gerçekten güzel çalışma ellerine saglık teşekkür ederim birşey değil iyi günlerde kullan..
Nadir Emekli Yönetici Konu Sahibi _ARDA_' Alıntı: gerçekten güzel çalışma ellerine saglık teşekkür ederim Genişletmek için tıkla ... birşey değil iyi günlerde kullan..
_ARDA_' Alıntı: gerçekten güzel çalışma ellerine saglık teşekkür ederim Genişletmek için tıkla ... birşey değil iyi günlerde kullan..
Nadir Emekli Yönetici Konu Sahibi gkhn7' Alıntı: ne diyim nadircim her zamanki gibi harikasın Genişletmek için tıkla ... sağol Gökhancığım sen de paylaşıma başlarsın artık..
gkhn7' Alıntı: ne diyim nadircim her zamanki gibi harikasın Genişletmek için tıkla ... sağol Gökhancığım sen de paylaşıma başlarsın artık..
Nadir Emekli Yönetici Konu Sahibi hüseyin54' Alıntı: Ben E63 kullanıyorum hangi versiyon maps yüklemem gerekiyor. Genişletmek için tıkla ... E63 te gps yok..ama nokia maps 3 ü yükle ve bu haritayı yani cities klasörünü hafıza kartına at en fazla haritaya bakabilisin..
hüseyin54' Alıntı: Ben E63 kullanıyorum hangi versiyon maps yüklemem gerekiyor. Genişletmek için tıkla ... E63 te gps yok..ama nokia maps 3 ü yükle ve bu haritayı yani cities klasörünü hafıza kartına at en fazla haritaya bakabilisin..
Nadir Emekli Yönetici Konu Sahibi serdarsa' Alıntı: teşekkurler nadir Genişletmek için tıkla ... sağol canım..arkadaşlar hala en güncel haritadır..
serdarsa' Alıntı: teşekkurler nadir Genişletmek için tıkla ... sağol canım..arkadaşlar hala en güncel haritadır..
alpackl Üye saol nadir eline sağlık lisansım yeni bitmişti ilaç gibi geldi bu ilaçlı navi teşekkürler.
Nadir Emekli Yönetici Konu Sahibi swec' Alıntı: teşekkürler arkadaşım Genişletmek için tıkla ... sağol canım iyi günlerde kullan..
Nadir Emekli Yönetici Konu Sahibi bora_16' Alıntı: saol kardeş Genişletmek için tıkla ... sen de sağol canım..