eski sürümünde kalması bir sorun çıkarmaz..navigasyon için uygulamalar yer konumlamlama yöntemlerinde tümleşik gps seçili olacak navigasyon ücretsiz olur..arkadaşım çok teşekkür ederim paylaşım için...bir şey sormak istiyorum...ben dediğin şekilde yaptım hiç bir sorun yok..yalnız programı yüklerken şöyle bir uyarı verdi...yeni versiyon kuruluydu ben de 3.0.21 di herhalde şu an tam hatırlayamıyorum...bu eski sürümüyle değiştirilsin mi şeklinde uyarı verdi ben de evet dedim...bunun bir sakıncası var mı?eski sürümüyle kullanmanın...güncelleme yapsam sınırsız şekilde kullanabilir miyim?ayrıca haritaları daha önce oviyle son sürümüne yükseltmiştim...tekrar yükseltmem gerekir mi?bir de navigasyon yapmak için internet bağlantısı şartmı?ya da wireless olmadığı zaman şebeke üzerinde mi bağlanıcak?yani bu olayı cebimizden bir şey çıkmadan kullanmak mümkün mü? tekrar teşekkür ederim...süper hızlı...ve sınırsız....
evet cities klasörünü hafıza kartına atacaksın bu programı da sertifika alıp kur..Selamlar öncelikle paylaşımınız için teşekkür ederim. 5800 telefonumu yeni aldım heryerde bi çok program var aklım karıştı.
Yardımcı olursanız çok sevinirim.
OPDA dan sertifikamı aldım ve şuana kadar hiç bir programı sertifikalayıp kurmadım. Versionumu 40 olarak güncelledim.
Şimdi vermiş olduğunuz şu linkteki http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...a-ovi-maps-v3-01-4401-tam-version-279419.html
programı sertifikalayıp kuracağım. Şuanki konunun en başında vermiş olduğunuz linkteki "cities" dosyasını indirip, kendi hafıza kartımın içinde olan "cities" klasörününün yerinemi yapıştıracağım. Yani kendi cities klasörümü silecekmiyim.
Yapmam gereken işlemler bunlarmıdır.
İnanın araştırmaya vaktim olmadı. Araştır forumda bir sürü anlatım şekli var diyebilirsiniz.
Sürekli dışarda araç başında çalışıyorum. Bu navigasyona çok ihtiyacım oluyor.
olur tabii kii...n 85 te oluyomu
hani nasıl anlatsam derdimi Haritalar kısmına giriyorum cevrimiçi bağlansın mı ? diye soruyor ewt dediğim zaman 2 seçenek çıkmakta * İnternet * WAP Servisleri cevrimiçi çalışması için bunlardan birisini seçmek mi gerekmekte bu kısmı anlamadım 
bunlar en güncel haritalar istersen dene..Arkadaşlar bu dosyayı indirdim. Telefonuma kurucam. Yanlız aklıma bir şey takıldı. Bu haritalar 08.2009 tarihli. Ben bu şekilde bu haritaalrı en son güncel hallerine nasıl update edicem? Nokiamap loader kullandığımda haritaları siliyor 3-5 mb lık bişey yüklüyo. O da bi işe yaramıyor.
çevrimiçi olayı ayaralara girerek hiç bir zaman seçilerek halledilir..
üçüncü şıkkı seçeceksin..anlatacak birşey yok..onu seçince nete bağlanıp kontörün gitmeyecek..