anlamak için telefonun kasasına bak :D :D Kasa kaldırıldı.
Dostnametr Üye medincel' Alıntı: anlamak için telefonun kasasına bak Genişletmek için tıkla ... Kasa kaldırıldı.
medincel Üye Dostnametr' Alıntı: Kasa kaldırıldı. Genişletmek için tıkla ... ok.dün konu yeni açıldığında n8 kasası vardı
Dostnametr' Alıntı: Kasa kaldırıldı. Genişletmek için tıkla ... ok.dün konu yeni açıldığında n8 kasası vardı
CanKartaL Emekli Yönetici medincel' Alıntı: anlamak için telefonun kasasına bak Genişletmek için tıkla ... ben hiç N8 görmedim orda sadece belle gördüm arkadaşın da dediği gibi ilk anda n8 resmi koyup sonradan kaldırdılar herhalde
medincel' Alıntı: anlamak için telefonun kasasına bak Genişletmek için tıkla ... ben hiç N8 görmedim orda sadece belle gördüm arkadaşın da dediği gibi ilk anda n8 resmi koyup sonradan kaldırdılar herhalde
Makale_Helvetia Üye Konu Sahibi mirzasinan' Alıntı: konu acan bir kardeşimizin olumlu veya olumsuz tepkilere açık olma erdemliğini göstermesi lazım (terbiye sınırları aşılmadıgı sürece) Genişletmek için tıkla ... ben her türlü eleştiriye açığım zaten bu olgunlukta bir insanım kardeş.sıkıntı yok
mirzasinan' Alıntı: konu acan bir kardeşimizin olumlu veya olumsuz tepkilere açık olma erdemliğini göstermesi lazım (terbiye sınırları aşılmadıgı sürece) Genişletmek için tıkla ... ben her türlü eleştiriye açığım zaten bu olgunlukta bir insanım kardeş.sıkıntı yok
mirzasinan Üye Ghett0C0wb0Y' Alıntı: ben her türlü eleştiriye açığım zaten bu olgunlukta bir insanım kardeş.sıkıntı yok Genişletmek için tıkla ... belli oluyor yinede bilgi için teşekürler
Ghett0C0wb0Y' Alıntı: ben her türlü eleştiriye açığım zaten bu olgunlukta bir insanım kardeş.sıkıntı yok Genişletmek için tıkla ... belli oluyor yinede bilgi için teşekürler