Nokia Maps v3 İçin Türkiye Haritası+Türkçe Kadın Sesi

Sponsorlu Bağlantılar

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
iyi günlerde kullanın arkadaşlar..

sael_le

Üye
merhabalar arkadaşım ben ikinci el benden önce alan kişi 6-7 ay kullandıgı nokia 6210 navigatör aldım cihaz haritaları açtıgında kontör gidio bunun kontör gitmeden baglananı yokmu google earth gibi
teşk ederim

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
kardeşim telefon ayarlarına gir konumlama yöntemlerini bul ordan tümleşik gps yi seç kontör gitmez..diğer gps seçeneklerini kaldır..

sasa1981

Üye
sertifika hatası veriyor yardım

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
bunun sertifikayla alakası yok bu harita..

Sehzade

Üye
BİRAder suan siteye girerken 2saat yuklenio yazıo ama sonuc alınamıo baska siteye upload edermisin sana zahmet :)
ellerine saglık

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
kardeşim 4shared kadar sağlam site var mı?

Sehzade

Üye
kardeşim 4shared kadar sağlam site var mı?
ustad tmm saglamdır ama acılmıo sitesi yavas belki download fazla rapide yukleme imkanın varmıdır??

--------------- Ekleme ---------------

ustad tamam simdi oldu o sitelerde galiba site yogundu kusuruma bakma tekrar ellerine saglık

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ustad tmm saglamdır ama acılmıo sitesi yavas belki download fazla rapide yukleme imkanın varmıdır??

--------------- Ekleme ---------------

ustad tamam simdi oldu o sitelerde galiba site yogundu kusuruma bakma tekrar ellerine saglık
evet bazen yoğun olabiliyor ama 4shared sağlam sitedir..

yevkumen

yevkumen

Üye
nadir insanlardan birisin nadir teşekkürler

rarely009

Üye
arkadasım bunu yukledım fakat harıta detaylı degıl.yanı ılde oturmuyorum ama oncekı nokıa maps te gosterıyordu koylere kadar ama sımdı ılce bıle yok.bunu nasıl duzeltebılırım.bırde harıtaya baglanıyor fakat bı yer gıt derken bu konumda gıdemez dıyor.ne yapmam gerekıyor.sımdıden tesekkurler

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Nokia'nın son versiyon haritası en geniş haritası geriye dönüş zor..

siroa22

Üye
çok teşekkür ederim.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
iyi günlerde kullan canım..

abdullah473300

Üye
arkadaşalr ben map açıyorum ama bana diyor bu fonksiyon şimdi çalışamaz yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden tşker

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
arkadaşalr ben map açıyorum ama bana diyor bu fonksiyon şimdi çalışamaz yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden tşker
Telefonun N97 ise çalışması lazım..Nokia Maps 3 versiyonunun sonu 4401 ile biten sürümü var onu kur..

MaRJiNaL45

MaRJiNaL45

Üye
link ölü arkadaşım başka bir indirme sitesine yuklersen daha guzel olur

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
nasıl ölü bende niye ölmüyor? 4shared kolay kolay ölmez canım..iyi kontrol et..

hayvore

Üye
merhaba telefonda yüklemeye hazırlanırken sertefika hatası veriyor acaba sebebi nedir bilgilendirirmisiniz sımdıden sagolun

Üst Alt