Nokia Maps 2.0 4503 ( Son ve Tam Sürüm )

Sponsorlu Bağlantılar

yildiray56

Üye
teşekkürler dostum n95 telefonuma yükledim ve sorunsuz çalıştı.2.dosyayı ferret arkadaşımızın anlattığı yöntemle sertifikalandırdım ve oldu.emeği geçen herkese teşekkür ederim...iyi çalışmalar...

tehir2

Üye
cok tesekkür ederim arkadas n95 e yükledim calisdi iyiide cekiyor gps i
ama bir sorum olacakti

simdi n95 uydulari buldumu ve ben bir adres yazip götür dedimi her defasinda sesli yönlerndirmeyi indirmemi istiyor

simdi benim sorularim her defasinda onayladigimda kontör yermi bide bu sesli yönlerndirmeyi bir kere telefona yükleyip her zaman kullanmam icin bir yöntem varmi

varhanoguz

varhanoguz

Üye
beyler bu deneme surumuyle ilgili bilgisi olan varmi n82 icin

tayfuntrnk

tayfuntrnk

Üye
arkadaşlar bişe sorucam bende daha önce garmin yüklüydü bayaa başarılı bi prog ama şarjı sömürüo die silmiştim.onun sadece harita için kapladığı alan 150mb civarıyken bu nası 3 mb a türkiye haritası koyuyo extra bişe yapmamız gerekio mu harita yüklemek gibi. bide ayarlardan sadece yardımlı gps açık bende dierlerinide açmama gerek war mı...

yükledim programı yerimi buluo kırmızı nokta olarak ama harita çıkmıo :S

luupuus

luupuus

Üye
çok sağol kardeşim

lordancoskun

Üye
Çok Çok Teşekkürler.Ellerin dert görmesin.

virtuerock00

Üye
2. dosya bozuk hatası veriyor ayrıca msn messenger yüklemeye çalıştım ondada aynı hatayı verdi. telefon hacklendikten sonra dosya bozuk hatası vermeye başladı acaba sorun nedir arkadaşlar bi yardımcı olursanız sevinirim.

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşlar yardım edecek birisi yokmu acaba telefona hack işlemini yaptıktan sonra her yüklemeye çalıştığım dosyaya bozuk diyor lütfen yardım

ucahmetuc

ucahmetuc

Üye
belki de sırf bu nedenden dolayı iphone'umu satıp n95 aldım yine :D

b_reisoglu

b_reisoglu

Üye
1.dosyayı kurarken kuramadım dosya bozuk diyor n95
2.dosyayıda kuramadım
Not : telefonum hacklenmiştir.

acaba sorun bundanmı kaynaklanıyor

marvelboy

marvelboy

Üye
ellerine sağlık çok saol

Reis-i Eagles

Reis-i Eagles

Üye
    Konu Sahibi
x-plore'la yüklemeye çalıştıysanız yüksek boyuttaki dosyaları açamıyor.dosya bozuk diyor.
pc suite ile kurmayı deneyin.

baycs

Üye
teşekkürler süper oldu vallahi

Reis-i Eagles

Reis-i Eagles

Üye
    Konu Sahibi
proper versiyonu da var ama kendim denemedim daha vermicem o yüzden =)

İlk sayfayı güncelledim. Daha düzgün ilaçlı versiyonu çıktı. Gayet güzel çalışmakta tavsiye ederim. :oke:

auto2008

Üye
program için teşekküler.bunu için telefoda wap gprs mi yoksa internet bağlantısımı gerekiyor. bende E71 var program içinde aldığımda vardı nokia map loaderdan turkiyeyi yükledim ama takılıyor bi yardım ederseni sevinirim internet bağlanmıyo telefonda bende "packet data connection not available" yazısı cıkıyo bu sebenlemi acaba progarm takılıyo internete girmek istiyo ama nete giremiyince takılyor acaba.

Reis-i Eagles

Reis-i Eagles

Üye
    Konu Sahibi
dahili alıcı olanlar ücretsiz kullanabilir.

a-gps ile sadece nete ihtiyaç duyar 1de uydu görünümü haritası için

auto2008

Üye
internete girmeden haritaya giremiyomuyuz.birde avea internet ile avea wap gprs rasındaki fark nedir.bu olay yüzünden harştaya giremiyorum.

roouter

Üye
Nokia Maps full degildir arkadaslar halen LİSANS istemektedir yalnıs baslık acmayalım lutfen..

Reis-i Eagles

Reis-i Eagles

Üye
    Konu Sahibi
internete girmeden haritaya giremiyomuyuz.birde avea internet ile avea wap gprs rasındaki fark nedir.bu olay yüzünden harştaya giremiyorum.
netsiz haritaya bakabilirsin ki.net ayarlarını kapat şebeke yardımlıyı vs girersin herkes öyle yapıyor zaten

Nokia Maps fll degildir arkadaslar halen LİSANS istemektedir yalnıs baslık acmayalım lutfen..
burda kaç kişi yükledi çalıştı ;)

Yeni sürüm Nokia Maps upload edilmiştir. (v2.0.3204) :oke:

zangoo

zangoo

Üye
ben ilk çıkan crakeli versiyonunu kullanmaktayım ve tüm üretilen gps yazılımlarından daha güzel ve anlaşılır, dahası dolaşımıda beleş yapıyorum

roouter

Üye
Lutfen bana birisi acıklayabılırmı o zaman bakın bu ısten anlayan bır ınsanım cahıl degılım problemsız sekılde yukledım sebeke ayarları da gayet guzel GPS Nokia N95 8GB ile gayet stabılıte calıysor harıtada nerede oldugumu gosterıyor ancak SURAYA GIT dedıgımde LİSANS istiyor buda sırf bende ıstemıyordur herlde bende bır yalnıslık varsa ozurdılıyorum ama duzgun yukledım ve bir yere gıt dedıgımde NOKIA GPS lisans ıstıyor ancak dolasma sırasaında FULL surum gıbı kullanılabılıyor hata ve sorun yoq bu durum hakkında acıklama yaparsanız sevınrım ?

Üst Alt