Telefondaki orjinal yazılımda beğenilmeyen sorunlu kısımların arkadaşlar tarafından düzenlenerek yeniden yazılım yapılması haline cfw, bu yazılımı da phoenix aracılığı ile telefona yükleme işlemine flash atma deniyor.bu telefona flash attırma ne oluyor öğrenebilirmiyim ne işe yarıyor ? bende ona göre attırıcam veya flash atıcam
Onu flash atmak istediğin cfw'nin açıklamasından öğrenebilirsin, cfw kişisel olduğu için neleri değiştirdiklerini arkadaşlar not olarak yazıyor. Örnek olarak Hakan arkadaşımızın yaptığı cfw konusunu buradan inceleyebilirsin. http://www.maxicep.com/s-3-cfw-modi...-1511-cfw-guncelleme-19-09-2012-a-661336.htmlpeki hangi sorunlar için düzenlenmiş ben şimdi flash atmak istersem neler daha iyi olucak ?
arkadaslar kusura bakmayn işyerinde teldn giriyorm forumu gezmeye vaktm yok. C6 ya format atacaz bilgisi olan yardm edebilirmi
[ENGİN];5375590' Alıntı:virüs programı yüklümü
s.a arkadaşlar n8e soft format attıktan sonra adobe reader quick office fotoğraf ve video düzenleyici uygulamaları açılmıyor. Aldığımdan beri sorunlarıyla uğraşıp duruyorum. Ben duvara fırlatmadan yardım ederseniz sevinirim. Şimdiden teşekkürler

internetten indirerek izlersenzi sorun olmazmerhabalar..opera mobile kullanıyorum anime hastasıyım fakat operadan seyredilmiyor video ya gelmiyor ya da üstünde get adobe flash player tarzında bir yazı cıkıyor. Sonra nokianın kendi browserını kullanmayı deniyorum onda da açılmıyor. Yardım edebilir misiniz mümkünse opera mobile a nasıl adobe flash player yükleyebilirim?? Şimdiden teşekkürler

Zaten sende anlamışsın, üzgünüz tamirci dışında kimse yardımcı olamaz..benim sorunum büyük
c6-01 kullanıyorum aldığım günden beri pusula vb. şeyler çalışmıyor, ekran otomatik yatay dönmüyor (ayarlardan açıkken)
telefon ile konuşurken ışık sensörü çalıştığı halde telefon çalarken ters döndürdüğümde sessize geçmiyor. flash attım kaç defa farklı cfw ler yükledim orjinal dosyaları filan da yükledim yok olmuyor. donanımsal bir sorun mu acaba.
Hackli ise;http://www.maxicep.com/maxipda-turk...3-s-1-s-3-unsigned-turkce-maxipda-623372.htmlbenim telefon rar dosyası açmıyo da bi yardımcı olabilir misiniz. Şimdiden teşekkürler