Nokia N8 / C7 / C6-01 için PR 1.1 Nokia Tarafından Resmi Olarak Yayınlandı. (04.02.2011)

Sponsorlu Bağlantılar

.S.W.A.T.

.S.W.A.T.

Üye
ya bu günceLleme beni kanser etti ya 10dakkada bi çıktımı die bakmaktan kusucam artık nezmn çıkıcak bu yaa :D

BENİDE tik sahibi yaptı bu güncelleme günde 500 kez bakmaktan:) zaten kısa zamanda çıkmazsa da yapacağım tek şey N8 satmak olucak...

suat1111

suat1111

Üye
alla alla çıksada çıkmasada n8 güzel

cabal21

cabal21

Üye
valla ben alıcı buldum satsam mı satmasam mı kararsız kaldım :D

.S.W.A.T.

.S.W.A.T.

Üye
valla ben alıcı buldum satsam mı satmasam mı kararsız kaldım :D

bende

--------------- Ekleme ---------------

sabaha karşı 5de güncelleme varmı diye bakmamak için satayım diyorum.

cabal21

cabal21

Üye
sen kaça satıyosun. ben 860Tl ye buldum. bu sırada bu güncelleme nerde çıkmış amerikada yok böyle bi güncelleme hangi ülkede mevcut :D

suat1111

suat1111

Üye
zatın zatın alın pi ipohone

cabal21

cabal21

Üye
yok yaw ne iphonu. Alacam yadigar NETAŞ'ı uzatacam antenini vodafone reklamlarının hakkını vermiş olacak :D çekmediği yer kalmayacak. takoz olduğuna bakmayın sesle araması bile var :D

.S.W.A.T.

.S.W.A.T.

Üye
zatın zatın alın pi ipohone

valla öle yapıcaz artık napalım bu karar N8 sevmediğimden değil nokiadan kaynaklanan bir durum....nasıl bir politikadır anlamadım gitti...fw çıkartıyosun düzeltmeler yapıyosun yanınlanmıyor...sıkıntılarımız ortada...tarayıcı klayve vs....özlelliklede benim için tarayıcı ama ortada bizi bu sıkıntılardan kurtaracak bize yardımcı olucak bir güncelleme yok..ortada hal böyle olunca.insan ister istemez sıkılıyor suat hocam...

yok yaw ne iphonu. Alacam yadigar NETAŞ'ı uzatacam antenini vodafone reklamlarının hakkını vermiş olacak :D çekmediği yer kalmayacak. takoz olduğuna bakmayın sesle araması bile var :D

:aha::aha::aha::aha::aha::aha::aha::aha::aha::aha::aha::aha::aha::aha: bende 3210 İE var onu kullancam

Rich4arD

Rich4arD

Üye
Aha aha aha :D
Bende 3310 var :D

Shadow*

Shadow*

Üye
    Konu Sahibi
teknopat

teknopat

Üye
Hani nerde güncelleme çıktı mı yoksa......

arkadaşlar hackli N8 ler güncellemeyi görmüyor mu?

tabi çıkarsa :))

Shadow*

Shadow*

Üye
    Konu Sahibi

Güncelleme çıktı ama bazı ülkelerde görünmüyor. Bekliyoruz.

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici

Hackli telefonun güncellemeyi önceden görmesi söz konusu olamaz.

mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye
Finlandiya merkezli mobil iletişim devi Nokia, güncel ürün gamındaki iddialı modelleri N8, C7 ve C6-01 için hazırladığı yeni yazılım güncellemesini kullanıma sundu. Symbian^3 platformu için çıkartılan PR 1.1 güncellemesinin, C7 modelinde önemli performans iyileştirimeler ve genel kullanımı deneyimini arttırıcı güncellemeler sunduğu ifade ediliyor.​

Yazılım güncellemesindeki yenilikler, görsel anlamda fark edilecek radikal geliştirmeler sunmasa da, genel kullanım deneyiminin arttırıldığına özellikle dikkat çekiliyor. Yapılan güncellemelere, iyileştirmelere ve ince ayarlamalara ek olarak yeni yazılım güncellemesi, desteklenen telefonları içerik anlamında da zenginleştiriyor.​
İşte 1.1 güncellemesinde altı çizilen bazı güncellemeler;​
- Email ile gelen toplantı taleplerinin kabul edilebilmesi,
- Email’de harita entegrasyonu ile toplantı yerine ait adres bilgisinin harita üzerinde görüntülenebilmesi.
,
Nokia N8 kullanıcıları için;

a. Yeni Quick Office 6.4 editör versiyonu ile Word dökümanlarının düzenlenebilmesi ve zum yakınlaştırma/uzaklaştırma yapılabilmesi,
b. Yüksek kaliteli üç yeni oyun– Need for Speed Shift, Real Golf ve Galaxy on Fire. (Bazı ülkelerde, Need for Speed yerine Asphalt 5). Mevcut N8 kullanıcıları içinse, bu oyunlar Ovi Suite & Ovi Store üzerinden ücretsiz olarak sunuluyor.

Yeni yazılım güncellemesine, ilgili modellere sahip Nokia kullanıcıları, yazılım güncelleme yaparak veya bilgisayarlarına kurdukları Ovi Suite uygulaması ile erişebilecekler.

Rich4arD

Rich4arD

Üye
Türkiye'ye ve diğer ülkelere Pazartesi gününden itibaren sunulacağını biliyorum ben

throner

throner

Üye
boş yere konu açıyosunuz yok çok az kalmış 2 güne kadar çıkacakmış çıkınca hepimiz görecez işte ne bu şimdi ...

aynen katılıyorum. ne meraklı üyelersiniz bea :heyo:.. sanki bu güncelleme teli uçuracak:pro:

Üst Alt