Telefon Tavsiyesi Nokia Lumia Tavsiyeleri

ylmz123

Üye
    Konu Sahibi
Nokia Lumia Tavsiyeleri
Öncelikle iyi günler nokia lumia almak ıstıyorum fakat xperia z de aklımda lumianın en uygun fiyatlı en özellikli modeli hangısıdır cok modeli var bır turlu karar veremedım 850 tl butcem var 2.elde olabilir. Oyun oynamak ön planımda lumia almak ıstemıyodum fakat temple run gıbı uygulamalar yenı gelmıs bugun farkettım almaya karar verdım önerileriniz nelerdir?

Tepkiler: -Börteçine-

ismail

Üye
oyun önplanda ise androide yönelmen en iyisi olur diye düşünüyorum.

ylmz123

Üye
    Konu Sahibi
android olarak ne önerebilirsin peki ?

esmeran3

Üye
o fiyata gmd alabilirsin eğer yok dersen s3 tavsiye ederim ben

Invoke

Üye
Xperia Z var mı ki alabileceğin? 2.eli de o kadar ucuz değildir, 850liraya Z zor bulursunuz.
İkinci el Optimus G mantıklı olabilir ya da Nexus 4.

ylmz123

Üye
    Konu Sahibi
kardesım lg falan sevmıyorum tskler iphone nokia samsung bu 3ü 1000 lirada olur ya fiyat sıkıntı yok 150 200 para degıl

Tepkiler: -Börteçine- ve esmeran3

Tmobile

Üye
kardesım lg falan sevmıyorum tskler iphone nokia samsung bu 3ü 1000 lirada olur ya fiyat sıkıntı yok 150 200 para degıl
1099tl ye lumia 925 32 gb alabilirsin android alsanda bir zamandan sonra kasıcak.

Invoke

Üye

Madem öyle, ben olsam temizinden 2.el Note 2 arardım.

Tepkiler: -Börteçine- ve esmeran3

ylmz123

Üye
    Konu Sahibi
yok kardesm note 2 cok buyuk bak mesela ben sizlere söyliyim akıl verin nokiadan lumia 720 820 920 samsung S4 S4 mini iphoneden zaten 4S gelıyor o fıyata kafamdakıler bunlar cok buyuk telefon sevmıyorum lumianın hangısını alsam samsungmu alsam iphonemi alsam uygulamalarından dolayı bi akıl istiyorum sadece?

ismail

Üye
lumia 720 ve 820yi boşver 920 ve 925e bak sadece

bsavr

Üye
Lumia 925 al zaten gelşimde mağaza hrrşey geliyor

ylmz123

Üye
    Konu Sahibi
peki Sony olarak öneriler sonydende aklımda P var çok güzel bi telefon arkadasımda var yok böyle telefon ya her şey var sonyden ne önerirsiniz peki?

PureFood

Üye
xperia sp iyidir. S4 ya da 920(925) bunlar sıkıntıya sokmaz adamı diye düşünüyorum