Nokia Maps 2.0 4503 ( Son ve Tam Sürüm )

Sponsorlu Bağlantılar

nefreeet_10

Üye
n 73 de çalışır mı?

yckoc2004

Üye
eyvallah emeğine sağlık sağol

fazo

fazo

Üye
teşekkürler

StoraX

Üye
Bu da benden :
Nokia Maps v2.0.4503
http://rapidshare.com/files/168569188/Nokia_Maps_v2.0.4503.rar

sailorilker

Üye
ustalar selam.. Nokia E50 için uyumludur bu program. değilse E50 için GPS programı nerden bulurum. teşekkürler
emeğinize sağlık.

mete_bey

Üye
teşekkürler süper oldu. n78 telefonuma iyyiii oldu valla

Reis-i Eagles

Reis-i Eagles

Üye
    Konu Sahibi
En Son ve Güncel Sürüm: (İlk sayfaya da eklenmiştir.) ;)

:oke:

a_g_bjk

Üye
Benim tlf 5320xm.Bu program tlf.da kendinden yuklu bulunuyor fakat programı açtığım zaman prgram kitleniyor.ilk çıkan dünya haritası %90 duruyor ve kırmızı tuşla çıkmak zorunda kalıyorum.sonrada mecburen res. atmak zorunda kalıyorum.nedeni ney olabilir??? yardımcı olursanız seviniri.:agla:agla:agla

Anwers

Anwers

Üye
emegine saglik kardesim cok guzel bir paylasim tesekkurler

erkan853560

Üye
thank you

Reis-i Eagles

Reis-i Eagles

Üye
    Konu Sahibi
Benim tlf 5320xm.Bu program tlf.da kendinden yuklu bulunuyor fakat programı açtığım zaman prgram kitleniyor.ilk çıkan dünya haritası %90 duruyor ve kırmızı tuşla çıkmak zorunda kalıyorum.sonrada mecburen res. atmak zorunda kalıyorum.nedeni ney olabilir??? yardımcı olursanız seviniri.:agla:agla:agla
cihazın sürümünü yükselt ve resmi sitesinden indir kur onla da aynı şeyi yapıyor mu bak yapmıyorsa tekrar il aç lıyı kur

Yusuf1967

Üye
E71 de calistrabilirmiyim?

beta500

Üye
harikasın benden sana 10 üzerinden 10 puan rep vermeyi unutmayacam

Reis-i Eagles

Reis-i Eagles

Üye
    Konu Sahibi
öyle 1 sistem yok ;)

OGUZ_87

OGUZ_87

Üye
saol dostum

dj_tek_lee

dj_tek_lee

Üye
arkadaslar bu program sanırım ücretsiz degıl ben kurdum daha dogrusu uzun zamandan beri var ama gprs yada wifi dan baglanmadıgım zamanlar hıc bır ıse yaramıyor:S
tel. n95 8gb

Reis-i Eagles

Reis-i Eagles

Üye
    Konu Sahibi
herkes kurdu kullanıyor. nasıl ücretsiz değil?

dahili GPS'in uyduları bulması 1az uzun sürüyor olabilir. şebeke kullanırsan daha hızlı bulur tabi.

şebekeyi hiç 1 zaman kullanma.

memolim83

memolim83

Üye
bu pronun uydu görüntüsünü nasıl ayarlıyoruz bilen varmı n95

erh_tun

Üye
Programı E51 telefonuma kurdum. Yüklemeler kısmında programın ismini göremiyorum. Programı nasıl kullanacağımı açıklayabilir misiniz. Bir de silmek istesem nasıl silebilirim?

Üst Alt