bu güncellemeyı yapınca telefon s60v3lerdekı gıbı ingilizce oluyor mu ? yoksa turkce kalıyor mu ?
daha once n73um vardı onda guncelledım telefon ıngılızce oldu turkce dıl secenegı yoktu S^3lerde guncelleme yapınca dıl turkce olarak kalıyor mu?
hacklı kullanmak ıstemıyorumŞu an bildiğim kadarıyla hackli bir versiyonu zaten var bu güncellemenin tabii ki yaptığın zaman İngilizce oluyor telefonunu Türkçe seçeneği olmadığı için. Türkiye'de güncelleme çıktığı an elbette ki Türkçe olacaktır güncelleme.
hacklı kullanmak ıstemıyorum

neyiO zaman hep beraber bekliyoruz![]()

arkadaşlar yani şimdi n8 için pr1.1 yarın kesin çıkıo mu ??![]()

Bu işin kesinliği yok şu an çıktı Türkiye ve bazı ülkelerde yok ne zaman geleceği belli olmaz ama elbette ki başka ülkelerde çıktığğına göre bizdede çıkması yakındı, heyecanla ve sabırsızlıkla bekliyoruz.![]()
sana katılıyorumŞu anda dünyanın hiçbir ülkesinde pr 1.1 yayınlanmamıştır. Yanlış bilgi vermeyelim arkadaşım. Yarından itibaren sunulacağı belirtilmekte. Türkiye için de yarın gelir mi bilmiyorum ama ilk yüklemeler yarından itibaren yapılmaya başlayacak. Hem N8 için hem de C6-01 için..
bakalım gece nolcak
sana katılıyorumbakalım gece nolcak
![]()
Türkiye de nokia nın sağlam pazarı var o yüzden bizim için geçikme olacağını sanmıyorum nokia müşteri kaybetmeyi seğmez

Haklısın dostum. c7 için çıkan güncellemeye Türkiye'den de dünyayla aynı anda ulaşılmaya başlanmıştı diye biliyorum. N8 ve C6-01 için de aynı şey geçerli olacaktır diye tahmin ediyorum..
--------------- Ekleme ---------------
Bu arada bu gece herhangi bir güncelleme beklemeyelim arkadaşlar. Kanımca eğer bu güncelleme yayınlanacaksa öğle saatlerine doğru gelecektir. Nokia'nın Gece vakti fw çıkardığını görmedim ben bugüne kadar![]()

İnşallah çıkar.Aslında telefon gayet iyi çalışıyor ama telefon iyi olunca beklentilerde hep artıyor bekleyip göreceğiz.Allah tüm N8 kullanıcılarına sabır versin![]()

Arkadaşlar,ben N8 için 16 GB hafıza kartı almak istiyorum.Toshiba,kingston,Team ..vs gibi markalar var.Bunlardan hangisini seçmem gerekir.Bunların ayrıca class 2,4,6,10...vs gibi seçenekleri var.Hangi marka ve class N8 için daha iyidir?Kullanan arkadaşlar var mı?Selam ve saygılar...![]()
en önemlisi class 6 dan aşağıya inme derim ama oda biraz tuzlu olcaktır 
arkadaşlar ben bu nokıa yı anlamıyorum hakikaten saçmalık bu ya nokıa yardım merkezini arayıp soruyorum resmi açıklamanız var bu konuda diyorum ama nokıa hayır bizim resmi açıklamamız yok diyor böyle bişey bize bildirilmedi diyor ne bu ya devlet sırrımı nokıa cihazlarımın hepsinden menunum ama nokıa'nın bu develet sırrı gibi müşterilerinden bilgi saklaması beni gıcık ediyor böyle giderse üzülerek söylüyorum bir nokıa aşığı olarak hayaımda ilk hatamı yapcam ve n8 den sonra ilk defa seneye farklı bir cihaz almayı düşünürüm ama şunuda belirteyim bunu yaparkende aklım hala nokıa da kalır.Arkadaşlar bugün resmi olarak yayınlandığını gördüm aşağıdaki yorumlara bakarsanız her ülkede gelmemiş ki bu da güncellemeye biraz daha yaklaştığımızı gösteriyor. Hadi Hayırlısı. (Aşağıdaki Linkten Ulaşabilirsiniz.)
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız