Nokia N8 / C7 / C6-01 için PR 1.1 Nokia Tarafından Resmi Olarak Yayınlandı. (04.02.2011)

Sponsorlu Bağlantılar

emre2574

emre2574

Üye
bu güncellemeyı yapınca telefon s60v3lerdekı gıbı ingilizce oluyor mu ? yoksa turkce kalıyor mu ?

daha once n73um vardı onda guncelledım telefon ıngılızce oldu turkce dıl secenegı yoktu S^3lerde guncelleme yapınca dıl turkce olarak kalıyor mu?

Shadow*

Shadow*

Üye
    Konu Sahibi
bu güncellemeyı yapınca telefon s60v3lerdekı gıbı ingilizce oluyor mu ? yoksa turkce kalıyor mu ?

daha once n73um vardı onda guncelledım telefon ıngılızce oldu turkce dıl secenegı yoktu S^3lerde guncelleme yapınca dıl turkce olarak kalıyor mu?

Şu an bildiğim kadarıyla hackli bir versiyonu zaten var bu güncellemenin tabii ki yaptığın zaman İngilizce oluyor telefonunu Türkçe seçeneği olmadığı için. Türkiye'de güncelleme çıktığı an elbette ki Türkçe olacaktır güncelleme.

emre2574

emre2574

Üye
Şu an bildiğim kadarıyla hackli bir versiyonu zaten var bu güncellemenin tabii ki yaptığın zaman İngilizce oluyor telefonunu Türkçe seçeneği olmadığı için. Türkiye'de güncelleme çıktığı an elbette ki Türkçe olacaktır güncelleme.
hacklı kullanmak ıstemıyorum

deli oğlan

Üye
arkadaşlar yani şimdi n8 için pr1.1 yarın kesin çıkıo mu ?? :hmmm

Shadow*

Shadow*

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar yani şimdi n8 için pr1.1 yarın kesin çıkıo mu ?? :hmmm

Bu işin kesinliği yok şu an çıktı Türkiye ve bazı ülkelerde yok ne zaman geleceği belli olmaz ama elbette ki başka ülkelerde çıktığğına göre bizdede çıkması yakındı, heyecanla ve sabırsızlıkla bekliyoruz. :D

ankaraliserhat

ankaraliserhat

Üye
Türkiye fazla umurlarında olmadığı için güncellemenin cıkması bıraz zaman alacaktır hatta Türkiye güncellemenin en son cıkacağı ülkelerden biri olacaktır. Bence kafanıza fazla takmadan bekleyin derim.. :)

o.basar86

o.basar86

Üye
Bu işin kesinliği yok şu an çıktı Türkiye ve bazı ülkelerde yok ne zaman geleceği belli olmaz ama elbette ki başka ülkelerde çıktığğına göre bizdede çıkması yakındı, heyecanla ve sabırsızlıkla bekliyoruz. :D

Şu anda dünyanın hiçbir ülkesinde pr 1.1 yayınlanmamıştır. Yanlış bilgi vermeyelim arkadaşım. Yarından itibaren sunulacağı belirtilmekte. Türkiye için de yarın gelir mi bilmiyorum ama ilk yüklemeler yarından itibaren yapılmaya başlayacak. Hem N8 için hem de C6-01 için..

mc_mfi

Üye
Şu anda dünyanın hiçbir ülkesinde pr 1.1 yayınlanmamıştır. Yanlış bilgi vermeyelim arkadaşım. Yarından itibaren sunulacağı belirtilmekte. Türkiye için de yarın gelir mi bilmiyorum ama ilk yüklemeler yarından itibaren yapılmaya başlayacak. Hem N8 için hem de C6-01 için..
sana katılıyorum :oke:bakalım gece nolcak:naughty:

kolera87

Üye

mc_mfi

Üye
aynen hatta geçen gün videoda izliyodum tüekiye nokianın 2 . en iyi pazarı diodu

--------------- Ekleme ---------------

nokia türkiye başkanı bunu dio

o.basar86

o.basar86

Üye
Türkiye de nokia nın sağlam pazarı var o yüzden bizim için geçikme olacağını sanmıyorum nokia müşteri kaybetmeyi seğmez

Haklısın dostum. c7 için çıkan güncellemeye Türkiye'den de dünyayla aynı anda ulaşılmaya başlanmıştı diye biliyorum. N8 ve C6-01 için de aynı şey geçerli olacaktır diye tahmin ediyorum..

