was found for the product or the product cannot be identified"çözümu nedir c6 flash atamıyom bu dosyayı istiyo

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Phoenix"neither dp1.0 nor dp2.0 was found for the product or the product cannot be identified"çözümu nedir c6 flash atamıyom bu dosyayı istiyo
teamviwer varsa şifre ve id ile bakalabilirim.

gavannn

Üye
gençler.. c6-01 telefonumda üstten inen perde gibi olan şey var ya.. ne diyonuz ona.. bildirim çubugu falan... o yok.. kayboldu... format attım.. servisten getirdim yine gelmemiş.. yan çevirince oluyo ama ;) nasıl geri getirebiliriz.. fikri olan varmidur

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
gençler.. c6-01 telefonumda üstten inen perde gibi olan şey var ya.. ne diyonuz ona.. bildirim çubugu falan... o yok.. kayboldu... format attım.. servisten getirdim yine gelmemiş.. yan çevirince oluyo ama ;) nasıl geri getirebiliriz.. fikri olan varmidur

flaş at

Üst Alt