Faturasız / Faturalı Avea, Türk Telekom oldu

Sponsorlu Bağlantılar

Türk Telekom olmalı mı?

  • Evet

  • Hayır


Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
phasan

phasan

Üye
    Konu Sahibi
Avea, Türk Telekom oldu
Türk Telekom CEO'su Rami Aslan, Avea ve TTNET'in Türk Telekom çatısı altında birleştiği bilgisini vererek, "Mobil, internet, ev telefonu ve TV hizmetlerimizi 'Türk Telekom' tek markası altında bir araya getirerek yeni bir dönem başlatıyoruz" dedi.
Türk Telekom, Antalya'da Rami Aslan ev sahipliğinde düzenlenen toplantıyla mobil, internet, ev telefonu, TV ve kurumsal servisler alanında hizmet veren Avea, TTNET ve Türk Telekom markalarını 'Türk Telekom' tek markası altında birleştirdiğini duyurdu.

Birleşmeye ilişkin bilgi veren Aslan, Türk Telekom çatısı altında yeni bir döneme girdiklerine işaret ederek, "Yenilikçi olma, dinamizm, müşteri odaklılık, çeşitlilik gibi değerleri temsil eden yeni logomuzla taçlandırdığımız bu yeni dönemde, tüm Türkiye'ye yayılmış fiber altyapımızın gücü, hem mobil hem sabit alandaki hizmetlerimizde kendini gösterecek" ifadelerini kullandı.Aslan, fiberin gücünü mobile taşıyacaklarını dile getirerek, şunları kaydetti:

"206 bin kilometrelik fiber altyapımız nisan ayında hayata geçecek 4.5G iletişim noktalarını besleyecek olan kökleri oluşturacak ve 4.5G'nin rakipsiz lideri olacağız.Yeni 4.5G mobil dünyası Türk Telekom'un fiber gücü üzerinde yükselecek. Fiber altyapımız ve sahip olduğumuz frekanslar ile sadece 4.5G'nin değil, tüm yeni nesil mobil teknolojilerin de lideri olacağız. 5G'nin yol haritasını çıkarmak üzere oluşturulan uluslararası konsorsiyuma Türkiye'den davet edilen tek şirket olmamız ve 5G ile ilgili yapmış olduğumuz patent başvurularımız, öncülük vizyonumuzun en somut kanıtıdır."

"UEFA Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi maçları 4K izlenebilecek"

Türk Telekom'un güçlü fiber altyapısıyla Türkiye'deki TV yayıncılığında da köklü değişime yol açacağını vurgulayan Aslan, "Türkiye'nin en zengin TV içeriğinin sağlayıcısı olarak müşterilerimize 4K teknolojisini de sunacağız. Müşterilerimiz, 3 yıl boyunca yayın haklarına sahip olduğumuz 'UEFA Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi' maçlarını 4K formatında izleme imkanına yakalayacaklar” dedi.Konuşmasında birleşmenin getirdiği yeniliklere de değinen Aslan, şunları anlattı:

"Türk Telekom tek markasıyla müşterilerimize sunduğumuz yeni dünyayı, ilkleri ve enleri barındırıyor. Tek marka altında birleşmek, en yüksek kapasite, en yüksek hız, en yüksek servis kalitesi, en geniş ürün portföyü, tek noktadan hizmet, tek çağrı merkezi ve tek internet sitesi anlamına geliyor. Müşterilerimiz hizmetlerimizle ilgili bütün işlemlerini, tek bir çağrı merkezi numarasını arayarak veya internet üzerinden tek bir paneli kullanarak yapabilecekler. Bunun yanında bütün satış sonrası destek hizmetleri de tek bir noktadan sunulacak. Müşterilerimize ayrıca, hizmetleri kişiselleştirme konusunda da önemli avantajlar sağlayacağız. Avantajlı 'Çoklu hizmet paketlerimiz' ile müşterilerimiz ihtiyaçlarına en uygun hizmetleri seçmenin ayrıcalığını yaşayacaklar. "Marka birleşmesini, iş gücünde hiçbir kesintiye gitmeden, servislerde herhangi bir aksama yaşamadan ve dünyadaki benzerlerinden çok daha kısa bir sürede başarıyla tamamladıklarına dikkati çeken Aslan, bu birleşmenin Türkiye'de iletişim ve eğlence alanında köklü değişimlere yol açacağını ifade etti. Bu sayede, artık çok daha fazla hareket halinde olan müşterilerine diledikleri yerden dünyaya bağlanma imkanını birden fazla cihaz ve hizmet kanalıyla sunabileceklerini vurguladı.

Rami Aslan, Türkiye'nin gelecekte bölgesi için önemli bir finans-enerji-ulaşım üssü haline geleceğini ve bu mega dönüşüme eşlik ederek onun taşıyıcısı olacak bir dijital ortağa ihtiyaç duyulacağını vurgulayarak Türkiye'nin ihtiyaç duyduğu dijital ortağın ise Türk Telekom olduğunu söyledi.

"Rakamlarımız söylediklerimizi kanıtlıyor" diyen Aslan, konuşmasını şöyle tamamladı:

"Türkiye'nin 81 iline yayılan 206 bin kilometrelik fiber ağımız, süper hızlı, süper verimli yüksek kapasiteli bağlantı sağlıyor. Son on yılda altyapımıza 20 milyar lira yatırım yaparak platformumuzu geleceğe hazırladık. 34 bin kişilik nitelikli personelimiz Türkiye'ye hizmet vermeye hazır. 37 milyon müşteriyle Türkiye'nin en büyük entegre iletişim ve eğlence markasıyız. Etkileyici olan sadece sahip olduğumuz rakamsal büyüklükler değil, aynı zamanda değişime liderlik edecek cesaret ve vizyona da sahibiz. Bugünden itibaren 'Tek Telekom,Türk Telekom' çağı başlıyor.
Toplantıda verilen bilgilere göre, marka birleşmesi ile tüzel kişilikler korunarak Avea ve TTNET markaları, 'Türk Telekom' tek markası altında bir araya geldi. Avea, TTNET ve Türk Telekom'un mobil, internet, ev telefonu ve TV hizmetleri, 27 Ocak 2016 itibarıyla "Türk Telekom" tek markasıyla müşterilere sunulacak.

Tek marka altında birleşen Türk Telekom'un müşterileri, mobil, internet, ev telefonu ve TV hizmetlerine artık tek mağazadan, tek çağrı merkezinden ve tek internet sitesinden erişecek.Yeni dönemde, Türk Telekom'un 206 bin kilometrelik fiber ağının sağladığı güçle, entegre iletişim, eğlence ve TV hizmetleri, tek bir noktadan, kesintisiz şekilde, rakipsiz bir hız, en yüksek kalite ve kapasiteyle Türk Telekom markası altında Türkiye'ye sunulacak.

Toplantı kapsamında ayrıca "Tek Telekom,Türk Telekom" söylemi ile ifade edilen yeni dönemin marka kimliği, yeni logosu ve bu akşam 21.00'da yayına girecek yeni reklam filmi de basın mensuplarıyla paylaşıldı. Verilen bilgiye göre, 26 Ocak akşamı itibarıyla gerçekleştirilmeye başlanacak büyük bir dönüşüm operasyonu ile Türkiye çapında Türk Telekom mağazaları, genel müdürlük binaları, ofisler, tabelalar, araçlar, personel kıyafetleri Türk Telekom'un yeni logo ile giydirilmeye başlanacak. Aynı şekilde internet sitesi de yeni logo ile hizmete geçecek.

CEO Rami Aslan, yeni logoya ilişkin şu değerlendirmelerde bulundu:

"Yeni logomuz müşterilerimize, yeniliklere, özgür iletişime ve herkese açık yeni bir dünyayı sunmada esin kaynağımız oldu. Logomuz, teknolojinin insanların hayatında olumlu değişimler yapacağına, kurumların daha iyi sonuçlara ulaşmasına ve ülkemizin geleceğine katkı sağlayacağına olan umudumuzun ve iyimserliğimizin ifadesidir. Logomuz bizim bilinen uzmanlığımızın teyit edilmesidir. Ürün ve hizmet çeşitliliğimizin bir göstergesidir. Diyalog, yeni fikirler ve büyüme için esin kaynağı olma tutkumuzdur. Geleceği renklendirme arzumuzdur. Logomuz, fiberin gücünü herkese sunmamızın sembolüdür."
4441500 türk Telekom olarak hizmet verıyor
 
Son düzenleme:


mrzstyl

mrzstyl

Üye
hey TÜRK telekom : kaç yıldır bizim sokağa fiber getiremediniz bi de çöp avea'yla birleşmiş, ttnet zaten çöp bildiğin çöp topluluğu oluşturmuşlar :çay: :hmmm:kop:
 
  • Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic ve phasan
phasan

phasan

Üye
    Konu Sahibi
hey TÜRK telekom : kaç yıldır bizim sokağa fiber getiremediniz bi de çöp avea'yla birleşmiş, ttnet zaten çöp bildiğin çöp topluluğu oluşturmuşlar :çay: :hmmm:kop:
Türk Telekom hiç anlamam bizim sokakta da fiber yok arka sokakta var fiber
 
Sarangni

Sarangni

Üye
Neredeymiş bu güçlü fiber. Bunu demen için %80-90 gibi bir alt yapıya sahip olman gerek.

Mobil uygulaması güzel olmu. İnternet, mobil, ev telefonu takibi oldukça hoş olmuş.

Kartlar şu anda 4.5G ücretsiz geçiyor. Bugün değiştirdim. Cihazınız destekliyorsa AveA da 31'ne kadar ücretsiz değiştiriyorlar. Bayan arkadaşları Note 3 N9005 modelinin 4.5G desteklediğine ikna etmek biraz zor oldu ama sonun da oldu.
 
Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Bülent872 ve Koradam
phasan

phasan

Üye
    Konu Sahibi
Neredeymiş bu güçlü fiber. Bunu demen için %80-90 gibi bir yapıya sahip olman gerek.

Mobil uygulaması güzel olmu. İnternet, mobil, ev telefonu takibi oldukça hoş olmuş.

Kartlar şu anda 4.5G ücretsiz geçiyor. Bugün değiştirdim. Cihazınız destekliyorsa AveA da 31'ne kadar ücretsiz değiştiriyorlar. Bayan arkadaşları Note 3 N9005 modelinin 4.5G desteklediğine ikna etmek çok biraz zor oldu ama sonun da oldu.
Sadece suan türk Telekom da 1 mb var köylerde giden en fazla bukadar hız var Türkiye geneli daha 8 goremedim kaldı ki bunlar fiber diyor
Pttcell de 4.5g li simler olsa alacam da yok işte
 
Sarangni

Sarangni

Üye
12-13 MB görüyorum ama saçma sapan adil kota muhabbetine zaten ancak 10 gün sürüyor oda. Almaları gereken çok yol vat ama adamlar tekel olmuş. Öyle cicili bicili reklamlarla insanları kandıramazlar. 4.5G geçeceğiz hala tarife ve internet bilgileri güncelleme yapılmadı. 10 GB internet paketleri NTV göre 70 TL olacakmış. Niye geliyor 4.5G o zaman.
 
3onur5

3onur5

Üye
telefonun sol üst köşesinde eşek kadar türk telekom yazmasaydı hoş olurdu ne bileyim insan bir TT falan yapar
 
Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: SeeTake, phasan ve Koradam
Sarangni

Sarangni

Üye
Bugün 4.5G destekli sim kart aktif oldu.

Türk Telekom yazısı benimbenim cihazda sadece Kilit ekranında var. Normal kullanımda görünmüyor cihaz kaynaklı galibs.
 
  • Beğen
Tepkiler: Koradam
revolt25

revolt25

Üye
Hayırlı olsun ne diyelim telefonda türk telekom yazıyor artık..
 
epson81

epson81

Üye
taahütüm dolsun avea bay bay
 
cihanata_1

cihanata_1

Üye
Bugün 4.5G destekli sim kart aktif oldu.

Türk Telekom yazısı benimbenim cihazda sadece Kilit ekranında var. Normal kullanımda görünmüyor cihaz kaynaklı galibs.
bende hiçbiryerinde yok avea yazıyor eskisi gibi:)
 
KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Turkcell Rakipsiz Der Susarım
 
3onur5

3onur5

Üye
Turkcell Rakipsiz Der Susarım
evet kazık atma konusunda rakipsiz
500dk
1000sms
1gb internet sadece 45 tl diye turkcell bayisine kocaman afiş asmışlar

ben aveada faturalıyım 29 tlye 4 gb internet 1000 sms 1000 dakika her yöne kullanıyorum turkcellin kullandığı mizah süper insanlar kazıklandığı halde mutlu
 
Sarangni

Sarangni

Üye
3G simkart da Türk Telekom yazıyordu. 4.5G simkart taktım AVEA yazıyordu . Kullandığım Kernel güncelleme almış. Onu kurdum Türk Telekom oldu yeniden. Antin kuntin işler. :)

Eşşek gibi Türk Telekom yazısı kötü yalnız statüs bar doluyor resmen bir de uygulama simgeleri olunca çok kötü. Neyseki romda o kısmı ayarlayabiliyorum. T&T ya da TT gibi bir kısatma iyi olur.
 
  • Beğen
Tepkiler: cihanata_1
cihanata_1

cihanata_1

Üye
3G simkart da Türk Telekom yazıyordu. 4.5G simkart taktım AVEA yazıyordu . Kullandığım Kernel güncelleme almış. Onu kurdum Türk Telekom oldu yeniden. Antin kuntin işler. :)

Eşşek gibi Türk Telekom yazısı kötü yalnız statüs bar doluyor resmen bir de uygulama simgeleri olunca çok kötü. Neyseki romda o kısmı ayarlayabiliyorum. T&T ya da TT gibi bir kısatma iyi olur.
benim statüsbarda yazmiyor aşağı çekince yazıyor bide kilit ekranında yazıyor benimde romda vardı diye hatırlıyorum o kısmı ayarlama ama şuan bulamıyorum Bulsam turk telekom yazıcam cihaz vodafone smart 858 ROM cm7:)
 

bora1956

Üye
Bizden caldigi paralari gidip sacma sapan rezil reklamlarinda harciyolar. Sanki birlestide cok iş oldu. Cekmiyosunuz avea cekmiyosunuuuuzzz. Rezillsiniz beceriksizsiniz plansiz iş yapiyosunuz
Bana adam gibi avea ceken yer gosterin turkiyede (
 
boran9999

boran9999

Üye
Aria ve Aycell birleşiminden AveA doğmuştu dikiş tutturamadılar Türktelekom zaten AVEA nın %90 hissesinin sahibiydi şimdi kendi altyapısını kullanarak iyi bir hizmet başlangıç yapabilirler diye düşünüyorum. Hayırlı uğurlu olsun
 
  • Beğen
Tepkiler: phasan ve cihanata_1


Üst Alt