Nokia Lumia Serisi Tutacak mı? Denetimde kalsın

Sponsorlu Bağlantılar

Sizce?

• Kullanılan toplam oy
    41
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Türe

Türe

Üye
yıllardır forum a girmeyen adamı delirtip foruma soktunuzya helal olsun
ha bu fan boy ne olaki?? 3 yılda 10 tane tel değiştirdim(hersistemden wp8 hariç) şimdi java tabanlı ucuz yollu bi tel kullanıyorum ondan "İŞLETİM SİSTEMLİ" bir telefon arayışındaysanız iosh var rim var yeni yeni wp var 3üde harbi sağlam stabil sistemlerdir de android nedir o sistemle masa üstü bilgisayar çalıştırırsın beyfendi kasar açık kaynak kodludur falan eyvallah da stabilligi bozan ne bi düşün. en çok geliri senin bilgilerini sende "çalarak" kazanır. en büyük numarası flash onunda bi gözü toprakta optimizasyon dan bahsetmem bahsedemem çünkü yok
işin özü windows 8 öyle bi tutarki burda "aaa sende fan boysun"diyen sokaga çıkar bagırır "hepiniz fan boysunuz hepiniz körsünüz"(!)
iosh alamam bütçem kısıtlı rim beni boguyo lumia 620 alcam wp8ide denemiş oluruz

oh be rahatladım gece gece sinir sahibi oldum

Keşke önce adını öğrenebilseydin. :ah

mdh_ua

mdh_ua

Üye
fazladan bi "h" nin lafını yamayın şimdi bana:islik :alkis

Placebo-

Placebo-

Üye
Dalga geçmek yerine keşke yazdıklarının içeriğine bir göz gezdirseydiniz..

-Wp yeni bir sistem biliyoruz. 150.000 uygulaması var. Ve şunu üstüne basarak söylüyorum taş çatlasa 50.000'i WP8 içindir. Gerisi wp8 destekli bile değil. Fakat buna rağmen çoğu gerekli şey var. Bakın telefonu kullanmadınız, kullananlarının sözlerine iyi kulak verin.

Gerekli uygulamalar nelerdir? Sosyal ağ uygulamaları, düzenleme araçları. Sistem araçları. Eğlence uygulamaları. Sosyal ağ uygulamaları İnstagram dışında var. Üstelik her birinden 5'er tane olmak şartıyla. Hangisi hoşuna giderse onu kullanırsın diye. Instagramda zaten microsoft ile davalık olduğu içindir kanımca. Cnn, bbc, sözlükler ve bir çok forum sitesinin uygulaması bile var. Düzenleme aracı olarakta var.Sistem aracı olarakta.. E o zaman uygulamada sıkıntı yok dostlarım? Ama bakın altını çiziyorum. Uygulama var, eksik olan şey oyun! Oyun ile uygulamayı karıştırmayın. Oyun bölümünü açınca karşınıza xbox bölümünde android için 5 ay önce çıkmış oyunlar yer alıyor bu doğru. E siz bunlarla bir yere kadar idare edebilirsiniz. Bu da doğru. Gelelim ücretsizler kısmına. Burada bazılarının önemsemediği ancak çok iyi vakit geçirecekleri oyunlar var. Ki bence nokia'nın söz verdiği 12 adet oyunu (asphalt 7, Most wanted, nova 3, MC4 filan) beklerken bu oyunlar ile çok iyi vakit geçirilebilir. Siz telefonu elinize aldınız belki bir- iki kurcalayınca çok sıkıcı diye bıraktınız. Eminim bundan. Arayüz çok sıkıcı olabilir. (Size göre) E bu o sistemi kötü yapmaz ki? Mesela bana çok güzel geliyor bu arayüz. Sıkıldığımda değiştiriyorum, kutucukları ayarlıyorum istediğim gibi, resimleri küçük kutucuklar gibi yapıp, bir şeyler dizayn ediyorum ana ekranımda çok hoş duruyor yani. Hatta bakın farklı farklı resimler;

Sistem: sıkıcı değil, uygulama var, oyun yok! E nedir bu kadar kin tutmanızı sağlayan şey? Tutmaz, tutmamalı, tutmasın demeler felan?

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece
MrExpert

MrExpert

Üye
2 gündür bu konudaki yorumları okuyorum daha bi halt anlamadım daldan dala atlıyor konu :hmmm

EroL

EroL

Emekli Yönetici
Lumianin kamerasi cok iyi diyenler için.
Bi ara es kaza wp nin forumuna girdim bir arkadaşımız lumia920 ile çektiği resim ve videoları paylasmis. Yahu dedim kendi kendime bu kadar methedilen 920 nin çektiği resim ve videolar bunlarmi? Şaşırdım. Note 2 ile cektigim video ve resimler bu paylasilanlardan katbekat daha iyi. Bu konuda sizi temin ederim. Ve ailevi resimler olmasa suan burada paylasirdim. Eeee geriye ne kaldı lumia icin? Bu benim fikrimdir ama lumianin kamerası cok iyidir tezini de benim telefonum çürüttü kendi açımdan. Çok daha kaliteli sonuçlar aldigimi gördüm çünkü. Tutarmi tutmazmi bunada kullanicilar karar verecektir artik ama benim her zamanki fikrim bu saatten sonra zor biraz.

Bir de buradaki karşılaştırmada bakın 920'ye

Lumia 920'nin gündüz çekimleri hiç iyi değil bence.Hatta Samsung'un dandik 8 mp kameraları bile daha iyi.

ancak gece çekimlerinde lumia flaşsız harikalar yaratıyor.

Objektif...

2 gündür bu konudaki yorumları okuyorum daha bi halt anlamadım daldan dala atlıyor konu :hmmm

Daldan dala atlayanların dalını kestim. Konudan 34 adet tartışma ve konuyla alakasız mesaj silindi.

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece
TheMadness

TheMadness

Üye
Tutmaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt