Nokia N73'e N73 Music Edition Yazılımı Atma Kılavuzu...

Sponsorlu Bağlantılar

serdar06288

serdar06288

Üye
eyvallah babacan emeğine sağlık

sercan arıkan

sercan arıkan

Üye
hmmm denijem knka eyw

schumici

schumici

Üye
abi ben yapmaya çekiniyorum yaaa en erken sanırım telefon garanti kapsamından çıktıktan sonra yaparım çünkü bu işe kalkıştıktan sonra zaten garanti diye bişey kalmıyo:)

eren6523

eren6523

Üye
arkadaşlar bende denedim en son güncelleme zaten yüklü diyor nasıl geri çekerler anlamadım gitti wallahi

abdurrahmanz

abdurrahmanz

Üye
Geri Çekilöiş Galiba

erdal973

Üye
bilgi için tşkler

musty3592

Üye
bilader dediklerini yaptık ama nemesis teli görmüyo teli usbye baglayınca telde çıkan panodan toplu depolamayı mı pc suite yimi yada digerlerinden birini mi işaretlşicez

sercanaktas

Üye
abi eline koluna sağlık. yazdım seni bi kenara. her topicini incelicem. klavyen zevaal görmesin. eyvallah kardeşim. :)

TranceBabe35

TranceBabe35

Üye
    Konu Sahibi
teşekkür eden arkadaslar eyw saolasınız bilgileri paylaşmak icin burdayız kafasına bişey takılan warsa [email protected] burdayım :)

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
Arkadasım ben yapalı 1 sene oldu amam cok gusel bir paylasım hatta bu işi ilk keşfeden lerdenim ve daha onceden baska forumlarda konular acmıstım sen bendende gusel acmıssın tebrik edıoyrum seni ben 2006 nın kasımında yapmıstım me telefonumu kaçaktı arabistandan hem me hemde türkçe yaptım herkeze tavsiyem me yapın telinizi cok kullanıslı oluo bence tekrar kutluoyrum aynen n73 me konularına devam bays:oke:

enver_48

enver_48

Üye
güzel maxicep kardesim senin verdigin nemesis de sag kösedeki o büyüteç bi işe yaramıyo tıklıyom tıklıyom yok bişey

sahin002

Üye
ben nokya bölümmümde sürümü güncelleştirdim ama türkçe dönmedi ingilizce kaldı ne yapmalıyım n 73 telefon

harita02

harita02

Üye
arkadaşlar aciiiillllll yardımmmmmmn
N73 me marka tlf güncelleştirme yapmak için nss den kodu degiştirdim sonra güncelleştirmeye geçtim bi baç kere uyrı verid sarj az diye bende biraz bekledikten sonra tekrar denedim sarj aleti takılı günceleştirmeleri indirmeye başladı indirme bitti sonra güncelleştirme yapılıyor dedi ve 15 dk bekleyin dedi biraz geçtikten sonra telfon kurtarma diye menü geldi onda ileri gitmiyor.daha sonra tekrar bagladım yine aynı yerden başlıyor 15 dk kaldı diye ama yine güncelleme yapmıyor hep telefon kurtarmada kalıyor

elleriniz uzatın bana yardımcı olun lütfenn telefonu şuan rahat kullanıyorum ama güncelleştirme yapamıyorum ve tlf nu nss ne görmüyor artık güncelleştirme dosyası tlf da gizli çünkü

NE YAPAYIM NE YAPMAM GEREK BAŞINA GELEN VE NASIL KURTULDUKLARINI SÖYLESELER ÇOK SEVİNİRİM

metal34

Üye
saol kardes

hamzat

Üye
S.a ya reis bn telefona usbyi takdım pc sutieyi seçtim sonra nssye girdim.büyüteçe ordan phone info/scan dedim bişe olmadı.yardım ederseniz sevinirim

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Te;;ekk]rler/

coroglan

Üye
S.a ya reis bn telefona usbyi takdım pc sutieyi seçtim sonra nssye girdim.büyüteçe ordan phone info/scan dedim bişe olmadı.yardım ederseniz sevinirim

benim başımada geldi ne yapacağımı bilemiyom

cirkinnprens

cirkinnprens

Üye
xzibitx5
kardes sen süpersin su anda yeni versiyonu yüklüyorum bakalim nasil olacak insallah türkcedir yada türkce secenegi vardir sana coook tesekkür terardan

106ksk

Üye
arkadaşlar scana basınca 1 saat bekledım ama imei yazısı falan hiç bişi çıkmıo yardım edermısınız ????

muradee

Üye
teşşekürler beylerrrr denicemm inşallah olurrrrr

Üst Alt