Nokia N73'e N73 Music Edition Yazılımı Atma Kılavuzu...

Sponsorlu Bağlantılar

akababa

Üye
önemli noktada şu anda en son n73 yazılımı bu olduğu için n73e hiçbir yazılım yüklemesi bulamyacaktır dolayısıyla product code u orjinal haline getirseniz bile program yeni yazılım bulamadağı için ME yazılımında kalmak durumundasınız.

birader buRda ne demek isTiyor yani bn n73 ümü musıcedıtıona cewırırSem memNun kaLmazsam tekRar esKı kenDı product nUMarasıyLa NORMAL n73e ÇEVİREMEMMİ... ???

sorumu anlamıssındır ınsallah acıl cewap beklıyorum aRtı bısey daha bnm telefoNun sarjı eskıden 3 gun falan muzık dınLedıgım halde rahat gıderdı gecen 2 kere wersıyon attım şuan hıc esKısı gb muzık dınlemedıgım haLde 1 gun karazorunan gıdıyo karDes le neTcez bı yaRDım et :((((

fikolost

Üye
kardeş ellerine saglık cok teşekkür ederim sana ne kadar dua etsem az süper bir insansın allah razı olsun senden

Ron4Ldo

Üye
Nemesis programı telefonu görmüyor 2 farklı sürüm denedim olmadı sizce nedeni ne olabilir?

ertan0000

Üye
kardeş benim telefon kapandı kilit kodu istiyor bende unuttum nasıl yapacağım usb kalblosunu görmüyor pc ne yapabilirim

necdetbulut

necdetbulut

Üye
kardeş error diyor
hata veriyor

bluemurat

bluemurat

Üye
arkadaslar bu soyledıklerınızı yaptıktan sonra telefonun orjınal dılı ingilizce oluyor dikkat edin diyorum ben yaptım ingilizce oldu bıde yazılım yuklenırken fişi yada elektirik kesintisi olmasın olması durumunda telefon gidiyoor ve bi işe yaramıyoor dikkat edin diyorum paylasım için teşekkurler ama bu paylasımı yaparken uyarılarıda yaparsanız sevinirim

donjuan015

Üye
bu işlemi telefonun standart usb kablosu ile yapabilir miyiz, yada farklı bi kablo gerekir mi? normal usb kablo ile bağlayınca nemesis telefonu görmüyor. bir kabloyu bağlayınca hangi mod'u seçicez?

poseidon_3555

Üye
kardeşim ben scan yapıyorum teli bulamıyor sebebi ne olabilir yardımcı olursan sevinirim
ugraşların için şimdiden cok saol

yunusemre857

Üye
benim tel açılmıyo nasıl atcam ?

ufukcuk

Üye
eline sağlık program hata veriyor (nemesis) güncel olanı buldum telefonu güncelleyemiyordum çok sağol antım için

blacksea73

Üye
scan diyorum olmuyor nedenini bilen varmı ? :S

aytekin45

Üye
eline sağlık teşekürler

frk_25

Üye
Ya arkadaşLAaaR beeen N73ME ye yanlışlıkLa normaL n73 yazılım attım ve şimdi qeriye düzeLmiyor N73ME yazılımı indiriom yükLüyecem telefona ama yine aynı oluyor normal N73 oldu yaaaRdım ediiin :(((

OğuzcanAbi

Üye
eline sağlık

By CrAzY

Üye
Teşekkür ederim denedik arkadaşla ve önce den sesler birbirine giriyordu şimdi bass ve tizleri ayrı olarak duyuyorum....Emeğine sağlık...!

kardelen-37

kardelen-37

Üye
arkadaşlar bu verdigiz link in tarihi ne zaman ve gerçekten işe yaroyomu benim n73 üm hafıza kartını taktıgımda donuyor tlfn nu kapattıgımda da tlfn nokia yazıp açılmıyo ama hafıza kartını çıkartınca herşey normal bu verdiginiz yazılımı yaptıgım zaman bu sorun gider mi bilgi verirseniz coç teşekkür ederim herkeze... by emrah

eşya

Üye
şu an yapmayı deniyorum bakalım olcakmı :islik

--------------- Ekleme ---------------

nemesis"i açıp büyütece tıkladığımda donuyo program..nedenini bilen varsa lütfen söylesin..şimdiden teşekkürler..

kilicli_32

Üye
nemesis programında scana bastığımda ya error veriyor yada takılıp kalıyor nasıl düzeltebilirim ?

BahaEnes

Üye
teşekkürler inşallah becerebiliriz

real66

Üye
ya arkadaşlar ben n73 kullanıyorum yazılım yüklerken çöktü telefon şimdi hiç açılmıyor bile nasıl yapacağım bilmiyorum göstermediğim telefoncu kalmadı yapamadılar bi çaresini bilen varmı usb ile bağlıyorum ama kapalı olduğu için görmüyor telefonu pc acil yardım lütfen

Üst Alt