herkese merhaba, benim sorunum= nokia c6-01 yeni aldım, evdeki modeme wifi ile baglanıyorum ama webten adresi yazıp aratınca mobil veri baglantısı yok yazıyor.ben sadece wifi ile baglanmak istiyorum.ne yapmam lazım yardım lütfen
herkese merhaba, benim sorunum= nokia c6-01 yeni aldım, evdeki modeme wifi ile baglanıyorum ama webten adresi yazıp aratınca mobil veri baglantısı yok yazıyor.ben sadece wifi ile baglanmak istiyorum.ne yapmam lazım yardım lütfen
s.a c6-01 ve avea sınrsız ınternet paketım var. benım telefonun ınternetını baska telefonlara kullnadırabılır mıyım ? yanı kablosuz modem olarak
Nokia c7 rm 675 icin navifirmden hangi dosyaları indireceğiz kendi halinde secilmiş olan 5 dosya var ama 7 tane olacak diyorlar bilgisi olan varmı

nedir işin aslı yeni güncellemedemi gitti yoksa benim teldemi sıkıntı var n8 için soruyorum
nedir işin aslı yeni güncellemedemi gitti yoksa benim teldemi sıkıntı var n8 için soruyorums.a beyler telefona yeni format attım sonra hackledim tam kefim yerinde çektiğim filmlere düzenleme yapayım dedim düzenleyici yoknedir işin aslı yeni güncellemedemi gitti yoksa benim teldemi sıkıntı var n8 için soruyorum
- - - Eklendi - - -
s.a beyler telefona yeni format attım sonra hackledim tam kefim yerinde çektiğim filmlere düzenleme yapayım dedim düzenleyici yoknedir işin aslı yeni güncellemedemi gitti yoksa benim teldemi sıkıntı var n8 için soruyorum
telefonum c6 01 kilit kodu değişti m ama yeni koyduğum kilit kodu olmuyor eskisi de yardımcı olur musunuz.
Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi
ya benim n8im var belle yi yükledim pc suitten ama telefonumun dili ingilizce oldu aynısı arkadaşım yaptı c7 de o boyle bır sorunla karşılasmadı neden bende oldu