Nokia Maps 2.0 4503 ( Son ve Tam Sürüm )

Sponsorlu Bağlantılar

tmtablocu

Üye
kardeş az daha zahmet etdende ilaçlanmış olarak versen daha iyi olacakmış bizim kalın kafalar bunu anlamıyor işte...

mumy1256

mumy1256

Üye
ya bu kontör götürüyormu cvp yazın ! saygılar :)

Reis-i Eagles

Reis-i Eagles

Üye
    Konu Sahibi
hayır götürmüyor. şebeyeye bağlanma izni verme yeter

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Teşekkürler.:oke:

TopFury

TopFury

Üye
Önce temel paketi yükleyin uyarısı alıyorum ancak linkte indirilebilir yalnızca bir adet dosya gözükmekte?çözemedim? :hmmm Herkes iki adet dosyadan bahsediyor ama...ben mi göremiyorum?
ilk defa maxicep'te sorun yaşayıpta cevap alamıyorum... :agla :vur :agla

TopFury

TopFury

Üye
Hala ne cevap var ne bi ileti...
açtım konuyu mevlam koruyu...
Neyse bir şey daha sorayım belki o cevaplanır..:ben yükledim telefona maps 3.0'ı.açılıyor ama beyaz ekrandan fazlasını alamıyorum.Nedendir peki?

foreversev

Üye
arkadaşlar bende n73 me var ama nokia maps yükledim bir türlü kullanamadım yardımcı olursanız sevinirim...mesala yükledikten sonra sadece 3 gün kullanabildim sonra lisans istemöeye başladı ve rotayı göstermedi ben harici gps kullanıyorum ....bana lisans istemeden nasıl kullanacağımı gösteren arkadaş olursa çok sevineceğim......lütfen ama lütfen var sa eğer yoksa...elimdeki harici gps bir işe yaramayacak lütfen yardımcı olun sizde allah yardımcı olsun.....iyi akşamlar...

timex

Üye
hocam şimdi ben telefonuma bunu anlatıldığı gibi yüklersem navigasyon sınırsızmı olacak?

Reis-i Eagles

Reis-i Eagles

Üye
    Konu Sahibi
evet. TR yönlendirme dosyaları ve haritaların da var olduğunu var sayarsak ücretsiz nav. yapabilceksin.

metyuu

metyuu

Üye
bu program türkçe mi acaba ve her yönü ile full bir programmı

Reis-i Eagles

Reis-i Eagles

Üye
    Konu Sahibi
Evet Türkçe...

hasan selçuk

hasan selçuk

Üye
ya benim tlf n73 maps kuramıyorum sertifika hatası veriyor neyapacağım bir akıl verin

khanerk

Üye
888888888888

yorgun_5388

yorgun_5388

Üye
arkdaslar ben rızdeyım..buranın uydu göruntusu yok?nasıl olcak nasıl yuklıcem..normal harıtası var?:(yrdımcı olabılırmısınız

arnova

Üye
evet. TR yönlendirme dosyaları ve haritaların da var olduğunu var sayarsak ücretsiz nav. yapabilceksin.

Reis Kardeş,
Umarım kastettiğin simülasyon değil navigasyondur.Bende N95 var bi ara sertifika almıştım navigasyon yapabiliyordum.Eğer şimdi sertifika satın almadan navigasyon yapabilmenin bir yolu varsa lütfen, bu konuları çok fazla bilemiyen benim gibilerin anlayacağı şekilde bir anlatım yapabilir yada anlatılan bir yer varsa link verebilirmisiniz.Gerçekten minnettar olurum.Çok teşekkürler...

alidede

alidede

Üye
telime yeni versiyon atıldı (n82 3.16) şimdi dahili bileşen hatası veriyor bu yüzden secmanı yükleyemiyorum öle oluncada nokia mapsta kurulmuyor bi yardım edin ne yapmayalıyım sitede arama yaptım ama sonuç bulamadım

maniam31

Üye
n73 uyarmı bu

defected

defected

Üye
ben kurdum ama yine de lisanslı olmadı. eskisiyle arasında bi fark yok şu an

volpan

volpan

Üye
tşkler reis seni seviyorum

Üst Alt