Bu arada bu gece herhangi bir güncelleme beklemeyelim arkadaşlar. Kanımca eğer bu güncelleme yayınlanacaksa öğle saatlerine doğru gelecektir. Nokia'nın Gece vakti fw çıkardığını görmedim ben bugüne kadar :)

gt87

Üye
Haklısın dostum. c7 için çıkan güncellemeye Türkiye'den de dünyayla aynı anda ulaşılmaya başlanmıştı diye biliyorum. N8 ve C6-01 için de aynı şey geçerli olacaktır diye tahmin ediyorum..

Bu arada bu gece herhangi bir güncelleme beklemeyelim arkadaşlar. Kanımca eğer bu güncelleme yayınlanacaksa öğle saatlerine doğru gelecektir. Nokia'nın Gece vakti fw çıkardığını görmedim ben bugüne kadar :)

İnşallah çıkar.Aslında telefon gayet iyi çalışıyor ama telefon iyi olunca beklentilerde hep artıyor bekleyip göreceğiz.Allah tüm N8 kullanıcılarına sabır versin :kop:

.S.W.A.T.

.S.W.A.T.

Üye
İnşallah çıkar.Aslında telefon gayet iyi çalışıyor ama telefon iyi olunca beklentilerde hep artıyor bekleyip göreceğiz.Allah tüm N8 kullanıcılarına sabır versin :kop:

AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN:nono:

iatis

iatis

Üye
Arkadaşlar,ben N8 için 16 GB hafıza kartı almak istiyorum.Toshiba,kingston,Team ..vs gibi markalar var.Bunlardan hangisini seçmem gerekir.Bunların ayrıca class 2,4,6,10...vs gibi seçenekleri var.Hangi marka ve class N8 için daha iyidir?Kullanan arkadaşlar var mı?Selam ve saygılar...:allalla:

apobaba1234

apobaba1234

Üye
Arkadaşlar,ben N8 için 16 GB hafıza kartı almak istiyorum.Toshiba,kingston,Team ..vs gibi markalar var.Bunlardan hangisini seçmem gerekir.Bunların ayrıca class 2,4,6,10...vs gibi seçenekleri var.Hangi marka ve class N8 için daha iyidir?Kullanan arkadaşlar var mı?Selam ve saygılar...:allalla:

saydığın markaların hepsi zaten iyi markalar ama en önemlisi hafıza kartının klasıdır ben teknosada sandiskin 16gb liğine baktım 80-100tl arası birşeydi ama class2 ydi class6 veya üstü olsa almayı düşünebilirdim ama düşünmedim bile şuan 4gb class4 var bunun hızı bile çok az gelirken class 2 ye düşemem :D en önemlisi class 6 dan aşağıya inme derim ama oda biraz tuzlu olcaktır :oke:

BL@DE02

BL@DE02

Üye
arkadaslar bu nokia yuzunden omrumuzden omur gitti ya cikmamamis guncellemeyi bizlere 1aydir yok su gun yok bu gun cikicak diyerek pes ettirdi ne bir gizlilik politikasi var millet 1ay onceden yukleyebildi yayinlanmamis guncellemeyi bizi de burda devlet dairesi gibi yok bugun git yarin gel yapiyolar resmen allah belanizi versin ne diyeyim !!!

blackbird48

blackbird48

Üye
Arkadaşlar bugün resmi olarak yayınlandığını gördüm aşağıdaki yorumlara bakarsanız her ülkede gelmemiş ki bu da güncellemeye biraz daha yaklaştığımızı gösteriyor. Hadi Hayırlısı. (Aşağıdaki Linkten Ulaşabilirsiniz.)

arkadaşlar ben bu nokıa yı anlamıyorum hakikaten saçmalık bu ya nokıa yardım merkezini arayıp soruyorum resmi açıklamanız var bu konuda diyorum ama nokıa hayır bizim resmi açıklamamız yok diyor böyle bişey bize bildirilmedi diyor ne bu ya devlet sırrımı nokıa cihazlarımın hepsinden menunum ama nokıa'nın bu develet sırrı gibi müşterilerinden bilgi saklaması beni gıcık ediyor böyle giderse üzülerek söylüyorum bir nokıa aşığı olarak hayaımda ilk hatamı yapcam ve n8 den sonra ilk defa seneye farklı bir cihaz almayı düşünürüm ama şunuda belirteyim bunu yaparkende aklım hala nokıa da kalır.

suat1111

suat1111

Üye
beklemek hacı 0lduk he

Üst Alt