Nokia N8-C7-C6-01 İle İlgili Soru(n)larınızı Bu Konuda Sorun

Sponsorlu Bağlantılar

ssdonmez

Üye
Sımgenın yanıp sonmesı sım mesajlarınin dolu olmasından kaynaklanır turkce karakter yapmak icın ındırgenmış olarak secmelısın

indirgenmiş ya da tam destek farketmiyor, ikisini de denedim, başka bir ayar mı acaba ?

Bir de ekranda çıkan simgelerin anlamlarını nasıl öğrenebilirim ?

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
telde mevcut olan kullanıcı klavuzundan

ssdonmez

Üye
Teşekkür ederim, orada olmayan bir simge ile karşılaştım, saatin yanında kare benzeri ama bir köşesi yok. Güncellemenin olduğunu gösteren simgeymiş, öğrenmiş oldum. Şu an için tek sıkıntı Türkçe karakter desteği..

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
rica ederim

yaves

Üye
Slm. arkadaşlar. sorunumu daha önce yazdım ama sonuc ve cevap alamıyorum.Lütfen bilen bir arkadaş varsa cevap yazsın.....
Belle den sonra güncelleme yaptım.telefon kapandı.Ben de forum da yazılanlara uyarak hard format attım.ancak şu an ovi ve haritalar yok.yüklemeye calışıyorum tam sonuna geliyor daha sonra hata veriyor. LÜTFEN ACİLL YARDIM

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
magazanın qt bileşenı sılınmıs foruma bir nokia betalabs ın yayınladıgı bir dosya vardı onu yukledıkten sonra sorun yaşamazsın

yaves

Üye
Kardeş ! dediğin proyu araştırdım bulamadım.dehe sonra karıştırırken nokia suitte yazılım güncellemenin altında HATA VARSA YAZILIMI GÜNCELLE diyo.Bende oturdum belleyi tekrar kurdum.Şimdi SÜPER oldu.

HERKESE DUYURULUR. OVİ VE HARİTA SORUNU ÇÖZÜLDÜ....

----------Eklendi @ 22:49:57 ---------- Yazıldı @ 22:48:30 ----------

Erkese duyurulur. Ovi ve harita sorunu çözüldü....----------tekrar yazılım yükleyinnn

kesin çözüm

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
zaten ordan yeniden yukleyebiliyordun

komando38

Üye
Merhaba...

C7 telefonuma usb ile pc den güncelleme yapacaktım belle ye yükseltecektima ama güncelleme esnasında telefon kapanınca günclemme olmuyo pc telefonu görmüyo.. lütfen yardım ediniz..

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
ne gibi bir uyarı veriyor

• Beğen
Tepkiler: komando38

komando38

Üye
şimdi güncelleme esnasında normal olarak olarak telefon kendiliğinden açılıp kapanıyo yaa.tel. kapandığında pc de telefonu görmüyor usb üzerinden .. tüm bunlar güncelleme esnasında oluyor.. hata veriyo.. günceleme yapılamadı yada tamamlanamadı diye tel açılıp kapandığı için.. bunun bi çözümü var mı ? :(

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
pcde harici kamera varsa önce kamera driverıni tamamen sil ve kamerayı pcden sök sonra tekrar belleyı yukle

• Beğen
Tepkiler: komando38

komando38

Üye
yok hocam yaa denedim olmuyor..3. aşamada güncelleme yaparken yine bağlantı kesiliyo :( ne halt yiyeceksek :D

ovi suite olmadan belle yüklenebilir mi? çaresi var mı?

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
bu aşamada dokunmamak gerek baglantı koptu hatasından sonra dokunma bekle

juju661

Üye
Kardeş ! dediğin proyu araştırdım bulamadım.dehe sonra karıştırırken nokia suitte yazılım güncellemenin altında HATA VARSA YAZILIMI GÜNCELLE diyo.Bende oturdum belleyi tekrar kurdum.Şimdi SÜPER oldu.

HERKESE DUYURULUR. OVİ VE HARİTA SORUNU ÇÖZÜLDÜ.... s

----------Eklendi @ 22:49:57 ---------- Yazıldı @ 22:48:30 ----------

Erkese duyurulur. Ovi ve harita sorunu çözüldü....----------tekrar yazılım yükleyinnn

kesin çözüm

Sana çok teşekkür ederim...
gercekten oldu sanırım

serdardem

serdardem

Üye
yaklaşık 7 aydır c6-01 kullanıyorum.bazı sorunlar var bu konularda bilginiz varsa lütfe yardımcı olun arkadaşlar.
1-konuşurken karşı taraftaki kendi sesinin yankılandığını söylüyor.test ettim evet yankılanıyor.acaba bu neden oluyor?
2-teli yeni güncelledim belle denilen güncellemeyi yükledim yani.ondan sonra flv uzantılı videoları açmaz oldu.video yu oynat tuşuna basınca internet sayfası açmaya çalışıyor.

bu konularda bilgisi olan var mı acaba?

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
bellede flv sorunu genel olarak var arkadaşım sadece sende degıl.ses yankısı aynı şebeke arasındamı yapıyor

fatih0141

Üye
arkadaslar c7 telefonuma belleyi yükledim dili türkçe olmyo yardım acilll

ELEFSANE

Üye
Arkadaşlar aranıza yeni katıldım.
Bir sorunum var telefonumu hackledim forumdan epeyde program attım.
Ama telefonum bir garipleşti ekranda bi garip hareketler programlarda açılıp kapanma sorunları.
Ben telefonumu eski haline getirmek istiyorum.
Sil baştan hackleyeceğim.
Telefonumu nasıl orjinal haline döndürebilirim.
Yardımcı olab olamayan herkese şimdiden teşekkür ederim.

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
*#7370#le soft format atabilirsin

• Beğen
Tepkiler: ELEFSANE

Üst Alt