Nokia Maps v3 İçin Türkiye Haritası+Türkçe Kadın Sesi

Sponsorlu Bağlantılar

yasamali

yasamali

Üye
slm nadir dün sayende naviyi yapmistim cok memnunum tekrar saol
su anda tek sorun navi yaparken aradim sehri falan buldugumda bulunan sonuclari gösterirken bulunan yerleri isimleriyle tam vermiyor yani eski versiyonda arama yaptigimda bulunan sonuslar gösteriyordu kendim seciyordum su ankinde secim yapacam ama bulunan sonuclarda yerleri isimleri ile göstermiyor rastgele seciyorum bu normalmi yoksa ben mi bir yerde hata yaptim acaba

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
slm nadir dün sayende naviyi yapmistim cok memnunum tekrar saol
su anda tek sorun navi yaparken aradim sehri falan buldugumda bulunan sonuclari gösterirken bulunan yerleri isimleriyle tam vermiyor yani eski versiyonda arama yaptigimda bulunan sonuslar gösteriyordu kendim seciyordum su ankinde secim yapacam ama bulunan sonuclarda yerleri isimleri ile göstermiyor rastgele seciyorum bu normalmi yoksa ben mi bir yerde hata yaptim acaba
adaşım inan hiç denemedim belki de senin dediğin gibidir..

sychote

Üye
Samsung I8910HD üzerinde de çalışıyor arkadaşlar. Novi kurmak biraz zor oldu, N97 den alınmış bir dosyayı 8910HD'ye aktardım. üzerine novimap üzerine de bu harita süper oldu.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
İyi günlerde kullan kardeşim..

QUADROX

Üye
Teşekkürler, eline sağlık.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
sağol kardeşim..

deliboran

Üye
üstad 5800 xm kullanıyorum. saatlerdir uğraşıyorum yapamıyorum. sertifikalama olmuyo bi türlü. telefon güncelleme hatası verip duruyo. telefonu duvara fırlatmadan biri Allah rızası için yardım etsin bana ..!!!

bluem26

Üye
Ben bunu kurdum ama kütahya - bilecik vb. haritada yok hatta eskişehir -istanbul yolu hiç yok nedendir acaba. bide bu verdiğiniz linkteki nokia maps'i kurdum ama hata veriyor. telefonla uyumlu değil diyor ve güvenli deyil deyip iptal ediyor 5800 kullanıyorum.. lütfen yardım...

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
arkadaşlar 5800 a olmaması mümkün değil..sertifikalamanız lazım..

rapman

rapman

Üye
kontör gidiyor mu ?

bluem26

Üye
Valla olmuyor hatta bu gün nokia ya tel. götürdüm 5800'a yeni versiyonu yükleyecekler. belki ozaman düzelir, yoksa olmuyor... haritalar problemli...

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ya arkadaşım nasıl problemli? bir tek sende mi problem çıkıyor..yüzlerce kişi kullanıyor..

bluem26

Üye
haritada eskişehir - istanbul yolu hiç görünmüyor... bilecik falan haritada hiç yok... sertifikalama işlemini nasıl yapacağım bide öyle deneyeyim...

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
kardeşim gps ile bağlanırsan çıkar..bu harita şu an en güncel harita...buna sertifika gerek yok..direk hafıza kartına atıyorsun..ben Kayserideyim en küçük yollar bile çıkarken Ankara ve Eskişehir yolları nasıl çıkmaz anlamadım?

bluem26

Üye
denemediğim yöntem kalmadı... nokia nın servisi bilgisayar ile yüklemede butür sorun olabiliyor dedi.. Bu sertifikalama işi nasıl yapılıyor.. bi yadım edermisin. Teşekkürler.. Bu arada sorunun sizden kaynaklandığını düşünmüyorum sakın yanlış anlamayın. Ben sadece bu sorunu çözmeye çalışıyorum..

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
denemediğim yöntem kalmadı... nokia nın servisi bilgisayar ile yüklemede butür sorun olabiliyor dedi.. Bu sertifikalama işi nasıl yapılıyor.. bi yadım edermisin. Teşekkürler.. Bu arada sorunun sizden kaynaklandığını düşünmüyorum sakın yanlış anlamayın. Ben sadece bu sorunu çözmeye çalışıyorum..
http://www.maxicep.com/symbian-dest...ka-islemi-cepte-sadece-2-saniyede-268709.html burdan sertifika iste..sana anlatılacaktır..burdan da http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...-sinirsiz-navigasyon-ve-tam-surum-268950.html programı indir kur ve haritayı da hafıza karına cities klasörünü at..

south006

Üye
e71 kurdum ama 3 gün sonra sesli yönlendirme kapandı ücret istiyor bu konuda bilginiz varmı acaba tşk

_ARDA_

_ARDA_

Üye
gerçekten güzel çalışma ellerine saglık teşekkür ederim

Üst Alt