Nokia Maps v3.01.2602 s60v5 SymbianOS9.4 (Sınırsız Navigasyon ve Tam Sürüm)

Sponsorlu Bağlantılar

samet211

Üye
abi pencereden denedim bulmadı.. cities diye dosya var telefon hafıza kartında açık hava derken gece gündüz farkediyor mu.. bende kayseriliyim.. buranın haritası var mı..

yardımcı olursan çok iyi olur.. çok acemiyim.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ilk bağlanma uzun sürer mümkünse açık alana çık pencereden bağlanmayabilir.bağlanınca zaten Kayseri haritası açılır tam yerini gösterir.

samet211

Üye
tamam abi o zaman ben şimdi dışarı çıkıp bekleyecem.. sonra dönecem geri.. peki tam yerimi gösterdiğinde ne yapacam?..

ayarlarında ücretsiz girmek için gereken ayarları yaptım. sadece bileşik seçili

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
birşey yapmayacaksın navigasyon yapmak istediğinde haritaları açıp git veya bul seçenekleriyle istediğin yere gideceksin.Kayseride pek işe yaramıyor ama kullan bakalım.

samet211

Üye
daha sağlam detaylı güzel haritalar yok mu...
telefonu aldığımda içinde yüklü bir navigasyon çıktı... bu program nedir bilmiyorum... ben biraz daha iyi olur diye tahmin ediyordum... neyse şu yerimi buldurayım gelecem abi..
görüşürüz

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
bu bölümde garmin,ndrive ve sygic var.

samet211

Üye
abi yaklaşık 5 dk bekledim ve sadece kırmızı bir nokta çıktı kordinatları verdi ama arkasında bir harita çıkmadı...

hızıda çok yavaş geldi bana...
kafam karıştı ne yapacam hiç bilmiyorum.. benim bilgisayardaki cities 1,2 gb büyüklüğünde senin yüklediğinde ortalama 75 mb..
ne yapayım abi

--------------- Ekleme ---------------

abi senden cvp bekiyorum...
güzel bir şekilde navigasyondan yararlanmam için ne yapmalıyım.. özellikle arabada kullanmak istiyorum araç kitide aldım..
telefonda navigaston yüklü ama hangi prog falan hiç bilyorum

--------------- Ekleme ---------------

abi cvp

SavinMe

SavinMe

Üye
tesekkürler ben kullanıyorum gayet basarılı :oke:

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
iyi günlerde kullanın.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ikisini bir indirip çıkaracaksın.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ikisini bir indirip rardan çıkaracaksın.

samet211

Üye
herkese yardım ettin bir hemşerine sahip çıkmadın... Peki öyle olsun...
bugün arabadaki hızım belli olsun diye sayaç yükledim bilgisayardan, kullanmaya çalıştım kont gidiyor..
Navigasyon işini halledemedim...
Naviden yerim belli oluyor ama arkada harita yok. sadece kordinatlar belli.. güncelleştirelim dedik bu seffer iyice berbat oldu daha önce navigasyon çalıştığında yanıp sönen yeşil ışık gitti... o kb var başkada bir şey yok

Shade.Anqer

Üye
herkese yardım ettin bir hemşerine sahip çıkmadın... Peki öyle olsun...
bugün arabadaki hızım belli olsun diye sayaç yükledim bilgisayardan, kullanmaya çalıştım kont gidiyor..
Navigasyon işini halledemedim...
Naviden yerim belli oluyor ama arkada harita yok. sadece kordinatlar belli.. güncelleştirelim dedik bu seffer iyice berbat oldu daha önce navigasyon çalıştığında yanıp sönen yeşil ışık gitti... o kb var başkada bir şey yok

Aynı Sorun Bendede Var Yardımcı Olurmusunuz.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
nasıl beceriyorsunuz hayret doğrusu.

ŞenolTÜRK

ŞenolTÜRK

Üye
teşekkürler

agır_amed

agır_amed

Üye