Nokia Maps v3.01.2602 s60v5 SymbianOS9.4 (Sınırsız Navigasyon ve Tam Sürüm)

Sponsorlu Bağlantılar

ertu55

ertu55

Üye
bu navi kodunu nerden bulucaz acaba birde ben 5800 xm yi yeni güncelledim v31.101 bir sorun olurmu acaba

maiden31

Üye
Evet çok güzel

welat.

Üye
telefonum samsung i8910 haritayı telefonun içine attım ardndan programı yüklemeye çalıştığımda önce temel paketi yükleyin diyor

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
kardeşim önce nokia maps 2 yi yükleyeceksin sitede olması lazım..4503 ile bitiyor sonu sonra bunu yükle..

mavideniz2009

Üye
slm arkadaslar navi porgrami indiremiyorum yardimci olurmusunuz

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ilk sayfadan ekli dosyalara basıp indireceksin..

jeki01

jeki01

Üye
Selam.
Dediklerini yaparak yükledim Türkiye haritasınıda hafıza kartına attım.
1 kere çalıştı. kapatıp açtığımda Türkiye haritası gözükmüyor.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ya kardeşim rardan çıkan cities klasörünü atacaksın..

mancukya

Üye
Sitede cok güzel paylasimlar oluyor ama nedense kuran arkadaslar olumlu olumsuz cevap vermeye tenezzul etmiyorlar.
Limitsiz kullanim icin sitede verilen numaralar ile denedim lisans olarak faydasi yok ilacli oldugu söylenen nokia yada ovi maplar icinde gecerli bu.
ayrica yükleme sorunu olanlar icin bazilarina eskiyi kaldir denmis eski kaldiralamiyor bir kere öyle bir sans yok tek cözüm makineyi fabrika ayarina alip update yapmadan sunulan paketi kurmakdan geciyor ama lisans konusunda faydasida yok onuda belirtiyim.

--------------- Ekleme ---------------

Ayrica sitede edit olayini göremedim gps baglanti sorunu cekenler icin nokia 6 sene sonra ilk defa almama ragmen olayi basit.
Uygulamalar
Yer
gps verisi
gps taraniyor veri taraniyor gibi secenekelr cikar sonrasinda
Secenekler basin ve Uydu durumuna tiklayin acik havada yapacaksiniz bunu.
3 4 nokia modelde gps baglantilarinin sorun yaptigini bu yolla duzeldigini gördüm aslinda anlamadigim olay neden nokia
win mobiledeki gibi uydu pozisyonlarini netten haftalik yükleyen gps fix olayini yapmadigidir.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Sitede cok güzel paylasimlar oluyor ama nedense kuran arkadaslar olumlu olumsuz cevap vermeye tenezzul etmiyorlar.
Limitsiz kullanim icin sitede verilen numaralar ile denedim lisans olarak faydasi yok ilacli oldugu söylenen nokia yada ovi maplar icinde gecerli bu.
ayrica yükleme sorunu olanlar icin bazilarina eskiyi kaldir denmis eski kaldiralamiyor bir kere öyle bir sans yok tek cözüm makineyi fabrika ayarina alip update yapmadan sunulan paketi kurmakdan geciyor ama lisans konusunda faydasida yok onuda belirtiyim.

--------------- Ekleme ---------------

Ayrica sitede edit olayini göremedim gps baglanti sorunu cekenler icin nokia 6 sene sonra ilk defa almama ragmen olayi basit.
Uygulamalar
Yer
gps verisi
gps taraniyor veri taraniyor gibi secenekelr cikar sonrasinda
Secenekler basin ve Uydu durumuna tiklayin acik havada yapacaksiniz bunu.
3 4 nokia modelde gps baglantilarinin sorun yaptigini bu yolla duzeldigini gördüm aslinda anlamadigim olay neden nokia
win mobiledeki gibi uydu pozisyonlarini netten haftalik yükleyen gps fix olayini yapmadigidir.
kardeşim senin dediklerini ben her defasında söyledim...

mancukya

Üye
nadir3391 kardes tekrarlamak iyidir

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
tamam sağolasın..

tombilibaykus

Üye
hocam cok kibarsiniz.tesekkürler

sloter

Üye
arkadaşlar merhaba sertifika alma garanti ile ilgili sıkıntı çıkarırmı

sselo_01

Üye
nadir3391 kardeşşş sunu bana resimli olarak anlatırmısın yapamadımmm

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
neyi resimli anlatayım?

sselo_01

Üye
nadir hocamm ben yükleyemedim maps i onu nasıl yüklerimmmm anlatırsannn cok seviinrim bide bu maps ücretsiz mi ? şimdiden teşekkür ederimmm

Üst Alt