Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Nokia Maps 2.0 4503 ( Son ve Tam Sürüm )
Sponsorlu Bağlantılar
coldplay
Üye
n 73 çalışırmı ?
bica
Üye
savol
febega
Üye
bende bütün dediklerinizin aynısını yaptım net teki crak li sürümü yüklerken sertifika sorunundan dolayı yükleme yapmıyor bende nokia sitesinden yeni sürümü indirdim onuda RootSiGN v1.0. la root yaptım program çalıştı fakat sür demeye başlayınca lisans istiyor lisans güncelemes, yapınca ücert istiyor...
kral25
Üye
saol reis allah senden razi olsun
roouter
Üye
Demek ki bu yukleyen kullanıcılar havadan kullanıyorlar programı GPS'in amacı haritada nerede oldugunu gormek degıldır onu sana tabelalar da soyluyor nereye nasıl gidicegindir programın amacı yanı bu program FULL DEGİLDİR! emege saygı bulunmus program ayrı konu ama FULL demeyın arkadaslar rica ediyorum.
Saygılar..
fazo
Üye
eline sağlık
febega
Üye
Bence en iyi program GARNİN nokia nın programı pek güzel değil gibi gözüküyor
ama yine de REİS in ellerine sağlık.....
onur--45
Üye
ferret kardeşim yardım lütfen nokia maps uygulamasını telefonumdan kaldıramıyorum yardımcı olurmusun lütfen programı hafıza kartına kurdum fakat logosu hala telefonda mevcut vede gitmiyor tlefona yeniden maps i kurmak istiyorum fakat sanki tlefon hafızasına kurulmuş gibi davanıyor yani bu sürüm var diyor üzerine kurulsunmu diye soruyor uygulama yönecisinde gözükükmüyor vede programı daha önce kurup çalıştırmama rahmen şu an acılmıyor yardım lütfen
canerkilic
Üye
gerekli uygulama erişime izin verilmiyor diyor yeni cıkan 3.0 versiyonunda :S
EMRES67
Üye
Emeğinize teşekkürler.
Sorum şu; haritada yerinizi gösterir ancak sesli navigasyonu çalışıyor mu? Çünkü paralı olan da zaten bu kısmı. Yanıtınızı bekliyorum.
Moutep
Üye
Cok guzel paylasım emegine saglık kardesim..!
skntr
Üye
nokia maps uygulamasını ben de sık kullananlardanım..
fakat son güncel versiyonu map loader yardımıyla kurduktan sonra adresleri yazdığımda rota bulunamadı yazıyor.. "çevirimiçi ol" dedikten sonra avea internetle bağlanınca rotayı buluyor.. önceden böyle bir şey yoktu.. benzetim yap bile diyorduk şimdi rota bulamıyoruz.. bi çözümü olan?
psikolaz
Üye
arkadaslar gps hızmetını kullanmak ıcın wireless dısında bı baglantımı gerek yanı konumum dıyorum bır turlu uyduya baglanmıyor sebeke uzerınden mı baglanması gerek acaba o zamanda kontor duser yahu
utk27
Üye
merhaba öncelikle herkese ben nokia e 51 kullanıcısıyım çokta memnunum fakat cihazımı programlarla zenginleştirmek istiyorum ama bi türlü uygun program bulamadım mesela msn,harita,flash player yardımcı olursanız çok ama çok sevinirim
hakan.cbs
Üye
evet gerçekten güzel pro teşekkür
musti50
Üye
cok resekkür ederim arkadasim
baska sayfalardada var ama doru dürüu calismiyo
ali092
Üye
siz biliyonuz mu bilmiyorum ama bu nokia maps cracklediler ben simdi onu kullaniyorum
berukeru
Üye
Merhaba,
konudaki tüm yorumları okudum fakat anlayamadığım noktalar var !! yardımcı olabilir misiniz ?
* bu programı telefona kurmak için telefonu hack!lemek mi gerekiyor ?
* yol tarifi yapabiliyor mu ? yoksa sadece bulunduğunuz yeri mi gösteriyor ?
arkadasim lütfen cevaplarmisin dahili alicilar nasil kullanacak bunu....dolasim satin almadan nasil olacak bu is...birakin bu forum kirliligini....paylasimi olanlar paylassin....olmayan seyleri full mull diye yazip insanlarin vaktini almayin....nokianin resmi sayfasinda senin paylasim dedigin seyler zaten var ama haritalari yüklemek bulundugun yeri göstermek navigation degilkii...navigation gidecegin yer demek ...gidecegin güzergah demek ....neyse,,,, UZUN LAFIN KISASI BOS ISLERLER UGRASMAYIN lütfen
zezu_5
Üye
bu tam sürüm dediğim haritanın hepsi yüklümü türkiyenin??