senin telefonunda nokia maps in hangi sürümü yüklü?

önemli değil haritayı indir rardan çıkarıp cities klasörünü hafıza kartına at..Şimdi hakkında kısmından baktım v3.01 yazıyor.. sanırım bu hatada bundan dolayı oluştu..
Yanlız ilginç bir şekilde internete bağlanıyor ardından haritaları indirip yavaş yavaş göstermeye başlıyor.. başlıkta Türkiye haritası ile ilgili link koymuşsunuz bu harita dosyasını tam olarak nereye atmalıyım?
başınızı şişiriyorum şimdiden özür![]()
hocam sen baya telefonu karıştırmışsın..http://www.maxicep.com/symbian-destek/5800-5530-ve-n97-fun-club-256524.html burada ilk sayfada navi kodunu kullanarak telefona son sürümü yükle sonra burdan bu programı ve haritayı indir kur sorunsuz kullan..haritalar sadece navi kodunda sınırsız oluyor..Hocam haritaları yükledim ama bir türü uydudan konum bilgisi alamadım.. GPS bekleniyor dedikten sonra mağzadan lisans satın almak istermisiniz diyor hayır dediğinizde de gps bağlantısı tamamen duruyor.. Tam olarak bu durumda ne yapılmalı?
Ayrıca eski sürümümde normal haritaların yanında uydu görüntüleride yer alıyordu bu haritaları yükledikten sonra uydu görüntüleride gitti onnula ilgilde ne yapılabilir?
peki neden lisans istiyor sınırsız olmuyor.ayrıca burdaki bilgi paylaşımın içinde tesekkur ederim emeğine sağlıksende yüklüymüş zaten..
5800,5530 ve N97 Fun Club da navi kodunu girersen harita süresiz kullanılır diye açıkladım oraya özellikle ilk sayfaya bir bak..peki neden lisans istiyor sınırsız olmuyor.ayrıca burdaki bilgi paylaşımın içinde tesekkur ederim emeğine sağlık
selam nadir hocam evet o sayfadaki dedıklerini yaptım nokia mapsi indirdim kurdum zaten bende yukluymus citiesi de dediğin gibi yaptım tamam önceden sür dediğimde lisans istiyordu ve kalıyordu ama suan gps sinyali yok diyor ve gps bekleniyor diyor .5800,5530 ve N97 Fun Club da navi kodunu girersen harita süresiz kullanılır diye açıkladım oraya özellikle ilk sayfaya bir bak..
evin içinde çekmezki canım çık açık alana hemen çeker..bu arada sen telefon güncellemesini navi koduyla yaptın değil mi?selam nadir hocam evet o sayfadaki dedıklerini yaptım nokia mapsi indirdim kurdum zaten bende yukluymus citiesi de dediğin gibi yaptım tamam önceden sür dediğimde lisans istiyordu ve kalıyordu ama suan gps sinyali yok diyor ve gps bekleniyor diyor .
evet navi kodu ile yaptımevin içinde çekmezki canım çık açık alana hemen çeker..bu arada sen telefon güncellemesini navi koduyla yaptın değil mi?
lisanları kullabilmek için çevrimiçi baglantı gerekmektedir diyor hersey normal mi yani suan hocamtamam sorun yok o zaman açık alana çıkınca hemen birkaç dakikada yakalayacaktır..sorunsuz navigasyonu yapacaksın..
normal..lisanları kullabilmek için çevrimiçi baglantı gerekmektedir diyor hersey normal mi yani suan hocam
saolasın hocam antivirüsle ilgili bu programlar telefonu yavaşlatırmı sen mobile 110 u yuklemişsin yavaşlama yapıyormunormal..
aynen dediğin gibi yapacaksın..Yani bu konudaki güncel haritayı indirsem ve telefonun sürümünü yükseltsem telefonun içindeki mevcut nokia maps programıyla sorunsuz ve sınırsız navigasyon yapabilir miyim? sertifika almadan?
birde güncel haritaları cities klasöründe upload etmişsiniz o klasörü hafıza kartımdaki cities klasörüyle değiştirsem işlem hallolur mu yoksa sizin önerebileceğiniz bir çözüm var mı kusura bakmayın bu konuda acemiyim yardımcı olursanız sevinirim.