Nokia N8-C7-C6-01 İle İlgili Soru(n)larınızı Bu Konuda Sorun

Sponsorlu Bağlantılar

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
silinir arkadaşim

• Beğen
Tepkiler: ELEFSANE

ELEFSANE

Üye
Eywallah kardeşim saolasın

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
eyvallah

semih1404

Üye
arkadaşlar c6 01 telefonumu güncelledikten sonra flv video sorunu başladı. Eskiden sıkıntısız izleyebiliyorum. Nasıl çözebilirim acaba? Teşekürler.

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
belleden sonra genel bir sorun haline geldi herkeste var bu sorun

sevimlibrad

sevimlibrad

Üye
arkadaşlar bilginiz var mı bir arkadaşımın telefonu E7 ve belle update yüklü,telefonu Bt cable driver ile yükleme yapamıyor tanımıyor ve tekrar ovi storeden üstüne re-install yapamıyor sorun nedir?

chheto

Üye
arkadaşlar kendi nokia c7 telefonuma siymbian anna yazılım güncellemesini başarıyla yapmıştım ama şuanda yeni bir yazılım güncellemesi gelmiş önemli diyor ama pc üzerinden güncelleyin diyor pc üzerinden nasıl oluyor yardımcı olursanız çok sevinirim

bhrgk

Üye
merhaba benim telefonum n8 yaklaşık 2 hafta önce belleyi yükledim. telefon sorunsuz çalışıyordu 3 4 gün önce arkadaşımın hattını telefonuma taktım açmaya çalıştık fakat açılıyor nokia yazısı göründükten sonra biraz yükleniyor ve kapanıyor. hard reset at falan dediler yaptım ama yine aynı. lütfen bi yardımcı olur musunuz :/

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
oncelıkle eskı süiti pcden kaldir sonra nokia süit 3.3.86 sürumunu indır pcye talimatları uygulayıp yukleyebilirsın

chheto

Üye
oncelıkle eskı süiti pcden kaldir sonra nokia süit 3.3.86 sürumunu indır pcye talimatları uygulayıp yukleyebilirsın

Engin yardımın için tşkkür ederim ama bu pc işinden hiç anlamıyorum kalsın üyle şuanki yazılımdan memnunum tşk

larten123

larten123

Üye
Symbian^3 belleye .java uzantılı oyun yüklemek sağlıklı mı??

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
Engin yardımın için tşkkür ederim ama bu pc işinden hiç anlamıyorum kalsın üyle şuanki yazılımdan memnunum tşk

yapamam dersen nokia shopta yarım saatte yukleyıp verirler teli

chheto

Üye

yapamam dersen nokia shopta yarım saatte yukleyıp verirler teli

Engin araştırdığıma göre bu güncelleme belle ymiş yüklemeye karar verdim ama yardımına ihtiyacım var müsaitsen telden görüşelim çaldır ben seni ararım 05346940694

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
kusura bakma mesajını yeni gördüm pm atsaydın keşke

şehmusss

şehmusss

Üye
ben nokia 701 kulanıyorum.. Telefonuma qt 4.7.4 ü yuklemem gerekiyor.. Ama sertifika hatası diyor yüklerken.. Yardımcı olursan sevinirim şimdiden teşekkürler..

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
yükleyemezsın arkadaşım qt ne için yüklüyorsunkı

jorqen

Üye
nokia n8 kilit kodunu unuttum nasıl bulabilirim??
nokia n8 flaşını nasıl el feneri gibi kullanabilirim ??? yardım edin..

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
n8 in flaşını el feneri olarak kullanamazsın xenon flaş farkı

halilibo6671

Üye
arkadaşlar C6_01 font nasıl değiştirilir. Biraz acemiymde lütfen

Üst Alt