Nokia Maps v3.01.2602 s60v5 SymbianOS9.4 (Sınırsız Navigasyon ve Tam Sürüm)

Sponsorlu Bağlantılar

ismetim17

Üye
Arkadaşlar daha önce verildi biliyorum yalnız onlar Ovi Maps dir..navigasyon yapmaya başlayınca 1-2 dakika sonra lisans isteyip navigasyondan çıkıyor..bende geçen bunu kurdum navigasyon yaptım sonuç süper..süresiz navigasyon yapabiliyorsunuz..ayrıca navigasyonu çok başarılı..Sertifikalayıp telefonunuza kurun ve sınırsız navigasyonun keyfini yaşayın..burdan http://www.maxicep.com/s60-3rd-hari...urkiye-haritasi-turkce-kadin-sesi-243189.html son haritaları da indirin...

Not: http://www.maxicep.com/symbian-destek/5800-5530-ve-n97-fun-club-256524.html burdan 9.cu mesajdaki gibi navi koduyla telefonunuzu yeniden güncellerseniz navigasyon sınırsız arkadaşlar..

5800 a yüklemeye çalışırken sertifika hatası servis sağlayıcısı ile görüşün yazısı çıkıyor ne yapmalıyım.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
sertifikalamanız gerektiğini belirtmişim..

ado79

Üye
mrb arkadaşlar telefonum 5800 ,cumartesi v40 yazılımını yüklettim bugün de ovi haritanın 3.03 sürümün yükledim ama yer bul ve konumuma basıyorum sayfadan çıkıyo harita açılmıyo sorun ne olabilir yardımınız için şimdiden tşk ederim

Revengeful

Emekli Yönetici
teşekkürler

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
iyi günlerde kullanın..

süperüyeyim

süperüyeyim

Üye
teşekkürler

ado79

Üye
mrb arkadaşlar telefonum 5800 ,cumartesi v40 yazılımını yüklettim bugün de ovi haritanın 3.03 sürümün yükledim ama yer bul ve konumuma basıyorum sayfadan çıkıyo harita açılmıyo sorun ne olabilir yardımınız için şimdiden tşk ederim

nadir arkadaşım benim sorunuma bi cevap yazmamışsın

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
telefonuna hard format at..sonra o dediğin ovi maps sürümünü kur ve hafıza kartına haritayı yükle..

creyzz lee

Üye
kardeş link kırık inmiyor lütfen yeniden paylaşırmısın

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
link kırık olamaz siteye yüklü..

vots

Üye
Selamlar;

5800 telefonum üzerinden Nokia Maps'i son sürümüne (ücretsiz navigasyon) güncelledim. Ancak bir önceki sürümünde haritayı gezerken internete bağlantı seçeneğini iptal ederek bağlanmasını engelleyebilirken güncellemeden sonra engelleyemiyorum. Tüm ayarları çevrimdışı yapmama, bağlantıları iptal etmeme, internet kısmından bağlantıyı kapatmama rağmen uygulama yine de otomatik olarak internete bağlanıyor. Bunu önlemenin bir yolu var mı?

Teşekkür ederim.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
nokia maps iaç ayarlarda interne ayarlarından hiç bir zaman seç..

vots

Üye
Sağol dostum hallettim.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
iyi günlerde kullanın..

baba devran

baba devran

Üye
paylaşım için teşekürler sy.ustam

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
iyi günlerde kullanın...

zeybekli

zeybekli

Üye
kurulumda ne var ki bilgisayarda hiç program kurmadın mı? onun gibi kuracaksın..
s60 v3 fp1 yokmu dostum yardımcı olsan

--------------- Ekleme ---------------

emegine sağlık

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
N95 e rahatlıkla kurulur...

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi