Nokia Maps 2.0 4503 ( Son ve Tam Sürüm )

Sponsorlu Bağlantılar

sserbest

Üye
arkadaslar bunu ındırdım ınternet explorer desteklı olmadan acmıyor hatta hıc acmıyor nıye boyle bu bır cozumu var mı bıde e 71 de kullanıcam

ohhhtay

Üye
kardeş iyide gps çalışmıyoo

smt66

Üye
teşekkürler

uA_abdül

uA_abdül

Üye
teşekkürler

kurti53

Üye
brader sen önce biraz yol almalisin yani cok geridesin
ben nokia navisini yaklasik 6 aydir kullaniyorum köln-düseldorf-leverkusen arasinda hic bir sikinti yok gecen nokia 3betayi kurdum oda calisti hemde cok güzel ama henüz beta oldugu icin ses yoktu bende sildim eskisini yükledim
sende iyi calis

kuper_izmir

Üye
Yukarıdaki açıklamalar e71 için de geçerli mi?E71 e nasıl uygulayabiliriz.Sizden haber bekliyorum.
Şimdiden çok teşekkürler.

Reis-i Eagles

Reis-i Eagles

Üye
    Konu Sahibi
imzasız uygulama yükleme olayını yaptıysan direkt kuruluma geç. kabloları tak. pc suite ile bağlan dosyayı yükle.

yoksa sertfikanı al öyle yükle :oke:

ahmet27A

Üye
şifresi nedir

Silinen Üye 321934

Silinen Üye 321934

Kapalı Hesap
arkadaşlar merhaba kesin ve net yanıt veriyorum telefonum n95 hac li ve bu program gerçekten tam sürüm yani verdiğiniz noktalara sizi götürüyor sadece harita üzerinde takip etmiyor ama garmini tercih ederim sadece yazılar bunda daha kaliteli ama genede garmin ayrıca programı bize veren arkadaşada teşekkürler

haokah

haokah

Üye
ya bende e51 var yükledim ama uyduyuda görüyor bluetooth gps cihazım var fakat rotayı veriyorum yarım saattte bi rotayı hesaplayıpta çizemiyor başka böyle sorun yaşayan varmı

akrep7

Üye
tesekkür

oguzhane

oguzhane

Üye
bnm nokia maps kafayı yedi yardım edermisiniz ?uygulama açılamıyor Nokia.cm adresinden uygulamayı yeniden kurun diyor

azalzel82

Üye
teşekkkürlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

0z9a

0z9a

Üye
çooooooooooooooooooooooooooooook güzel bi program

dalyansia

dalyansia

Üye
tşkkürler saolun bi sorum olcak benim 3 ay ücretsiz navigasyonum wardı bittikten sonra aynen kullanabiliyomuyuz yoksa lisans almamızmı gerekiyo ?:S

aly_teoman

Üye
kardeş bu şimdi tam sürümm ü yani hiçbir şekilde kapanmayacakmı birinci sorum ikinci sorum ise çevirm içi arıyor felan diyor adres arayınca o azman da internete giriyor şimdi ben interneti kapatıp yol tarif ettirebilirmiyim.ettirebilirsem interneti nasıl kapatabilirim ?

mhmtozturk

mhmtozturk

Üye
tsk.

System32tr

Üye
link ölmüş :S

ocmah-78

Üye
ben bu programı bugün güncelledim ukrayna ve turkiye için ama ukraynadaki tüm detaylar silindi,şimdi ukrayna bomboş bir harita olarak görünüyor..nasıl iştir anlamadım...güncellemeyi geri nasıl silebilirim bilen varsa yazsın lütfen [email protected]

macman

macman

Üye
eyvallah

Üst Alt