Nokia N73'e N73 Music Edition Yazılımı Atma Kılavuzu...

Sponsorlu Bağlantılar

kk71

Üye
Allah senden razı olsun...:oke:

ersn2

Üye
ya kardeş ben bu linki indiremıyorum rapid de eror veriyo baska yerden ulaşamaz mıyım

lad_enes

Üye
Benim Cihazim normal N73 , ME versiyonu atsam problem olurmu ?

halil3200

Üye
Kardeş bravo bir dahisin n73'e n73 ME yazılımı attım çok süper bir görüntü var ama biraz yavaş ama olsun yinede güzel ellerine sağlık

tuncer38

Üye
kardeş indirdigim zaman eski ersiyon çıkıyor yani v4,0747,31,0,1 yazılımı çıkıyor zaten benimde tel var bu V4.0808.4.2.2 çıkmıyor nedenini yazarsanız sevinirim

--------------- Ekleme ---------------

kardeş indirdigim zaman eski ersiyon çıkıyor yani v4,0747,31,0,1 yazılımı çıkıyor zaten benimde tel var bu V4.0808.4.2.2 çıkmıyor nedenini yazarsanız sevinirim
lütfen yardım acil

Kandırıcı_23

Üye
ustat cok tşkler tlfnun versıyonu 4.0839.4 oldu şahane çok tşk ederım

adaka

adaka

Üye
abi ben 2. el n73 aldım bozuldu şansa 5 ay garantisi varmış gönderdim 0km geldi n73 me mi nasıl ögrencez
v4.0839.42.2.1
27-09-2008
RM-133
©NOKIA N73(2)
0000# DEN BU çıkıyo e cevap beklıyorum bide bu sürüm degiştirme basit mi riski çokmu
ewet yardımlarınızı bejklıyom

nuhkose

Üye
slm öncelikle paylaşım için teşekkürler, bende n73 me var ve versiyonunu yükselttikten sonra telefon içi arama ve tv gibi ek özellikler gelmişti ama daha sonra format attığımda son versiyon kaldı ama arama ve tv kayboldu... onların gelmesi için yeniden mi versiyonunu yükseltmem gerekiyor? yardımcı olursanız sevinirim... şimdiki versiyonu v4.0839.42.2.1 bu, bunun üst versiyonu çıktımı

Utku

Utku

Üye
telefonların güzelmiş n95 8gb-5800-n96:box

eray_415

eray_415

Üye
kardedşim çok teşekür ederim her zamaz maxicep pe güveniyorum ve her zamanda güvenicem çoooookkkkkk teşekür ederim bodrumdan eray

Kingmortall

Kingmortall

Üye
v 4.0839.42.2.1
27 09 2008
rm 133
nokia n73 (2) benim telefon böyle acaba günceleme gerekirmi :oke:

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Ben bunun için saatlerimi verdim sonuna kadar geldim ama nokia dan program indirirken hata oluştu ve birçok kez denememe rağmen olmadı ... Bu konuda geniş çaplı bilgisi olan biri varsa yardımını bekliyorum ...

relaxnn

Üye
çok teşekkür ederim kardeşim:evet:

data kablosu var bende ama siydisi tanıtılmamış ikinci el aldım naapcam arkadaşlar yardımcı olurmusunuz

teşekkür kardeş

Silinen Üye 781071

Silinen Üye 781071

Kapalı Hesap
teşekkür ederim kardeşim....

arkadaşlar ben güncellemeyi başarılı bir sekilde yaptım .....yalnız pc den nokia ile alakalı herşeyi kaldırın pc suit ve diğer beraberinde yüklenenler(nemesis telefonu tanımaya biliyor)........... sonra nokia nin connectivity cable driver yükleyin nemesisle gereki işlemleri yapın ,nokia soft vare updater i çalıştırın bukadar

ThE VeNoM

ThE VeNoM

Üye
gerçekten ses te çok farklı bir deyişiklik oluyor mu ?

beyzade_ksk

Üye
merhaba usta, yaa benim yazılım güncelleştiriliyor diyor sonrasına gitmiyor bi bilgin var mı bu konuda

Silinen Üye 781071

Silinen Üye 781071

Kapalı Hesap
biraz beklemen gerekli yüklerken bazen uzun sürebiliyor

ses daha net ..telefon hızlandı kamera daha çabuk açılıyor..kasmıyor açılırken:oke:

beyzade_ksk

Üye
yaa bir saatten fazla bekliyorum aynı telefon baglantısı kesildi diyor güncelleme sonlanıyor

asi-prens71

Üye
en düşük mb 256mb diyo sonra yüklenme sırasında bi hata oluştu diyor ve yüklenmiyor versyon nedenini anlamadım ancak telefon da hafıza boşlugu yeteri kadar mevcut hatta bomboş diyebilirim nie böyle bi hata veriyor hiç anlamıyorum yardımcı olacak arkadaşların yardımını bekliyorm...

Üst Alt