Nokia N8-C7-C6-01 İle İlgili Soru(n)larınızı Bu Konuda Sorun

Sponsorlu Bağlantılar

karani.bozca

Üye
Arkadaslar n8 ımı belle e yukselttım ancak telefon ıngılızce dıl secenegıyle belle oldu turkce dıl secenegı yok nokıa.com a danıstım tel brıghtstar dıstırubutoruymus yanı suan vodafone un cıhaz cektıgı dıstırubutor cıhazların bolgelere gore dagılımı oldugu ıcın bnm cıhazım u.k ıcın uretılmıs yanı ıngıltereden gelmıs onunda turkce dıl secenegı cıkmıyormus garantısını sorgulattıgımda garantısı var olarak gorunuyor kacak degıl tel sonuc olarak bunlar detay telefonumu nasıl turkce belle yapabılırım yardımcı olun sımdıden tesekkurler ılgınıze
saygılar..

hayrettinli

Üye
arkadaşlar c6-01 telefonum var rehber görünümü annadaki gibi olmasını istiyorum yani rehberi açtığımda isim listesinin göründüğü bölümde ismin hemen altında numaranın da görünmesini istiyorum annadaki gibi bunu nasıl yapabilirim yardımcı olabilirmisiniz şimdiden teşekkürler.

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
belle'de malesef o seçenek yok

hayrettinli

Üye
anna'da da seçenk olarak öyle birşey yok ama ismin altında numarada gözüküyor

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
yoktu biliyorum ama bellede sadece isim mevcut

murat2414

Üye
arkadaşlar bende ki c6-01 de söyle bir sorun var elimi ekrana (alt kısımlarına yaklaştırdığımda ) daha dokunmadan ordaki yere basıyor (yani orda ne var sa)

myzeus007

Üye
Arkadaşlar benim de bir sorunum var yardımcı olursanız gerçekten çok sevinirim 5800 xm garmine giriyorum harita acılıyor buraya kadar hiç bir sorun yok fakat harita uzak görünümle yaklaştırma ikonundan yakınlaştırsamda yaklaşmıyor harıtayı sılıp tekrar yükledim yine aynı uzak görünümde olduğu içindekeyifli bir sürüş keyfi yaşatmıyor, nasıl ayarlıycam ????? şimdiden teşekür ederim​

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
arkadaşlar bende ki c6-01 de söyle bir sorun var elimi ekrana (alt kısımlarına yaklaştırdığımda ) daha dokunmadan ordaki yere basıyor (yani orda ne var sa)

sorun yok dostum kapasitif olmasının avantajı

kahhro

kahhro

Üye
arkadaşlar bende n8e güncelleme yaptım belle oldu ama sorun menü ters dönüyor. Nasıl kurtuluruz bu dertten?

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
djfriend

djfriend

Üye
arkadaşlar mesaj yazarken harfler çok küçük olduğundan verimli ve hızlı yazı yazamıyorum bunun için bir program falan yok mu ana sürümde büyüktü(not:mesajlar yazı tipi boyutu sadece gelen msjların boyutunu büyütüyor istediğim o değil mesaj yazarken çıkan tuş takımı boyutu)

yaren_dede

yaren_dede

Üye
arkadaşlar bende n8e güncelleme yaptım belle oldu ama sorun menü ters dönüyor. Nasıl kurtuluruz bu dertten?

bendede şu resim galeri widgetini eklediğimde aynısı olmuştu.

akhilleus_41

Üye
Nokia N8 de mobil tv açılmıyor kanala tıklıyorum doluyor ancak görüntü gelmiyor.Ayarlar WapYardımcı olursanız sevinirim.

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
dokunduktan sonra parmağını yakın tutmamak çözüm olabilir

saintcty

Üye
öncelikle selam arkadaşlar benim telefonum n8 dün bir cafeye gittim belle yüklemek için pc suit indirdim birinci aşamayı geçiyor belle indiriyor diyor ve iniyor 2 arama yedekleme oda bitiyor 3 aşama belle yükleniyor diyor sonra sonra cihazla baağlanti kesildi diyor neden olur dediklerini aynen yapıyorum cihaz açık uygulamalar kapalı şarj var bana bunun nedenini veya nasıl olduğunu bir anlatan olursa sevinirim şimdiden tskler

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
pc de haricı kamera var büyuk ihtimalle cafe oldugugundan kamera driverını tamamen silip kamerayı pcden sökmen gerekir

saintcty

Üye
him tsk ederim evet kamera vardı kamerasız denesem olurmu

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
%100 olur diyorum yüklemeden evvel bi soft format at derim

koray3333

Üye
n8 var bende sürekli donuya reset atıyo yarsım....

Üst Alt