OttomaN TigeR
Üye
Vallahi kardeşim c6 01 ile biraz zor yani, sitelerin html5 desteğine geçmelerini bekleyeceğiz. Symbian için adobe'un flash player'ı var ama o da pek işe yaramıyor, bulursam linki eklerim.nasıl halledeceğim peki?
Vallahi kardeşim c6 01 ile biraz zor yani, sitelerin html5 desteğine geçmelerini bekleyeceğiz. Symbian için adobe'un flash player'ı var ama o da pek işe yaramıyor, bulursam linki eklerim.nasıl halledeceğim peki?
birkaç bilgisayarda denedim olmadı. herhangi bir hata vermiyor. ne depolama aygıtı olarak nede nokia pc suite de telefon bağlanmıyor hiç bir şekilde telefon ile bilgisayar bağlantı kurmuyor. acaba bir telefoncuya göstersemmi.?dostum sen en iyisi bir de başka bilgisayarda dene nasıl bir hata alıyorsun.
Videyou izlediysen n8'in ne kadar kastığını görürsün, metro arayüzü bir uygulama emülatörü ile yapmış sanırım.
http://www.maxicep.com/symbian-3-ya...xtronphone-v3-01-0-s-1-s-3-signed-718132.htmlo nasıl oluyo. Bir link atsan
ArkadaşımArkadaşlar c7 kullaniyorum dili ingilizce nasil türkçe yapabilirim..telefon yurtdişindan geldi..
merhabalar c6 01 i nasıl hackleyebilirim?

Muhtemelen sıkıntı sensörde kardeşim.slm arkadaşlar c7 kullanıyorum arama yaparken veya gelirken ekran kapanıyor sade yes no ve menü tuşu çalışıyor kilit tuşu devre dışı kalıyor arayanın ismini falan göremiyorum ayarları kurcaladım ama öyle bi ayar yok yazılım güncelliycem ama pcden yapmam lazım onuda yapamıyorum askerde olduğum için yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler
arama yaotıgında elinle yakınlık sensörünü kapat bakalım ne tepki verecekslm arkadaşlar c7 kullanıyorum arama yaparken veya gelirken ekran kapanıyor sade yes no ve menü tuşu çalışıyor kilit tuşu devre dışı kalıyor arayanın ismini falan göremiyorum ayarları kurcaladım ama öyle bi ayar yok yazılım güncelliycem ama pcden yapmam lazım onuda yapamıyorum askerde olduğum için yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler