Nokia Maps v3 İçin Türkiye Haritası+Türkçe Kadın Sesi

Sponsorlu Bağlantılar

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
doğrudan hafıza kartına atıyorsun..cities klasörünü atıyorsun rardan çıkar yalnız..

kamez

Üye
çok teşekkürler...

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
birşey değil iyi günlerde kullanın..

eposta55

Üye
arkadaşım çok teşekkür ederim paylaşım için...bir şey sormak istiyorum...ben dediğin şekilde yaptım hiç bir sorun yok..yalnız programı yüklerken şöyle bir uyarı verdi...yeni versiyon kuruluydu ben de 3.0.21 di herhalde şu an tam hatırlayamıyorum...bu eski sürümüyle değiştirilsin mi şeklinde uyarı verdi ben de evet dedim...bunun bir sakıncası var mı?eski sürümüyle kullanmanın...güncelleme yapsam sınırsız şekilde kullanabilir miyim?ayrıca haritaları daha önce oviyle son sürümüne yükseltmiştim...tekrar yükseltmem gerekir mi?bir de navigasyon yapmak için internet bağlantısı şartmı?ya da wireless olmadığı zaman şebeke üzerinde mi bağlanıcak?yani bu olayı cebimizden bir şey çıkmadan kullanmak mümkün mü? tekrar teşekkür ederim...süper hızlı...ve sınırsız....

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
arkadaşım çok teşekkür ederim paylaşım için...bir şey sormak istiyorum...ben dediğin şekilde yaptım hiç bir sorun yok..yalnız programı yüklerken şöyle bir uyarı verdi...yeni versiyon kuruluydu ben de 3.0.21 di herhalde şu an tam hatırlayamıyorum...bu eski sürümüyle değiştirilsin mi şeklinde uyarı verdi ben de evet dedim...bunun bir sakıncası var mı?eski sürümüyle kullanmanın...güncelleme yapsam sınırsız şekilde kullanabilir miyim?ayrıca haritaları daha önce oviyle son sürümüne yükseltmiştim...tekrar yükseltmem gerekir mi?bir de navigasyon yapmak için internet bağlantısı şartmı?ya da wireless olmadığı zaman şebeke üzerinde mi bağlanıcak?yani bu olayı cebimizden bir şey çıkmadan kullanmak mümkün mü? tekrar teşekkür ederim...süper hızlı...ve sınırsız....
eski sürümünde kalması bir sorun çıkarmaz..navigasyon için uygulamalar yer konumlamlama yöntemlerinde tümleşik gps seçili olacak navigasyon ücretsiz olur..

5800ex

Üye
emegine saglik kardes...

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
iyi günlerde kullanın...

Unbreakable06

Üye
Selamlar öncelikle paylaşımınız için teşekkür ederim. 5800 telefonumu yeni aldım heryerde bi çok program var aklım karıştı.
Yardımcı olursanız çok sevinirim.
OPDA dan sertifikamı aldım ve şuana kadar hiç bir programı sertifikalayıp kurmadım. Versionumu 40 olarak güncelledim.
Şimdi vermiş olduğunuz şu linkteki http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...a-ovi-maps-v3-01-4401-tam-version-279419.html
programı sertifikalayıp kuracağım. Şuanki konunun en başında vermiş olduğunuz linkteki "cities" dosyasını indirip, kendi hafıza kartımın içinde olan "cities" klasörününün yerinemi yapıştıracağım. Yani kendi cities klasörümü silecekmiyim.
Yapmam gereken işlemler bunlarmıdır.
İnanın araştırmaya vaktim olmadı. Araştır forumda bir sürü anlatım şekli var diyebilirsiniz.
Sürekli dışarda araç başında çalışıyorum. Bu navigasyona çok ihtiyacım oluyor.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Selamlar öncelikle paylaşımınız için teşekkür ederim. 5800 telefonumu yeni aldım heryerde bi çok program var aklım karıştı.
Yardımcı olursanız çok sevinirim.
OPDA dan sertifikamı aldım ve şuana kadar hiç bir programı sertifikalayıp kurmadım. Versionumu 40 olarak güncelledim.
Şimdi vermiş olduğunuz şu linkteki http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...a-ovi-maps-v3-01-4401-tam-version-279419.html
programı sertifikalayıp kuracağım. Şuanki konunun en başında vermiş olduğunuz linkteki "cities" dosyasını indirip, kendi hafıza kartımın içinde olan "cities" klasörününün yerinemi yapıştıracağım. Yani kendi cities klasörümü silecekmiyim.
Yapmam gereken işlemler bunlarmıdır.
İnanın araştırmaya vaktim olmadı. Araştır forumda bir sürü anlatım şekli var diyebilirsiniz.
Sürekli dışarda araç başında çalışıyorum. Bu navigasyona çok ihtiyacım oluyor.
evet cities klasörünü hafıza kartına atacaksın bu programı da sertifika alıp kur..

maksutturan

Üye
n 85 te oluyomu

Sw33TyBoOY

Sw33TyBoOY

Üye
slm arkadaşlar öncelikle şimdi sorumu saçma yada telefondan anlamıyor gibi düşünebilirsiniz ama hani sadece bu navigasyon olayını bi türlü anlamadım Telefonun Versiyonu V30 du V40 olarak güncelledim bu navigasyon olayını nasıl yapmaktayız peki inanın okudğum şeyleri hiç anlamadım :) hani nasıl anlatsam derdimi Haritalar kısmına giriyorum cevrimiçi bağlansın mı ? diye soruyor ewt dediğim zaman 2 seçenek çıkmakta * İnternet * WAP Servisleri cevrimiçi çalışması için bunlardan birisini seçmek mi gerekmekte bu kısmı anlamadım :)

konumlama yöntemlerinde ise sadece Tümleşik GPS olarak ayarlı

Şimdiden Tşk ederim ...

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
çevrimiçi olayı ayaralara girerek hiç bir zaman seçilerek halledilir..

tigger_agc

Üye
Arkadaşlar bu dosyayı indirdim. Telefonuma kurucam. Yanlız aklıma bir şey takıldı. Bu haritalar 08.2009 tarihli. Ben bu şekilde bu haritaalrı en son güncel hallerine nasıl update edicem? Nokiamap loader kullandığımda haritaları siliyor 3-5 mb lık bişey yüklüyo. O da bi işe yaramıyor.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Arkadaşlar bu dosyayı indirdim. Telefonuma kurucam. Yanlız aklıma bir şey takıldı. Bu haritalar 08.2009 tarihli. Ben bu şekilde bu haritaalrı en son güncel hallerine nasıl update edicem? Nokiamap loader kullandığımda haritaları siliyor 3-5 mb lık bişey yüklüyo. O da bi işe yaramıyor.
bunlar en güncel haritalar istersen dene..

Sw33TyBoOY

Sw33TyBoOY

Üye
çevrimiçi olayı ayaralara girerek hiç bir zaman seçilerek halledilir..

Haritalar kısmına girdim Seçenekler - Araçlar - Ayarlar - İnternet

zaten burda da 3 tane ayar var

* Başlangıçta Cevrimiçi ol

* Şebeke hedefi

* Dolaşım uyarısı

nadir senden ricam bu olayı bana detayLı bir şekilde açıklasan sana zahmet ?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
üçüncü şıkkı seçeceksin..anlatacak birşey yok..onu seçince nete bağlanıp kontörün gitmeyecek..

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
iyi günlerde kullan..

d-o-o-m

Üye
4share sağlam diyosun ama 3 gündür indirmeye çalışıyorum bırak indirmeyi siteye girmiyo dosm inat etmiyip başka siteden versen çok iyi olacak mdem paylaşım yapacaksınız adam gibi 2-3seçenekli yapın baride herkes yararlansın se şimdi yok bu kadar adam nasıl indiriyo felan diyeceksin ben 3 gündür indiremiyorum

Üst Alt