Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Nokia Maps v3.01.2602 s60v5 SymbianOS9.4 (Sınırsız Navigasyon ve Tam Sürüm)
Sponsorlu Bağlantılar
KAYPAKKAYA
Üye
Sertifika geçmiş diyor e72 de ?
Nadir
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
telefonunun tarihini geriye alacaksın..
mrtglr55
Üye
5800a sorunsuz yükledim tşk ederim sesli yönlendirme de de bi sorun yok
Allah razı olsun
--------------- Ekleme ---------------
ya bişi soracam iyi güzelde sorunsuz calısıyo ama her girmeye 20 krs gidiyo dogalmıdır acaba
Nadir
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
doğal değil..uygulamalarda yer var oraya gir konumlama yöntemlerinden tümleşik gps haricindekileri kapat..
onurksk
Üye
Merhaba,N95 kullanıyorum secman ile teli hackledim yani bi program kurarken sertifika istemiyor, senin verdiğin haritayıda söylediğin gibi attım tele kopyaladım.Ama bir rota verdiğimde çevrim içi mağazaya gir diyor bu neden olabilir ?
fmucar
Üye
arkadaşlar bu sertifikalama işlemi nasıl oluyor.
erciyes1955
Üye
çok teşekkür.
kantırcı2626
Üye
6600 uygunmudur cewbı acilllllll werin
Nadir
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
uygun değil canım..
mrtglr55
Üye
nadir kardeş ya ben 5800 kullanıcısıyım güncellemeyi arattım 50 yi bulu yğkledim fakat bu harita çalısmıyor 40 da sorunsuz calısıyordu ama 50 de konumlanmıyor bile? neden olabilir
Nadir
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
telefona hard format at..sonra bunu kur..
ozkan184
Üye
arkadaşlar ben gçen gün bu meseleyi karıştırıken nokia nın kendi orjinal sitesinden v3.03 versiyonunu buldum zaten olarak verilmiş ama benm derdim şu kendi haritasında bazı ilçeler faln yok bunları eklemenin haritayı güncellemenin yolu nedir
henüz denemedim ama teşekkür ederim elinize emeginize sağlık
Nadir
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
birşey değil..
turgut basar
Üye
n82 ye olurmu cevap yazarsan sevinirim şimdiden sagol
makif_28
Üye
ben telefonu v50 sürümüne güncelledim dolayısıyla tabi ovi maps 3.3 oluverdi fakat haritası berbat ,peki bu verdiğiniz Türkiye haritası bu sürüm için uygun olur mu? Teşekkürler.