Nokia N73'e N73 Music Edition Yazılımı Atma Kılavuzu...

Sponsorlu Bağlantılar

feratti

Üye
eline sağlık

rxwer

Üye
yardım edin purogramı kurdum tlf nu bagladım menesis porogramını actım secan tuşuna bastım tlf nu bulmuyor lütfen yardım cıldırcam şimdi tlf nu bagladıgım da ekrana gelen usb modu sec kısmına nereyı tıklamam gerek

foggystreet

Üye
teskkrler paylasşım için. bnm tel de hafıza bos ama ne varsa hep dolu dior.format attım düzelmedi pc e bağladım bağlanmıo.sordum telefoncuya adam dedi programnda bi sorn var bn yeni porgram yüklerim dedi :D ne kadar olur dedim 25 tl. dedi :))) ne gerk war :D burdan bi denicem inş olur saolsn abi..

calafalas

Üye
tşkler eline ağzına sağlık çoook işime yaradı

asedme

asedme

Üye
işime yaramadı ama sagol bir emek sonucta eline saglık

yunus_44

Üye
ayw karderş çk saol eline aklına sağlık tşk ederim

hub

Üye
Selam arkadaşlar benim versiyon N73 RM-133_ME_EMEA_4.0839.42.2.1_v11.0 ama teli bağladığımda yeni bir versiyon daha olduğunu söylüuor. Yüklemeye çalışıyorum. Nokia Software Update ile ama tam yüklüuor. indirme bittikten sonra Software Internete bağlanamadı. Güvenlik duvarını kapatın diyor. Güvenlik duvarı zaten kapalı benim. Nasıl yapacağım?

sergen6565

sergen6565

Üye
saol kardeş çok açık olmuş ellerine sağlık denemedim ama yarın kablo alıp yapacam inş

--------------- Ekleme ---------------

valla yaptım kabınıda degiştidim cok güzel oldu ssağol kardeşim benim ellerine sağlık

CK1991

CK1991

Üye
şuanda yaptım eyw saol :) ancak bunun n73 me olduğunu nerden anlıycam ?

--------------- Ekleme ---------------

yaw ben yaptımda şuanda çoğu programı kuramıyorum telefona sertifika ypacam app trk programını bile kuramıyorum ne iş bu yaw

adnan74

Üye
harikasın güzel kardeşim.seni emeginden dolayı taktir etmemek elde degil TEŞEKKÜRLER

kallas159

Üye
Kardeş Ben Dediklerini Yükledim Ama ''SCAN'' Yaptığımda ''Scan For Product..Error..'' Yazıor Bi Çözümün Varmı Acaba Kardeşin İçin?? xzibitx5..........?

emsalsiz_isa23

Üye
ya ben yaptım tlf ingilizce oldu bi türlü türkçe yapamıyorum

hacker123457

hacker123457

Üye
işime yaradı çok güzel helal olsun teşekkür ettim:yuru

adream09

Üye
n 70 için olanı warmı bunun ?

enesberat

Üye
Arkadaşlar bu yeni sürümlerde bence çok büyük sıkıntılar var. 1.müzik dinleyen arkadaşlar ekolayzır ayarı yapılmıyor 2. İstediğin uygulamaları program,oyun v.s gibi şeyleri yüklemek için sertifika ile uğraşman gerekiyor beni baydı açıkçası ve bulabilsem hemen eski versiyonunu yükleyecem.Çünkü ben kendi adıma söylüyorum yeni versiyonlardan hiç memnun değilim

boluluümit

Üye
flasha atsak olurmu birader

mustygkc

Üye
kardeşim eline sağlık teşekkür ederimde dediğinin aynısını yaptım bu telde dillerinin arasında Türkçe yok yabancı olarak kullanıyorum teli bana bi yardımcı olurmusunuz ...

bugs_bunny

bugs_bunny

Üye
kullandığınız n73 den memnun iseniz qerek yok qüncelleme. ben 2006 da ilk cıktığı zamanlarda aldım 1100tl hala sorun yok her programı da yüklüyorm.

Üst Alt