yaw arkadaşlar niye okumuyorsunuz..bir önceki sayfada linkini verdim ordan indirip rardan çıkarıp cities klasörünü hafıza kartına atacaksınız..Yeni haritadan bhsediyorum maps 3 den yükledim ama harita yok ortada sadece kırmızı bulundugun bölge var sadece boş arazi üzerinde
.ama dediğim gibi mapdrives ikonunu anlamadım yardımcı olurmusun.teşekkürler.ilk sayfada harita linkide verdim onu indir rardan çıkar cities klasörünü hafıza kartın at..nadir üstadım nokia maps i ilk sayfada anlattığın gibi 5800 e kurdum.uygulamalarda mapdrives diye bir ikon belirdi.ona tıkladığım zaman hiçbir şey açılmıyo.cihazımda aynı zamanda garmin de vardı.garmini denedim bahçede uyduyu buldu haritayı çizdi hatun da konuşuyo.ama dediğim gibi mapdrives ikonunu anlamadım yardımcı olurmusun.teşekkürler.

)menüdeki haritalar..oranın ücretsiz olması için başta nasıl ücretsiz yapılacağını anlatmıştım..benim telefon 5800.. bu bahsettigin haritalar menü deki haritalar programı mı yoksa uygulamalardaki yer programı mı ?.. eğer haritalarsa ben haritalara girdigimde " Uyumsuz lisanslar bulundu. Lisansları kullanabilmek için çevrimiçi bağlantı gereklidir. şimdi bağlanılsın mı ?" die bir soru yoneltiyor bana evet dediğimde bulundugum yeri falan gosteriyor ancak kontör gidiyor..
Eğer uygulamalardaki Yer programı ise o programı calıstırdıgımda gps verisi diyorum daha sonra navigasyon u seciyorm ve Konum belirleyip uyduya bağlanmasını bekliyorum .. belli bir zaman sonra uyduya bağlandıgında yuvarlak mavi bir cember uzerinde bulundugum konumu gosteriyor ve bir okla daha oncedn belirttigim konumu gosteriyor ve aradaki uzaklıgı falan yazıyor ancak harita olarak cıkmıyor sadece yer olarak gosteriyor navigasyon dehnince haritada yerini gostermesi gerekmiyor mu ? biraz fazla soru sordum ancak bu siteden baska bir yerdn destek almak zor.. yardımını bekliyorum..
kendi üstündekini dene olmazsa bunu kur..mrb ben 5800 ı navi kodu ile güncelledim şu an sürüm 40 oldu verdiğiniz adresten : http://www.maxicep.com/s60-3rd-hari...urkiye-haritasi-turkce-kadin-sesi-243189.html
cities klasörünü de indirdim bu adresteki maps 3.01.2602 i yüklemem için sertifika almam kesin gereklimi kendi üstünde olan maps ile tam sürüm olmaz mı yardımcı olabilirsen çok iyi olur yada maps 3.01.2602 sertifikalayınca tam sürüm olarak kullanabilecekmiyim yardım için şimdiden saol