Nokia Maps v3.01.2602 s60v5 SymbianOS9.4 (Sınırsız Navigasyon ve Tam Sürüm)

Sponsorlu Bağlantılar

hxs

hxs

Üye
süperrr........

quandra

Üye
birisi desinki sınırsız tam adam gibi nevigasyon bu desin ya kafam karıstı

Mert-94

Mert-94

Üye
Ya birader bunun Almanca dil dosyasınıda bulabilirmisin ?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
oviden indir..

salvador1

Üye
verdiğiniz programlar çalışmıyor orjinal nokia telefonla gelen ovi haritayı arıyorum hafızadan yer kazanmak için silmiştim.:vur

--------------- Ekleme ---------------

dostum ovi de ki harita 9mb lık yani sade4ce turkiye var telefondaki 477mb tı flasha attım geri yukledim ama telefon kurmadı yani hangi klasore atacagımı bilmiyorum yardımcı olursanız buraya orjinalini upload ederim:vur

dostum ovi de ki harita 9mb lık yani sade4ce turkiye var telefondaki 477mb tı flasha attım geri yukledim ama telefon kurmadı yani hangi klasore atacagımı bilmiyorum yardımcı olursanız buraya orjinalini upload ederim:vur

forumber

Üye
arkadaşlar benim yeni 5230 um var ama içinde harita yok.nasıl yükleyebilirim?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
nokia map loader ı indir netten onunla yüklersin..

patiko_58

Üye
Ellerine emeğine sağlık hocam tşk ederim

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
iyi günlerde kullanın..

boymar

Üye
iphone 3gs için navigasyon arıyorum acill lütfen yardımcı olurmusunuz

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
iphone bölümü yok maalesef..

mardok

mardok

Üye
çok sağolasın üstad oldu 5230 da teşekkür ederim

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
iyi günlerde kullanın..

misterno6969

Üye
Bu navigasyon HTC S620 miyi desteklermi?? Hangi program HTC S 620 destekliyor?? Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
bu nokia için Htc yi desteklemez..onun için sitemizde "PDA" bölümüne bakacaksın..

famas09

Üye
Kardeşler Nokia E63 modelını destekleyen navıgasyon programı war mı _? bende hata werıyo

ali alperberkay

Üye
selam kardeş ben de 5800xpressmuzik var ovi harita var üzerinde geldi ama heryeri kapsamıyor bunu yeni bir sürümü yok mu 2010 tarifli falan yardımcı olursanız sevinirim

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
oviyle bu aynı..

hakanuygun52

Üye
slm millet

quandra

Üye
ben bunu 6630 a kuramadım cok program buldum coguda daha acılmadan wap a baglansınmı diye soruyo adam gibi bi program yokmu kuralım seslı turkceli ucretsiz bu ne ya isterseniz ben size link atayım ama bi işinize yaramaz inanın kac tane dovnload ettim kac dosya boş be kardeşim acıklama bile yok rar diyo sifre yok bize sis lazım değil mi dirak kurmak için

Üst Alt