Nokia N8-C7-C6-01 İle İlgili Soru(n)larınızı Bu Konuda Sorun

Sponsorlu Bağlantılar

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
foruma bir bak bulamazsan mağazaya da bak

untaka

Üye
Merhaba, belki daha önce yazılmıştır ama bulamadım kusura bakmayın.Nokia C6-01 Belle'ye flash player yüklenmiyormu?İnternetten film seyretmenin başka bir yolu varmı? birde videolarda codec hatası veriyor 5 den fazla video player denedim codec hatası veriyo codec pack'te bulamadım acil yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler.

datasoft__63

Üye
arkadaslar acaba hackli telefonlar için
özellikle n8 ve c7 için

ekstradan codecler ekleyebilirmiyiz msla telefon flv ,mpg,divx gibi formatlardaki videoları çalıstırabilse
bide vebtarayıcısından dogrudan facelerdeki videoları acması için flashplayerin güncel sürümü eklense cok mükkemmel olur
bunları bir araya getirip bir sis dosyası haline getirilse ve bize verilse süper olur

eminin herkesin bu sorunu var ve çözmek istiyor
bizde bu konuda size güveniyor ve cevaplarınızı bekliyoruz.....

yaves

Üye
SLM. ARKADAŞLAR (bELLE) NOKİA SOSYAL GÜNCELLEME YAPARKEN TELEFONUM KAPANDI ACILMADI.BEN DE HARD FORMAT ATTIM. ANCAK HARİTALAR VE OVİ MAĞAZA GİTTİ. NE YAPMALIYIM.ACİLL YARDIM.
FABRİKA AYARLARINA DÖNSEM OLURMU.....

MuRti20

Üye
Arkadaslar n8 telefonumda orjinal belle yuklu dune kadar bir sorun yasamamistim ancak dun ne nokia haritalari acabildim ne de google maps sildim tekrar yukledim yine olmadi ne yapabilirim ya da telefonun gps donaniminda sorun olabilir mi? Simdiden yardimlariniz icin tesekkurler.

Maxicep'e n8 telefonumu aldıktan birkaç gün sonra üye oldum şimdiye kadar hiç bir sorunum olmamıştı forumu takip edip olabildiğince faydalanıyordum o yüzden emeği geçen herkese teşekkür ederim ama ilk defa sorunum oldu ilk defa yardım istedim kimse birşey demedi dicek gibi de görünmüyor sorun değil kimse zorunda değil ama bu açılan konunun amacı destek değil miydi?

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
nasıl bir hata veriyor

djfriend

djfriend

Üye
arkadaşlar bu belleye geçtikten sonra mesaj falan yazuyoken harfler öncekine göre daha küçük bi msjı 2 saate yazıyom ya yok mu bi çözümü yazı tipi boyutunu büyültemezmiyizz????

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
mesajlardan duzeltebilirsin seçenekler yazma boyutu

MuRti20

Üye
nasıl bir hata veriyor
önce bir sorun yokmus gibi haritalar uygulamasini aciyor gibi görunuyo o yukleniyor dairesi cikiyor siyah ekran ustunde sonra hic bisey demeden kapatiyor 1 2 saniye kadar gps simgesi de yukardaki bildirim bölmesinde görunup kayboluyo ayni sorun google maps icin de gecerli

jorqen

Üye
merhaba nokia n8 kilit kodunu unuttum nasıl nasl bulabilirim?

thunder_yaso

Üye
Arkadaşlar c7 mi belle güncellemesi ile yenilemek istiyorum ama pc suite de güncelleme yok diyor. son sürüm olan 25.007 zaten yüklü diyor. Hala orjinal belle çıkmadı mı c7 için. c6-01 var onu belle ile güncelledim e6 yı da güncelledim ama c7 olmuyor lütfen yardım ????

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
anakarti falan değiştımi

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
o yüzden görünmüyor anakartı degişen cihazlara guncelleme gelmez süittende yükleyemezsın.en yakınındakı bır servise götürüp yazılımı yükletmen gerekir arkadaşım

armando12

Üye
beyler kusura bakmayın rahatsız ediyorum bir sorum olacak.. benim nokia n8 anna iken filmleri çok iyi çalıştırıyordu belle yaptıktan sonra iyi çaşışmıyorr. ne yapmalıyım

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
bellede genel sorun bu dostum

thunder_yaso

Üye
teşekkür ederim arkadaşım

ssdonmez

Üye
Merhabalar,
Öncelikle kısa mesajdaki Türkçe karakter sorunu ile ilgili hiçbir yerde çözüm bulamadım, çözüm olarak sunulan bilgiler bende çalışmadı. Kesin bir çözümü var mı ?

Ekranda mesaj simgesi sürekli yanıp sönüyor, sanırım servis mesajı ama nereye kayıt edildiğini bulamadım, değilse bu nedir ?

Cevaplar için şimdiden teşekkürler..

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
Sımgenın yanıp sonmesı sım mesajlarınin dolu olmasından kaynaklanır turkce karakter yapmak icın ındırgenmış olarak secmelısın

Üst Alt