Nokia Maps v3.01.2602 s60v5 SymbianOS9.4 (Sınırsız Navigasyon ve Tam Sürüm)

Sponsorlu Bağlantılar

Alenhkm

Üye
Tam yüklenirken Güncelleme hatası uyarısı veriyor..
sorun ne ile alakalı olabilir?:(

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
senin telefonunda nokia maps in hangi sürümü yüklü?

Alenhkm

Üye
senin telefonunda nokia maps in hangi sürümü yüklü?

Şimdi hakkında kısmından baktım v3.01 yazıyor.. sanırım bu hatada bundan dolayı oluştu..
Yanlız ilginç bir şekilde internete bağlanıyor ardından haritaları indirip yavaş yavaş göstermeye başlıyor.. başlıkta Türkiye haritası ile ilgili link koymuşsunuz bu harita dosyasını tam olarak nereye atmalıyım?

başınızı şişiriyorum şimdiden özür :)

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Şimdi hakkında kısmından baktım v3.01 yazıyor.. sanırım bu hatada bundan dolayı oluştu..
Yanlız ilginç bir şekilde internete bağlanıyor ardından haritaları indirip yavaş yavaş göstermeye başlıyor.. başlıkta Türkiye haritası ile ilgili link koymuşsunuz bu harita dosyasını tam olarak nereye atmalıyım?

başınızı şişiriyorum şimdiden özür :)
önemli değil haritayı indir rardan çıkarıp cities klasörünü hafıza kartına at..

Alenhkm

Üye
Hocam haritaları yükledim ama bir türü uydudan konum bilgisi alamadım.. GPS bekleniyor dedikten sonra mağzadan lisans satın almak istermisiniz diyor hayır dediğinizde de gps bağlantısı tamamen duruyor.. Tam olarak bu durumda ne yapılmalı?

Ayrıca eski sürümümde normal haritaların yanında uydu görüntüleride yer alıyordu bu haritaları yükledikten sonra uydu görüntüleride gitti onnula ilgilde ne yapılabilir?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Hocam haritaları yükledim ama bir türü uydudan konum bilgisi alamadım.. GPS bekleniyor dedikten sonra mağzadan lisans satın almak istermisiniz diyor hayır dediğinizde de gps bağlantısı tamamen duruyor.. Tam olarak bu durumda ne yapılmalı?

Ayrıca eski sürümümde normal haritaların yanında uydu görüntüleride yer alıyordu bu haritaları yükledikten sonra uydu görüntüleride gitti onnula ilgilde ne yapılabilir?
hocam sen baya telefonu karıştırmışsın..http://www.maxicep.com/symbian-destek/5800-5530-ve-n97-fun-club-256524.html burada ilk sayfada navi kodunu kullanarak telefona son sürümü yükle sonra burdan bu programı ve haritayı indir kur sorunsuz kullan..haritalar sadece navi kodunda sınırsız oluyor..

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
peki neden lisans istiyor sınırsız olmuyor.ayrıca burdaki bilgi paylaşımın içinde tesekkur ederim emeğine sağlık
5800,5530 ve N97 Fun Club da navi kodunu girersen harita süresiz kullanılır diye açıkladım oraya özellikle ilk sayfaya bir bak..

vuraldnz

vuraldnz

Üye
5800,5530 ve N97 Fun Club da navi kodunu girersen harita süresiz kullanılır diye açıkladım oraya özellikle ilk sayfaya bir bak..
selam nadir hocam evet o sayfadaki dedıklerini yaptım nokia mapsi indirdim kurdum zaten bende yukluymus citiesi de dediğin gibi yaptım tamam önceden sür dediğimde lisans istiyordu ve kalıyordu ama suan gps sinyali yok diyor ve gps bekleniyor diyor .

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
selam nadir hocam evet o sayfadaki dedıklerini yaptım nokia mapsi indirdim kurdum zaten bende yukluymus citiesi de dediğin gibi yaptım tamam önceden sür dediğimde lisans istiyordu ve kalıyordu ama suan gps sinyali yok diyor ve gps bekleniyor diyor .
evin içinde çekmezki canım çık açık alana hemen çeker..bu arada sen telefon güncellemesini navi koduyla yaptın değil mi?

vuraldnz

vuraldnz

Üye
evin içinde çekmezki canım çık açık alana hemen çeker..bu arada sen telefon güncellemesini navi koduyla yaptın değil mi?
evet navi kodu ile yaptım

internete baglanmadan da uyumsuz lisanslar bulundu diyor sorun nedir sence nadir hocam

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
tamam sorun yok o zaman açık alana çıkınca hemen birkaç dakikada yakalayacaktır..sorunsuz navigasyonu yapacaksın..

vuraldnz

vuraldnz

Üye
tamam sorun yok o zaman açık alana çıkınca hemen birkaç dakikada yakalayacaktır..sorunsuz navigasyonu yapacaksın..
lisanları kullabilmek için çevrimiçi baglantı gerekmektedir diyor hersey normal mi yani suan hocam
ayrıca yardımların için teşekkür ederim nadir hocam saolasın

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
yok kardeşim kesinlikle yavaşlama falan yok..

jordan23k

jordan23k

Üye
Ben bugünlerde kapmanya dahilinde olan 530 TL'lik 5800 dan aldım içinde haritalar kısmı var haritalar ve poiler sorunsuz çalışıyor aldığım ilk gün konumlama da yapıyordu gps sinyali de alıyordu fakat navigasyon yapmıyordu gerek araba gerekse de yürüme modunda, şimdi konumlama da yapmıyor hiç gps sinyali de almıyor bunun nedeni ne olabilir ?

sertifika almadan içerisindeki yüklü programı aktif hale getirmem için bir çözüm yolu varmıdır? mesela sadece navi kodu işlemiyle güncelleme yapsam sorun hallolur mu? navigasyonunu kullanabilir miyim?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
evet yalnız güncel haritayı indirmen gerek...

jordan23k

jordan23k

Üye
Yani bu konudaki güncel haritayı indirsem ve telefonun sürümünü yükseltsem telefonun içindeki mevcut nokia maps programıyla sorunsuz ve sınırsız navigasyon yapabilir miyim? sertifika almadan?

birde güncel haritaları cities klasöründe upload etmişsiniz o klasörü hafıza kartımdaki cities klasörüyle değiştirsem işlem hallolur mu yoksa sizin önerebileceğiniz bir çözüm var mı kusura bakmayın bu konuda acemiyim yardımcı olursanız sevinirim.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Yani bu konudaki güncel haritayı indirsem ve telefonun sürümünü yükseltsem telefonun içindeki mevcut nokia maps programıyla sorunsuz ve sınırsız navigasyon yapabilir miyim? sertifika almadan?

birde güncel haritaları cities klasöründe upload etmişsiniz o klasörü hafıza kartımdaki cities klasörüyle değiştirsem işlem hallolur mu yoksa sizin önerebileceğiniz bir çözüm var mı kusura bakmayın bu konuda acemiyim yardımcı olursanız sevinirim.
aynen dediğin gibi yapacaksın..

Üst Alt