[ENGİN]
Üye
Telefon ölmüş durumda olduğu için n8 belle refresh variantlarını dead flash yöntemi ile tekrar yükle açılır.

Telefon ölmüş durumda olduğu için n8 belle refresh variantlarını dead flash yöntemi ile tekrar yükle açılır.

Telefonu kırmana gerek yok sakin ol kardeşim, bu konu sana yardımcı olur.
http://www.maxicep.com/s-3-sistem-m...in-hack-avkon2-tema-efekti-yapimi-688011.html

tel im bu siteyi kendi tarayıcısın dan açtığım da dönüyor ne yapabiliri
pc de ovi mi yoksa pc suite mı yuklu?pc suıte yukluyse ovi yukleyıp dene.merhaba nokia c6-01 telefonum var. Sorunum şu. telefonumu bilgisayara bağlayamıyorum. daha önceden e50 ve e71 kullandım sorunsuz bir şekilde bilgisayar ile bağlantı yapabiliyordum ama bunu başaramadım. bilgisayarda nokia pc suit yüklüdür. telefondan bağlantı ayarları yapılmıştır. telefon usb kablosunu görüyor fakat pc suitde telefon ile bağlantı kurulamıyor. lütfen yardımcı olurmusunuz.
PC suit yüklü ama birazdan deneyeceğim sonucu yazarım buraya ilgin için sağol.
- - - Eklendi - - -
bakıyorum ama nokia ovi suit diye indirilenler hep noki pc suit çıkıyor çok tuhaf birşey. ovi suit in exe si varsa paylaşırmısın benimle.
opera dan da çoğu programlar i indir miYOR yarıda kalıyor teşekkür ederim ilgin için
opera kullan o daha iyi site için
O flash sürümü adobe değil maalesef.merhabalar.. Nokia c6-01 belle refreshim var.Net üzerinden dizi anime işte video seyredeceğim ama açılmıyor. Nokia nın kendi browserından giriyorum video açılıyor ama bir iki dakika sonra video donup sol üst köşede f harfi çıkıyor. Opera mobile dan girdiğim zamanda video ya hiç gelmiyor yada get adobe flash player latest version yazısı geliyor. Biraz araştırdım adobe nin sitesine girdim download for symbian phones flash player linkini gördüm. Linke tıkladığımda adobe anasayfaya dönüyor. Telefonum için uygun bir flash player önerip linkini verebilir misiniz veya ne yapmalıyım?? Ha bu arada ayarlar/telefon/telefon yönetimi/cihaz yönetiminde flash sürümü 4.0 yazıyor sanırım bu adobenin değil öyle değil mi?