Nokia Lumia Serisi Yakında TÜRKİYE'de!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
    Konu Sahibi
Nokia Lumia Serisi Yakında TÜRKİYE'de!
Arkadaşlar bunu hakkında bir internette felan bir haber yok onu söyleyeyim baştan. Bugün 2 tane Nokia Shop'a girdim sordum ve Nokia Müşteri Hizmetlerini Aradım.
1. Nokia Shop Kasım Ayının 2. haftası gibi lumia serisinin TÜRKİYE'ye geleceğini söyledi.
2. Nokia Shop Kasım Ayının 3.haftası gibi lumia serisinin TÜRKİYE'ye geleceğini söyledi.
3.Müşteri hizmetleri ise Kasım'ın ortalarında lumia serisinin TÜRKİYE'ye geleceğini söyledi.

Lumia serisinin ne zaman geleceği ile ilgili konular açanlar vardı (ben dahil olmak üzere) onlara aydınlatıcı bir bilgi olması için açtım. Umarım Faydalı Olmuştur... :)

Placebo-

Placebo-

Üye
Lumia 920 bekliyorum. Teknoloji markette inceleyip alacağım hemen. :) Denemekten zarar çıkmaz. Baktık olmuyor satarız 100 lira eksikten. Nokia çabuk gider Türkiye'de. Sağol bilgi için. :kıskıs:

• Beğen
Tepkiler: Microsoft Corporation
nofear3458

nofear3458

Üye
sabırsızlıkla bekliyoruz.

musicianfaruk

musicianfaruk

Üye
Lansmanı çok erken yapıldı ya :/ Abi kasım nedir ya 2 ay var yuh . O zamana kadar s3 eskicek nerdeyse ve Iphone 5 çoktan dağıtılmış olucak . Lan nokia illa bekletcen he

__xXx__

__xXx__

Üye
Lansmanı çok erken yapıldı ya :/ Abi kasım nedir ya 2 ay var yuh . O zamana kadar s3 eskicek nerdeyse ve Iphone 5 çoktan dağıtılmış olucak . Lan nokia illa bekletcen he

iphone 5 aralık ayında ülkemizde dağıtılmaya başlanacak

kadem115

kadem115

Üye
Arkadaşlar bunu hakkında bir internette felan bir haber yok onu söyleyeyim baştan. Bugün 2 tane Nokia Shop'a girdim sordum ve Nokia Müşteri Hizmetlerini Aradım.
1. Nokia Shop Kasım Ayının 2. haftası gibi lumia serisinin TÜRKİYE'ye geleceğini söyledi.
2. Nokia Shop Kasım Ayının 3.haftası gibi lumia serisinin TÜRKİYE'ye geleceğini söyledi.
3.Müşteri hizmetleri ise Kasım'ın ortalarında lumia serisinin TÜRKİYE'ye geleceğini söyledi.

Lumia serisinin ne zaman geleceği ile ilgili konular açanlar vardı (ben dahil olmak üzere) onlara aydınlatıcı bir bilgi olması için açtım. Umarım Faydalı Olmuştur... :)
yani tüm lumilar geliyor sadece 920 ve 820 değil bu iyi haber hatta mükemmel

Dereck

Dereck

Üye
Lumia 920 aldıktan sonra tekrar satacağımı hiç sanmıyorum şimdiden hastası oldum. Keşke ekim de gelseydi.

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
teşekkürler konu için :)

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
yani tüm lumilar geliyor sadece 920 ve 820 değil bu iyi haber hatta mükemmel

Wp 7.x'li Lumia'lar henüz gelecek durumda değil Türkçe dil olmadığından.O yüzden onları beklemek biraz gereksiz Lumia serisinden kasıt 920 ve 820'dir büyük ihtimalle :tebessüm:

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye

Wp 7.x'li Lumia'lar henüz gelecek durumda değil Türkçe dil olmadığından.O yüzden onları beklemek biraz gereksiz Lumia serisinden kasıt 920 ve 820'dir büyük ihtimalle :tebessüm:

bana kalırsa sadece 820 ve 920 gelmeyecek. En azından lumia 800 de gelir çünkü nokianın sitesinde lumia 800 türkçe olarak tanıtılmış :hmmm yani alt segment için onları da getirirse daha hatta çok daha iyi olur. Az alan da olmaz hani ben gibi :eller:

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye

bana kalırsa sadece 820 ve 920 gelmeyecek. En azından lumia 800 de gelir çünkü nokianın sitesinde lumia 800 türkçe olarak tanıtılmış :hmmm yani alt segment için onları da getirirse daha hatta çok daha iyi olur. Az alan da olmaz hani ben gibi :eller:

Türkçe dili olmadan gelirse türkiye'ye satmaz bence.Eğer Nokia bir şeyler yaparda Türkçe dil eklerse -ki zor değil- o zaman güzel olur işte.

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye

İdareten iyi bir telefon olur

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici

Bekletme kısmında microsoft var Nokia değil.

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
kadem115

kadem115

Üye
MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
kesin gelecekler hiç merak etmeyin ;)

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
TÜRKÇE DİL OLAMADAN NOKİA LUMİAYI NEDEN GETİRSİNKİ TÜRKİYEYE :d

Daha önce böyle olaylar gördükte bazı şirketlerden.Ayrıca Wp7.8'de türkçe dil varsa 1. nesil Lumia'lar ve diğer Wp 7.8'li cihazlar Türkiye'ye gelir ama diğer türlü bence Nokia Türkçe dil yapmakla uğraşmaz.Yani bana kalırsa Türkiye'ye gelip gelmeyeceği Microsoft'a bağlı :hmmm

Placebo-

Placebo-

Üye
Nokia Türkçe dil desteği koymayacaksa hangi firma koyacak allasen. :)
Türkiye onun en büyük pazarlarından biri. Koymalı yani.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Nokia Türkçe dil desteği koymayacaksa hangi firma koyacak allasen. :)
Türkiye onun en büyük pazarlarından biri. Koymalı yani.

Windows Phone cihazlara dil yüklemelerini Nokia değil Microsoft yapıyor :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt