Nokia Maps v3.01.2602 s60v5 SymbianOS9.4 (Sınırsız Navigasyon ve Tam Sürüm)

Sponsorlu Bağlantılar

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ben bunu 6630 a kuramadım cok program buldum coguda daha acılmadan wap a baglansınmı diye soruyo adam gibi bi program yokmu kuralım seslı turkceli ucretsiz bu ne ya isterseniz ben size link atayım ama bi işinize yaramaz inanın kac tane dovnload ettim kac dosya boş be kardeşim acıklama bile yok rar diyo sifre yok bize sis lazım değil mi dirak kurmak için
ya kardeşim senin telefonla bu bölüm hiç uyuyor mu?

spewn

Üye
program için teşekkler.. ama ben sertifika alamadım çin yazısı olan sitede değişiklik olmuş olablrmi?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
onunda açıklaması olması lazım.

kedma

Üye
ben bunu 6630 a kuramadım cok program buldum coguda daha acılmadan wap a baglansınmı diye soruyo adam gibi bi program yokmu kuralım seslı turkceli ucretsiz bu ne ya isterseniz ben size link atayım ama bi işinize yaramaz inanın kac tane dovnload ettim kac dosya boş be kardeşim acıklama bile yok rar diyo sifre yok bize sis lazım değil mi dirak kurmak için

bende de var 6630 5 yıldır kullanıyorum. Benden önce evin yolunu buluyor ama malesef navigasyon veya gps desteği yok tamamen iç güdüsel olarak buluyor yolu : )))

kanipxe

Üye
sitede çok bilgivar ve bu konulada çok yeniyim aradığımı bulamyorum, yardımcı olursanız çok sevinirim 1hafta önce aldığım E75 nokia telefonu aldığım günden beri haritalar kısmına girdiğimde sistem hatası diordu nokia desteği aradım karta format at oviden tekrar yükle dediler formatı attım ama hiç yüleyemedim heryöntemi denedim
şuan benim telefona nokia mapsi yüklemek istiyorum bu konudakini indirip denedim sertfika hatası dedi yüklemedi bana yol gösterir misiniz

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
sertifika için sitemizzde opda diye ara.

kanipxe

Üye
teşekkürler forumu çömeye başladım geliba sygic i yükledim çalışıyor

yasincil

Üye
üstadım eline sağlıkta bunu trident wt1 kullanabilirmiyiz

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
maalesef kullanamazsın uyumlu değil.

sinankarakayaa

Üye
nadie citiesi indirdim bundan sonra türkiye haritasını nasıl kuracam kurban olam bi yerdım et ya.

alisinan

Üye
6120clasic telefonum var s60 ama nagivasyon yok sadece gps verileri var ne yapabilirim yardımcı olnuz ltfn cevaplarınızı bekliyorum e posta [email protected] e posta ile beni bilgilendirirseniz sevinirim

baruttalha

Üye
arkadaşlar harita eskiden monum belirliyodu belirleye başladı hard a format attım yine belirmiyo ve lisansı doğrulayamıyo yardım edermisiniz acaba cites klösörünümü silsem

pmanager19

pmanager19

Üye
yine yapmısın yapacagını baba n97 de süper oluyo saol:)

Mobil İletişim

Mobil İletişim

Üye
Sağol

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
iyi günlerde kullanın.

dalgicc

Üye
nasıl tel.e yukleneceğininde anlatırmısın???

agaççç

Üye
bu hacksiz 5800 da çalışıyor degil mi?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ilk sayfayı ilk açıklamalarımı okursanız hepsine cevap var.

samet211

Üye
abicim daha bugün 5800 aldım.. sırf navi için.. aldığım bayii bana navigasyonu yüklü araç kiti içerisinde olan telefondan verdi..

içerisinde yüklü ama ben hiçbir şey anlamadım yardım edersen sevinirim...
neler yapmam gerekiyor

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
telefonda menüde nokia maps ya da haritalar olur onu aç açık havada programı açıp bekle.ayrıca menüde uygulamalarda yer var oraya girip konumlama yöntemlerinden sadece tümleşik gps yi seç.açık alanda bekle konumunu bulsun.bulması biraz uzun sürebilir.şimdilik birşey yükleme.eğer harita yoksa ki olur hafıza kartında cities klasörü var mı bir bak yoksa benim paylaştığım haritayı indirir hafıza kartına atarsın.ama açık havada konumunu buldurman gerek ilkönce.

Üst Alt